10 Octombrie, 2025, 05:18:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: hey....  (Citit de 5066 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August, 2005, 02:28:33 p.m.
Citit de 5066 ori

weirda

mda....cica aici totzi ishi spun ofurile ....sa zicem ca shi yo o sa fak acelashi lucru...bye bye ;)
hey....i'm maya....ce facetzi??

04 August, 2005, 03:08:06 p.m.
Răspuns #1

jucatorul

Bine ai venit!
Da, toţi îşi spun ofurile ... dar nu stâlcind limba română!
Aici noi suntem altfel! Nu "cool" ca tine!

Jucătorul.

PS: Limba noastră-i o comoară în adâncuri înfundată... :(
« Ultima Modificare: 05 August, 2005, 11:57:57 p.m. de jucatorul »
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

05 August, 2005, 11:21:43 p.m.
Răspuns #2

dew

Vizitator
 Sunt revoltata si propun sa se corecteze mesajul de sus ,iar de nu,sa fie sters...

05 August, 2005, 11:45:05 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Dew, eu cred ca jucatorul a vrut sa-i atraga atentia lui weirda ca aici nu se accepta limbajul mirc. Poate a fost putin lipsit de diplomatie, dar totusi ... revolta?

PS. Bun venit, weirda! O sa te obisnuiesti cu noi, o sa vezi, ne mai ciondanim, ne mai suparam ba unii, ba altii... da' ne iubim.
PPS. Incearca sa scrii normal, fara prescurtari de tip "k" pt "ca" sau "sh" pt "ş"  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

05 August, 2005, 11:53:11 p.m.
Răspuns #4

dew

Vizitator
 Drag Lore,eu ma refeream la mesajul weirdei.Si nu am facut nimic rau,am spus ceea ce credeam si da...REVOLTA.Am gresit cu ceva?

05 August, 2005, 11:56:41 p.m.
Răspuns #5

jucatorul

Aşa este ... :) ... îmi torn cenuşă în cap! Mi s-a pus piticul pe creier ...
Oamenii-mirc trebuie să accepte (suporte) regulile unei comunităţi şi nu invers!
Dar de corectat nu corectz nimic... Poate dicriticele ...

Numai bine.
Jucătorul
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

06 August, 2005, 12:04:44 a.m.
Răspuns #6

Lorelei

Lacra, da, stai putin, fata abia a postat un mesaj, acum nu trebuie sa-i sarim in cap de la inceput ca a scris in limbaj mirc. Eu cred ca trebuia doar sa-i explicam lucrul asta. Atat, in rest cred ca se cuvenea sa-i uram bun venit!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 August, 2005, 12:14:21 a.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
  Imi pare rau ca am intervenit...Faca fiecare ce vrea si cum vrea!Nu mai spun nimic...

Fii binevenita Weirda!

07 August, 2005, 05:06:54 p.m.
Răspuns #8

desdemona

bine ai venit weirda! :-*ai grija de tine si sper sa-ti spui povestea cat mai repede :) ;) ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 August, 2005, 04:59:15 a.m.
Răspuns #9

Evangeline

Draga weirda, nu te speria daca ai fost intampinata si cu nemultimiri din cauza stilului tau de a scrie un mesaj. Citeste mai intai regulamentul, respecta-l si totul va fi ok. Bine ai venit printre noi! :)
Never, never quit!

17 August, 2005, 06:52:32 p.m.
Răspuns #10

Lord_Saladin

Vizitator
 Intru intampinarea a preamaritu musafiriu, lauda si slava si blagoslovenie, in stravechea si preamieroasa noastra limba rumaneasca :)