10 Octombrie, 2025, 09:45:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Metrosexualul  (Citit de 7088 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 August, 2005, 01:03:25 p.m.
Răspuns #15

desdemona

din ceea ce am citit din diverse carti si aici am ajuns la urmataorea concluzie.....barbatul..dar nu este exclusa si femeia...trebuie sa stie de o anumita limita in "aranjarea"aspectului exterior...si anume...tot ceea ce este exagerat pare vulgar..nu cred ca este asa de placut ca o femeie sa fie super aranjata cand se duce sa duca gunoiul..sau ca un baiat isi face parul cu gel daca se duce pana la magazinul din fata blocului...aici aduce a narcisism...sau pur si simplu ceva exagerat...dar din ceea ce stiu eu...chestia asta este mai mult in partea europei...in america nu prea vad ca oamenii sa dea o atata importanta aspectului exterior..se imbraca foarte lejer...cu ceea ce ii face sa se simta bine....la noi vezi femeiele pe niste tocuri superi mari si incomode..arata mai sexy..iar barbatii in nu stiu ce costum sau pantofi care sunt la moda...dar nu le sta bine sau st comode...
poate dau atata importanta exteriorului pt a compensa ceva ce ei cred ca le lipseste in interior,nu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 August, 2005, 07:46:25 p.m.
Răspuns #16

DIANA

Vizitator
Da, cred ca e oarecum specific europeana grija oarecum exagerata pentru tinuta. Dar nu mi se pare nimic rau in a fi pedant, aranjat chiar si atunci cand duci gunoiul (apropo: desiree, tu iti pandesti vecinii pe fereastra pentru a vedea cat sunt dichisiti cand ies cu cosul de gunoi? Hm! Nu e frumos, sa stii! :) ). Am un prieten bun aici, roman si el, care e intrebat destul de des in diverse locuri: magazine, saloane de cosmetica, etc. :'"Mergi la vreo petrecere de esti asa aranjat?". Asa e el. Mereu gelat, parfumat, imbracat frumos, elegant.
Problemele apar atunci cand eleganta nu merge mana in mana cu curatenia si cu starea financiara. Atunci cand ajung sa sacrifici scoala, alimentatia, etc. pentru aspectul exterior. Atunci cand eleganta e confundata cu vulgaritatea si a fi pedant devine a fi provocator pentru privirile celor din jur.

31 Ianuarie, 2006, 12:45:17 p.m.
Răspuns #17

metroguy

Salut! M-am uitat si eu pe aici si mi s-a parut interesant topicul asta, fiindca de curand am citit o carte...se cheama "Metrosexualul - ghid de stil pentru barbatul modern" si ceea ce spuneti voi nu prea coincide cu ce am citit in carte. Daca sunteti interesati sa o lecturati, trimiteti un mail la adresa aici. Eu unul am cumparat-o din librarie, dar pe coperta sunt datele editurii de contact. In urmatorul post o sa va citez cateva pasaje din carte daca este cineva interesat!

PS: viulian: fara reclame te rog...
« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2006, 02:51:50 p.m. de viulian »