11 Octombrie, 2025, 01:16:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Filme la care am plans ...  (Citit de 32965 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2005, 01:37:18 p.m.
Citit de 32965 ori

Pustnicul

Sunt anumite filme inspirate din realitate cand uiti ca e doar fictiune si te'' contopesti'' putin cu acel film...
Eu nu ma dau in vant dupa filme mai deloc.., dar am urmarit un film, care eu as spune ca a fost foarte bine regizat.., sentimental...
Pianistul...

31 Iulie, 2005, 01:58:44 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Ar mai fii:
 "Amen"
 "Lista lui Schindler"

Si un film de dragoste unic in felul sau, "Pacientul englez"

31 Iulie, 2005, 02:01:33 p.m.
Răspuns #2

jucatorul

I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

31 Iulie, 2005, 10:38:09 p.m.
Răspuns #3

dew

Vizitator
     Uf! am plans la multe filme fiind o fata sensibila,insa unul de care imi amintesc in acest moment este "John Q".

01 August, 2005, 10:44:52 a.m.
Răspuns #4

Pustnicul

Si un film de dragoste unic in felul sau, "Pacientul englez"

Am auzit si eu de Pacientul englez, dar inca nu am vazut acel film, care s-ar spune ca evidentiaza anumite stari sufletesti ...

05 August, 2005, 03:36:07 a.m.
Răspuns #5

Strumfita

Filmul .. la care ma uit de cate ori pot si la care plang intotdeauna : "Prima Dragoste"  :'(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

05 August, 2005, 09:52:46 a.m.
Răspuns #6

Pustnicul

E frumos acel film !? ...

05 August, 2005, 05:48:17 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Pustnicul , da .. ii foarte frumos si merita vazut.  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

05 August, 2005, 09:29:36 p.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Din cele mai noi, "Runaway bride" si "The last samurai" m-au impresionat mai profund.

Dar la ce filme ati ras cu pofta? Mie mi-a placut in mod deosebit "Pirates of the Caraibean. Curse of the black pearl". Johnny Depp mi se pare extraordinar in rolul capitanului Jack Sparrow. De altfel cred ca e primul film in care are un rol bun, potrivit.

05 August, 2005, 10:29:43 p.m.
Răspuns #9

dew

Vizitator
 Am ras cu muuuult pofta la "National Security".Ce pot sa va mai spun?Priviti-l si veti intelege mai multe...

12 August, 2005, 01:20:01 p.m.
Răspuns #10

desdemona

un film care pot sa spun ca m-a impresionat a fost vanilla sky...super...si eternal sunshine of the spotless mind...acestea 2 sunt 2 dintre cele mai bune filme care le-am vazut..chiar merita vizonate
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 August, 2005, 08:52:14 p.m.
Răspuns #11

amath

Vizitator
Da, filmul cu Jim Carrey (the eternal sunshine of the spotless mind) e frumos, dar cel mai tare, cred, m-a miscat The Shawshank Redemption (difuzat la noi cu titlul Inchisoarea ingerilor, parca). Tim Robbins si Morgan Freeman au facut o echipa tare.

14 August, 2005, 02:02:09 a.m.
Răspuns #12

Semiramis

Global Moderator
filme la care am plans...nu prea am facut-o, insa imi amintesc de unul chinezesc, nu mai stiu cum se numea, eram eu prin liceu parca (nu ca v-ar ajuta aceasta informatie) si era cu un caine alb care isi astepta stapanul la metrou in fiecare zi sa vina de la serviciu. intr-o zi, stapanul moare si intr-un final, dupa multe zile,  moare si cainele alb tot asteptandu-l la metrou. m-am dus la mine in camera si am plans toata seara...
de ras...va recomand "rat race". nu-mi aduc aminte sa fi ras la un film mai mult decat la asta, a trebuit de cateva ori chiar sa opresc filmul ca sa ma pot calma si sa-l urmaresc in continuare...nu-l ratati!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 August, 2005, 03:59:14 p.m.
Răspuns #13

Lord_Saladin

Vizitator
 Pentru ras, "Garcea si Oltenii "  ;D

17 Noiembrie, 2005, 05:43:31 p.m.
Răspuns #14

lavigne

un film la care eu am plans a fost "man on fire" !

denzel washington joaca remarcabil in acest film.

depinde de la caz la caz, mie unul mi-a placut foarte mult, va recomand cu multa incredere acest film, vizionati-l si nu veti regreta.

un alt film pe care l-as recomanda ar fi "the machinist", senzational de altfel.