10 Octombrie, 2025, 05:50:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am nevoie de un sfat...  (Citit de 6717 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 August, 2005, 04:02:10 p.m.
Citit de 6717 ori

desdemona

nici nu stiu cu ce sa incep pt ca nu stiu exact ce am...situatia este cam urmatoarea..eu sunt cu prietenul meu de aproape 4 luni..si inainte am fost foarte buni prieteni...deci pot sa zic ca ne intelegem minunat..parca e persoana care am asteptat-o toata viata...dar nu stiu ce am..de ceva vreme nu ma mai incanta....parca m-am distantat de el...nu mai  astept sa ma intalnesc cu el..parca o fac mai mult din obligatie...stiu ca ma iubeste foarte mult si ca ar suferi daca as fi cu rece cu el...dar ma simt sufocata...asta poate si ca este posesiv...este gelos...cand ies in oras trebuie sa ies neaparat si cu el..situatia a ajuns sa ma dispere...faza e ca eu nu pot iesi prea des..si ne vedem doar de cateva ori pe saptamana..dar simt nevoia sa ies si cu altcineva...prietenii imi spun ca e doar o faza...dar incep sa cred ca nu este asa...imi este frica ca voi incepe sa fiu indiferenta ...si sa ma despart de el..nu vreau sa il fac sa sufere...va rog ajutati-ma..nu mai stiu ce sa fac
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 August, 2005, 05:47:53 p.m.
Răspuns #1

Evangeline

Draga desiree, in primul rand trebuie sa ai o discutie serioasa cu el. Spune-i ca ai vrea sa ai mai multa libertate, ca ai vrea sa iesi si cu prietenele tale. Fa-l sa inteleaga ca nu-ti place faptul ca e posesiv, gelos si ca ai vrea sa se schimbe. Bineinteles ofera-i ajutorul tau, spune-i ca-i esti alaturi si ca ii vrei binele. Ai grija cand vorbesti cu el sa nu-i vorbesti ca si cum l-ai ameninta, daca nu renunta la gelozie il parasesti sau chestii de genul asta. Fa-l sa inteleaga ca greseste si ca tu vrei sa-l ajuti. Intreaba-l daca are incredere in tine si daca-ti spune ca da atunci cred ca e cazul sa-ti ofere libertatea de care ai atata nevoie. Incearca sa iesi si cu prietenele tale din cand in cand, nu numai cu el. Poate in felul asta nu te vei mai simti sufocata si nici el nu-ti mai fi indiferent. Nu uita ca o relatie sanatoasa are nevoie de comunicare. Spune-i ce te doare, fii deschisa si stabiliti impreuna ce-i de facut.
Bafta!
Pupici! :-*
Never, never quit!

17 August, 2005, 07:44:53 p.m.
Răspuns #2

desdemona

ms pt sfat..dar asta deja am incercat..am vb cu el serios....i-am zis ca ma simt sufocata...are incredere in mine..dar ii este frica sa nu il parasesc pt altul mai bun..este gelos si pe prieteni vechi(care sunt baieti)...intr-un fel il inteleg..dar exagereaza ..si asta ma face sa am o repulsie fata de el...ufff.... :( :'(
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 August, 2005, 01:29:59 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
 Intamplator, m-am aflat nu demult intr-o situatia OARECUM similara cu cea in care se afla prietenul tau... era , ce-i drept, o marja de diferenta, in sensul ca nu gelozia si posesivitatea mea erau problema, ci faptul ca eu doream ceva de LUNGA DURATA, iar ea (desi era cu ani mai in varsta ca mine), vroia ceva "in spiritul vremurilor"...

Finalul, pregatit de tot felul de cuvinte de genul : "eu nu te merit", "nu-ti pot oferi iubirea aia mare de care ai tu nevoie", tot nu mi-au facut scuteala de suferinta.

