11 Octombrie, 2025, 12:17:09 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Filme la care am plans ...  (Citit de 32947 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Noiembrie, 2005, 05:59:25 p.m.
Răspuns #15

littleangel

De plans..."Sweet November" (Keanu Reeves si Charlize Theron), "Prima dragoste"
De ras...ICE AGE. De-abia astept sa apara 2-ul :D
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

28 Decembrie, 2005, 10:01:51 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

:) eu plang aproape la toate..., dar mi-a placut foarte mult "Intalnire cu Joe Black" - Brad Pitt si Anthony Hopkins si "Taramul Umbrelor" cu Anthony Hopkins si Debra Winger. Amandoua au ceva din dragostea pura si dramatismul pe care viata ni-l ofera ori de cate ori reusim sa intalnim adevarata iubire...Off...am plans la ele de m-a durut stomacul, dar sunt superbe...si...fiindac mi-am amintit, chiar am sa ma uit azi la "Intalnire cu Joe Black".
Dar d.p.m.d.v. sunt foarte multe filme care merita amintite...pentru ca sunt multe filme cu mesaje adevarate...cu actori deosebiti (nu neparat consacrati sau cunoscuti)...si care pur si simplu isi pun amprenta.
"Lord of the Rings" nici nu are rost sa va spun de cate ori l-am vazut...am invatat deja si limba elfa din el  ;D ;) ;D

03 Ianuarie, 2006, 09:34:20 p.m.
Răspuns #17

charlie

incredibil.... "A walk to remember"
You believe but what you see
You receive but what you give

05 Ianuarie, 2006, 08:14:25 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

Nu stiu daca am plans sau nu la ele, la unele cu siguranta da  ;D, dar iata cateva dintre filmele care m-au marcat:

Cercul poetilor disparuti
La vita e bella
Inchisoarea ingerilor
American Beauty
Good Will Hunting

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Ianuarie, 2006, 12:26:21 p.m.
Răspuns #19

desdemona

daca imi permiteti as vrea sa adaug niste filme..le consider bune:Catch me if you can;Memento;Message in a bottle;New best friend;A la folie pas du tout;Bang Bang,you are dead;The butterfly effect
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Ianuarie, 2006, 04:56:37 p.m.
Răspuns #20

curtezanu

Nopti albe in seattle
autumn in new york

sa retinem:
pianistul
a walk to remember
sweet november - unul dintre cele mai bune filme de dragoste facute vreodata
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Februarie, 2006, 03:33:03 p.m.
Răspuns #21

sunshine

Desi situatia este comica, ultimul film la care am plans este"Ceva, ceva tot o iesi" , il puteti vedea pe HBO. M-a facut sa ma gandesc ce poate aduce viata in sufletul unei femei mature si a unui vesnic Don Juan.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Februarie, 2006, 05:44:10 p.m.
Răspuns #22

desdemona

message in a bottle...un film super.Este de dragoste..si da am plans la el,mai ales ca imi aminteste perfect de cineva drag.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Februarie, 2006, 09:29:50 p.m.
Răspuns #23

Guardian|Angel

okay..what a girl wants...m,ereu plang la filmul ala...se pun si filmele la care razi de te-apuca plansul? ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Februarie, 2006, 06:06:13 p.m.
Răspuns #24

Lady Allia

da...mi-am mai amintit un film la care mereu plang....nici macar nu vreau sa mi-l imaginez ca ma apuca plansul...."The Ghost" !

09 Februarie, 2006, 07:27:22 p.m.
Răspuns #25

desdemona

aa frumos film..foarte frumos...inca o data ni se arata..Dragostea este regina noastra!

12 Februarie, 2006, 08:10:07 p.m.
Răspuns #26

furia ingerului

Vizitator
Pride & Prejudice (2005)...este un film pe care-l recomand oricui vrea sa vada o raritate cinematografica produsa la Hollywood dar departe mult de acesta...

12 Martie, 2006, 08:10:14 a.m.
Răspuns #27

furia ingerului

Vizitator
Vita e bella, La (1997) un film extraordinar recomandat tuturor categoriilor de varsta ce vor sa traiasca o exemplificare a ceea ce inseamna sa iti faci din destinul tau implinire pentru altii !

12 Martie, 2006, 07:20:15 p.m.
Răspuns #28

crocantzel

Vizitator
Mi-au dat lacrimile la Lord of the Rings, cand am vazut toata trilogia extended...La partea a treia....

11 Noiembrie, 2006, 12:25:44 a.m.
Răspuns #29

catty

tocmai am vazut "sweet november"...intradevar impresionant...
un alt film care l-am vazut decurand si mi s-a parut de-a dreptul deosebit a fost "the notbook"
alte filme care mi-au placut:
Great Expectations
Just my luck
50 First Dates
shall we dance