11 Octombrie, 2025, 12:16:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce  (Citit de 6689 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iulie, 2003, 03:06:57 p.m.
Citit de 6689 ori

Paul

De ce sa tulburam iubirea cu a noastra minte, de ce sa o patam cu fel de fel de definitii, de ce sa ii luam din taina prin noroiul curiozitatii noastre, de ce sa o clasam cu definitii mediocre, de ce nu vedem ca iubbirea este un mister care trebuie sa ramana mister, taina, sa o lasam pe ea sa ne cunoasca pe noi, sa nu mai tulburam apa ei calma, pentru ca nu vom ajunge nicaieri.
Iubesc, deci exist.

27 August, 2004, 09:56:35 p.m.
Răspuns #1

kytty

Probabil pentru ca ne este frica, probabil pentru ca vrem sa aflam cat mai multe inainte de a ne indragosti si dupa.... Nu stiu de ce... pate pt. ca sa incercam sa fie totul cat mai bine afland cat mai multe din experientza celorlaltzi
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

27 August, 2004, 10:41:30 p.m.
Răspuns #2

bke

Vizitator
fiindca noi ne spunem cele traite experientele nevazand ca totusi ce am trait poate nu e chiar iubirea...

27 August, 2004, 11:38:53 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Gandim, analizam si bine facem, ca nu oricine e in stare!

28 August, 2004, 06:27:34 p.m.
Răspuns #4

kytty

Yap...  si cred ca de asta imi si place aici...

02 Septembrie, 2004, 05:59:16 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Pentru ca foarte multi oamenii nu stiu de fapt sa iubeasca, ei cunosc doar dependenta(si/sau atractia sexuala) si incearca s-o stapaneasca cumva.
Si atunci o analizeaza cu intrebari, cu clasificari, o trivializeaza, o categorisesc, o intabeleaza :)

Mi-a placut mult ce-ai zis :) Blue. Lasa-i pe cei care cauta iubirea cu mintea, n-o vor afla niciodata! Misterul nu se diseaca, se simte!
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2004, 06:01:59 p.m. de viulian »

03 Septembrie, 2004, 06:35:07 p.m.
Răspuns #6

kytty

Mai, mai, mai... si pana la urma cam asa este, siii de fapt nu cred ca exista o definitze a iudirii exista doar exprimari de sentimente, si trairi sufletesti, ceea ce se cede ca explica dragostea

08 Septembrie, 2004, 03:10:27 p.m.
Răspuns #7

julieta_iulia

Dragostea este cel mai pur shi mai nobil lucru pe care oamenii...o altereaza ,o fac sa se transforme in suferinta  chiar shi prin definitzii , o  denatureaza  shi cu toate astea ....(va) iubesc  :-*