06 Noiembrie, 2025, 01:26:13 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Te iubesc  (Citit de 15286 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2006, 03:57:36 p.m.
Răspuns #15

Guardian|Angel

sunt o secunda pe care a uitat-o viata la marginea timpului, toate ma lovesc si toate imi provoaca frica. mi-e dor, dor de tine, atat de dor incat am inceput sa mor chiar daca inima mea mai bate, inca. vino, ramai langa mine, ramai o viata cu singuratatea unei secunde care te iubeste..inca te iubeste....

« Ultima Modificare: 09 Februarie, 2006, 04:05:21 p.m. de Guardian|Angel »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Februarie, 2006, 04:01:41 p.m.
Răspuns #16

sunshine

TE IUBESC! TE IUBESC! TE IUBESC! TE IUBESC! TE IUBESC VIATA MEA!
   (s-a sufocat cineva ???)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Februarie, 2006, 04:05:53 p.m.
Răspuns #17

desdemona

nu! nu s-a sufocat nimeni!  :) dar ca sa inteleg ca nu iubirea sufoca..ci lipsa ei..mi-a trebuit ceva timp.
Nu cel care te iubeste ci lipsa iubirii tale te sufoca.
Iubiti..si nu va feriti sa primiti iubirea.Luptati pt ea!ce poate fi mai bun si mai ales ca iubirea?
Nu asta spuneai tu Lordule?acum de ce nu lupti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 11:42:00 p.m.
Răspuns #18

Lady Allia

Eu si tu
noi
impreuna
mereu amandoi
un soare
o luna
doua suflete
o singura iubire
o tinere de mana
un zambet
o privire
inseamna..."te iubesc"

10 Februarie, 2006, 11:41:01 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

Imi spui cuvinte frumoase , imi spui ca te gandesti la mine in fiecare clipa , te porti frumos .. esti acel ceva pe care mi l-am dorit intotdeauna. Dar nu am auzit niciodata acel "Te Iubesc". Dar poate nici nu e nevoie.. nu acum . Va veni si acel moment , sunt sigura de asta .. pentru acel cuvant trebuie doar sa lupt cu piedicile ce ne ies in cale,,, da .. iubirea cere sacrificii , iar acel "Te iubesc" vreau sa il aud doar atunci cand il voi merita.
   Pana atunci , eu iti spun ... TE IUBESC !!!
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

19 Februarie, 2006, 02:02:36 p.m.
Răspuns #20

darky

TE IUBESC!

In ultimul timp am ajuns sa spun aceste cuvinte mai des decat obisnuiam sa o fac... va veti intreba "DE CE????"... Raspunsul este simplu: imi place sa aud cum iubita mea imi spune ca ma iubeste si nu cred ca as putea fi sufocat de aceste cuvinte... In acelasi timp nu cred ca este suficient sa spui ca iubesti, trebuie sa si arati acest lucru... normal aceste lucruri ar trebui sa fie intelese de ambii parteneri si amandoi sa arate cat de mult se iubesc, chiar daca asta inseamna sa faci unlele sacrificii, unele lucruri nebunesti, lucruri care nu erau prinse in planurile de zi cu zi... nu vreau sa bat campii, este doar parerea mea... nu vreau sa reprosez nimanui nimic... imi expun punctul de vedere intr-un loc in care se poate discuta in liniste fara a fi intrerupt...

TE IUBESC!
Parerea mea...

19 Februarie, 2006, 02:07:20 p.m.
Răspuns #21

Rudy Valentino

eu m-am saturat de "te iubesc-uri" spuse nonstop de iubitele mele...mi se pare plictisitor...poate de aceea nu raspund niciodata  cu "te iubesc" ci doar  cu:"ce mi-ai luat azi, micutzo?"

IAGO

19 Februarie, 2006, 02:08:40 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

;D ;D ;D ;D
Bravo draga domn...si..ele ce iti raspund, in cazul asta?
Fereasca Sfantul de vreo palma...

19 Februarie, 2006, 02:12:18 p.m.
Răspuns #23

Rudy Valentino

Rebecka, nu-mi permit intrebari d'astea obscene decat cu tipele care ma adora...Si cum mai toate imi sunt la picioare, riscul unei palme e minim :-*

The great
IAGO

19 Februarie, 2006, 02:14:24 p.m.
Răspuns #24

Guardian|Angel

ma bucur ptr tine in cazul asta...probabil si ele sunt fericite in prostia lor..(daca e asa cum zici tu)

the greatest...
Rebecka, The Guardian Angel

19 Februarie, 2006, 02:21:34 p.m.
Răspuns #25

Rudy Valentino

Rebishor, majoritatea seamana cu tine, ca profil psihologic ... ;D So, nu inteleg de ce iti ascunzi adoratia fatza de IDOLUL tau! :o

Kissing your hands
IAGO

31 Martie, 2006, 10:46:06 p.m.
Răspuns #26

Guardian|Angel

ce sa imi ascund???
imi pare taaaare rau ca raspund asa de tarziu la postul asta dar abia l-am vazut si nu m-am putut abtine sa nu rad...in hohote...multumesc dragul meu ptr ca m-ai inveselit...nu am mai ras asa cu pofta de ceva vreme! :D :D ;D

11 Aprilie, 2006, 12:01:27 a.m.
Răspuns #27

valentina

Avem uneori nevoie sa auzim de la persoanele pe care le iubim aceste simple cuvinte,care ne fac sa zburam fericite spre mai departe...Cand simti cu-adevarat aceasta mare iubire ,o spui celui pe care-l iubesti cu usurinta.
Si precum spune I.L.Caragiale"Iubirea n-are nevoie de inteles."deci "Sa nu dispretuim iubirea,caci ea ramane totusi un lux,pentru care nu s-a inventat inca moneda de schimb."
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Aprilie, 2006, 12:16:23 a.m.
Răspuns #28

crocantzel

Vizitator
nimeni nu te poate invata cum si cand sa spui "Te iubesc". Vine din suflet si merge catre suflet. Nu exista un moment potrivit in care sa o spui... O spui cand esti pregatit si cand simti tu ca e nevoia sau ca celalalt vrea si are nevoie sa auda. Iubirea trebuie demonstrata, cuvintele sunt prea mici pertru a o exprima. Daca spui "Te iubesc" doar sa faci pe plac persoanei iubite si-ti intra in obisnuinta asta, nu mai are nici o valoare sau daca-l rostesti neconvingator intr-un anumit moment pierzi tot ce ai construit pana atunci. Au mare putere aceste vorbe si trebuie manuite cu grija. Cand iubesti si esti iubit CU ADEVARAT nu trebuie sa-ti faci probleme ca nu stii cand si cum sa spui, vin de la sine...

12 Aprilie, 2006, 09:32:26 a.m.
Răspuns #29

cristina

Si daca-ai fi cu mine,ar fi mai usor pt ca lumea e altfel langa tine.Acesta este felul meu de a-ti spune Te Iubesc caci nu mai pot sa tin in mine,deja ma doare toata iubirea ce o simt pt tine si nu pot deocamdata sa-ti spun in fata ce simt pt tine...pt ca tu nu ai crede si asta m-ar durea mai tare.As fi vrut sa vezi in gesturile si in privirea mea tot ce simt pt tine,caci ochii mei iti spun Te Iubesc de cate ori se uita la tine.
  Am nevoie de tine nu pt ca yo te iubesc ci pentru ca sufletul meu te iubeste!Astept sa crezi in mine,sa vii la mine.Te voi iubi mereu...!
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"