11 Octombrie, 2025, 12:08:51 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pe bune...sau nu?  (Citit de 2571 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iulie, 2005, 01:10:44 a.m.
Citit de 2571 ori

|ngerMorT

Ati vazut filmuletele acelea cu faimosul David Blaine? Daca nu stiti despre ce e vorba, va spun eu. Personajul principal? Barbat, in jur de 30 de ani cred, care-si scoate inima in direct, baga mana prin geam, leviteaza, sta inghetzat timp de nu stiu cat timp, sta catarat pe un stalp timp de nu stiu cat alt timp, reumple cutii de bere si muuuuulte alte treburi d'astea interesante. Pe mine omul m-a alsat cu gura cascata. Asta ori e extraterestru :), ori vorba prietenului meu: "stie sa manipuleze bine atomii" :), ori nu stiu!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Iulie, 2005, 01:16:27 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

Asta cu "manipulat bine atomii" mi-a placut. Pana la urma noi alegem sa vedem ca "anormal" tot ceea ce depaseste intr-un fel sau altul ceea ce stim ca este "normal" sau ceea ce am invatat mai bine zis ca este "normal". Acum nu stiu ce sa zic de respectivul, dar eu cred ca multe lucruri se pot intampla si pot parea anormale, dar depinde intotdeauna cat de deschisi suntem sa percepem si in alt mod ceea ce este normal sau nu.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Iulie, 2005, 01:20:35 a.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Poate suntem cu totii capabili de aceste lucuri, dar nu ne folosim capacitatile cu care am fost inzestrati, inde'ajuns. Poate se pot invata sau nu. Cred ca sunt multi pe lumea asta care fac ce face David Blaine, doar ca nu au aparut la TV. Si totodata nu stiu cat de bine ar fi sa le putem face si noi...ar fi un adevarat haos. Nu suntem inde'ajuns de disciplinati incat sa putem folosi astfel de "daruri" si poate de aceea nici nu stim cum.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Iulie, 2005, 03:11:32 p.m.
Răspuns #3

desdemona

eu cred ca toti am putea fi capabili sa facem astfel de lucruri"extraordinare...dar unii nu sunt interesati..altii nu au destula vointa...dar cred ca este bine asa....oamenii folosesc maxim 10 % din capacitatea creierului...daca ar folosi macar 3/4 ar fi un adevarat  haos cum spunea si |ngerMort....cred ca toate sunt asa cum trebuie...sau cel putin asa ar trebui...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Iulie, 2005, 07:09:56 p.m.
Răspuns #4

Mr. Pheonix ...

da .....am vazut si eu ce face individul asta ,intradevar extraoridinar , ca e 'magie" sau nu , asta ramanae de vazut ,in ce ma priveste atata timp cat nu "vad " explicatia e ceva "magic"  si cum nu sunt prea inteligent sper sa raman vrajit mult timp de acum incolo........ ;D
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira