10 Octombrie, 2025, 08:17:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Filme la care am plans ...  (Citit de 32924 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Decembrie, 2006, 04:46:50 p.m.
Răspuns #45

desdemona

un film  bun,dar nu de plans se cheama "ils"
este  Horror / Mystery / Thriller
am citit criticile si toate sunt bune,desi eu i-am cam intuit misterul,dar finalul este impresionant.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Decembrie, 2006, 09:16:58 a.m.
Răspuns #46

burn_2_hell

Bijuterii-un film pe care l-am vazut recent...foarte frumos..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Ianuarie, 2007, 09:29:35 p.m.
Răspuns #47

valentina

incredibil.... "A walk to remember"
subscriu-un film care m-a facut sa-mi curga un parau de lacrimi.Multe altele ma fac sa plang,dar acesta m-a topit.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

13 Ianuarie, 2007, 01:41:07 a.m.
Răspuns #48

Miss M.

" A walk to remember " ... intr-adevar impresionant ! Am auzit ca este foarte apreciat si am avut curiozitatea sa-l vad ... emotionant pana la lacrimi si nu pot sa zic ca-s genul care plange la filme . Acest film te pune putin pe ganduri ... viata e scurta ... iubirea e nepretuita !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

13 Februarie, 2007, 02:26:15 p.m.
Răspuns #49

Lady Allia

"Jurnalul"
...o poveste emoţionantă despre iubire, aşteptare, loialitate...dăruire necondiţionată şi totală...! O tânără foarte bogată se îndrăgosteşte într-o vară de un tânăr sărac...Familia îi acceptă un timp relaţia, dar când aceasta devine serioasă se hotărăsc să plece... Un an de zile el îi scrie, dar mama ei îi ascunde scrisorile...Timpul trece...şapte ani de zile... Ea se hotărăşte să se căsătorească, dar înainte merge înapoi la locul primei ei iubiri...la el...şi rămîne pentru totdeauna!
 Au o căsnicie frumoasă, cinci copii..., dar ea suferă către bătrâneţe de o boală grea de memorie...uită din ce în ce mai mult, iar spre final va uita şi cine este ea... Se hotărăşte cât este încă săsnătoasă să scrie un jurnal..., iar soţul ei care se internează cu ea i-l citeşte zilnic... Din când în când ea îşi aminteşte şi se întoarce la el...uneori minute, alteori ore..., iar când boala o va răpune hotărăsc să moară împreună...adormiţi în patul lor...

14 Februarie, 2007, 12:28:08 a.m.
Răspuns #50

Kathlen

Nu stiu daca s-a scris de acest film, oricum eu o sa-mi amintesc toata viata! De ce? Va spun!
Filmul se numeste 8 Below (adika minus 8 grade) si l-am primit de la un priten bun (de sex masculin) care a recunoscut ca a plans....asa ca trebuia sa-l vad neaparat cu toate ca a doua zi urma sa ajungem la New York iar eu doream sa vad statuia Libertatii , sa fac poze, bla bla si pentru toate astea trebuia sa ma trezesc devreme! Am riscat! Dragii mei, avem impresia ca ca mi se sfasie pieptul, am plans ca o tampita, Andrei ma ameninta ca opreste filmul daca nu incetez (ii era teama sa nu patesc ceva).
Concluzie : Nici azi nu pot sa ma uit la pozele pe care le-am facut in Ny in ziua aceea, ca arat groaznic!!!!!!! Am ochii ca pepenii! De fiecaredata cand ne amintim de NY radem ca dementii si ne amintim de film!
Filmul e superb mai ales daca esti iubitor de animale !
Contraindicatii : nu te uita la el daca a doua zi vei merge la NY si vrei sa faci si poze :)
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

15 Februarie, 2007, 01:23:25 a.m.
Răspuns #51

Dedeiu

Mereu cand am vazut filmul Blackhawk down am plans.  Sfarsitul acestui film are ca mesaj "Maine e LUNI! Sa te bucuri este o noua zi!". Adica atat mai ai ... . Este un film drespre trupele rangers americane care si-o iau urat de tot de la populatia somaleza. Am fost impresionat de ultimul mesaj de la un soldat Delta Force si are dreptate. Ce sa ii mai faci? Daca nu intelege accepta si mergi pana crapi...

15 Februarie, 2007, 03:18:56 p.m.
Răspuns #52

Escu

Global Moderator
Mereu cand am vazut filmul Blackhawk down am plans.  Sfarsitul acestui film are ca mesaj "Maine e LUNI! Sa te bucuri este o noua zi!". Adica atat mai ai ... . Este un film drespre trupele rangers americane care si-o iau urat de tot de la populatia somaleza. Am fost impresionat de ultimul mesaj de la un soldat Delta Force si are dreptate. Ce sa ii mai faci? Daca nu intelege accepta si mergi pana crapi...

E frumos realizat, un film dur, cine nu are tarie de caracter nu prea poate sa vada scene cu mult sange.
Mie mi-a placut cum au servit din mistretul ala... :)
Let's put a smile on that face!

15 Februarie, 2007, 08:32:36 p.m.
Răspuns #53

Kathlen

Daca voi il laudati asa mult, am sa ma uit la el ! Sincera sa fiu m-am uitat putin dar nu imi parea prea promitator, am tema de casa :)
Merci pentru pont!

Un alt film care m-a miscat e TRAFIC UNAN!  E cutremurator! no comment, trebuie sa il vedeti!
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

25 Martie, 2007, 12:23:24 p.m.
Răspuns #54

katya1886

Cred ca sunt putine filme care sa ma fi impresionat pana la lacrimi, cel putin in ultimul timp. Dar iata unul pe care daca l-as revedea, cu siguranta m-ar emotiona tot atat de tare ca si prima data: LA GRANITA - poate prea realist din unele puncte de vedere
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

26 Martie, 2007, 06:20:52 p.m.
Răspuns #55

Zantiala

Pacientul Englez

Am plans la acest film... e foarte emotionant !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

30 Martie, 2007, 12:44:01 a.m.
Răspuns #56

valentina

LOVE STORY-un alt film la care am plans,Titanicul-desigur m-a impresionat

30 Aprilie, 2007, 10:00:08 p.m.
Răspuns #57

valentina

"  Pe aripile vantului"-un film laureat cu 11 premii Oscar

01 Iunie, 2007, 12:41:10 a.m.
Răspuns #58

inda

ana si regele......
mereu intru in situatii fara iesire...si nu stiu cum fac, dar 'iubirile imposibile' parca ar fi a doua mea natura.......
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

22 Iunie, 2007, 09:52:03 a.m.
Răspuns #59

Lorelei

Nyfes (Brides) - detalii la Reviews.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.