Orice final, indiferent de circumstante, aduce suferinta.
Desiree, gelozia, posesivitatea, e oarecum o parte a iubirii, si in special a iubirii masculine :))
gandeste-te, si actioneaza in functie de ceea ce iti spune inima ta, dar eu zic sa nu renunti la o relatie pe un astfel de motiv ;)

19 August, 2005, 05:50:28 p.m.
Răspuns #4

desdemona

da..stiu ca astea nu sunt motive..de fapt eu caut un motiv care sa imi sustina aceasta dorinta daca as putea sa o numesc asa..caut ceva defect..si concluzia ..nu este....cred ca asta este...el incearca sa faca totul sa fie perfect...ii este frica sa nu ma piarda pentru ca sunt prima fata pe care o iubeste ...iar eu..eu ce fac?nu sunt multumita ca este bine...dar parca m-am saturat de acest lucru..nu stiu...acum 2 zile i-am zis ca vreau sa i-au o pauza...de cateva zile ...sa am libertate totala..sa nu mai trebuiasca sa dau explicatii...cred ca a inteles..imi respecta dorinta si ma lasa in pace...asa sper sa vad ca il iubesc..sper sa imi dau seama ca imi va lipsi...

20 August, 2005, 09:50:33 p.m.
Răspuns #5

lonelyness

Buna,desiree...eu sunt noua aici pe lovetime sper sa ma acomodez...ce pot sa iti spun...tu stii mai bine ce simti...urmeaza-ti inima desiree...urmeaz-o si vei stii cum sa faci...doar tu stii ce e mai bine pentru tine...nu asculta de altii...si incearca sa fii fericita...sa stii ca fericirea nu se intalneste de multe ori in viata...nu actiona dupa impulsuri si inceraca sa mai lasi putin orgoliul...fii libera desiree,fii fericita!te pup :-*
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

23 August, 2005, 03:00:25 p.m.
Răspuns #6

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
  iar eu..eu ce fac?nu sunt multumita ca este bine...dar parca m-am saturat de acest lucru..nu stiu...acum 2 zile i-am zis ca vreau sa i-au o pauza...de cateva zile ...sa am libertate totala..sa nu mai trebuiasca sa dau explicat

Bine spunea Firdausi....
 Si Eminescu....
 Si toti ceilalti...

02 Septembrie, 2005, 08:59:14 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

Ceea prin ce treci tu acum,poate fi si din vina varstei.,...e posibil sa fie doar o faza, e posibil sa nu fie doar o faza...acum..tu esti singura capabila sa decida asta, insa daca spui ca el te iubeste, cred ca ar suferi mai mult daca ar sti ca stai cu el din obligatie,din mila, de teama de a nu-l face sa suferi decat sa-l parasesti...stii tu...de ce ti-e frica nu scapi!
Kytty, are dreptate....comunicare, comunicare,comunicare...A, si sa nu uit......COMUNICARE!sa ai noroc! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Septembrie, 2005, 11:27:48 p.m.
Răspuns #8

Evangeline

Desiree asteptam raspuns! ;)
Cum decurg lucrurile??? ???
Never, never quit!

12 Martie, 2006, 04:15:26 p.m.
Răspuns #9

desdemona

:) am recitit...mi se pare o vesnicie de atunci..si cred ca a trecut..am trecut de la un prag la altul...
PE 18 septembrie m-am despartit..de ce?nu mai mergea..sau eu nu mai mergeam in acelasi ritm cu el..nu a fost doar o faza asa cum am vrut sa cred..Mai tarziu am inteles ce s-a intamplat...la un moment dat a avut loc o ruptura,intre noi..si ceva a ramas din ea...Cu timpul s-au adunat si gata a fost...

08 Septembrie, 2006, 02:20:59 p.m.
Răspuns #10

burn_2_hell

nici nu stiu cu ce sa incep pt ca nu stiu exact ce am...situatia este cam urmatoarea..eu sunt cu prietenul meu de aproape 4 luni..si inainte am fost foarte buni prieteni...deci pot sa zic ca ne intelegem minunat..parca e persoana care am asteptat-o toata viata...dar nu stiu ce am..de ceva vreme nu ma mai incanta....parca m-am distantat de el...nu mai  astept sa ma intalnesc cu el..parca o fac mai mult din obligatie...stiu ca ma iubeste foarte mult si ca ar suferi daca as fi cu rece cu el...dar ma simt sufocata...asta poate si ca este posesiv...este gelos...cand ies in oras trebuie sa ies neaparat si cu el..situatia a ajuns sa ma dispere...faza e ca eu nu pot iesi prea des..si ne vedem doar de cateva ori pe saptamana..dar simt nevoia sa ies si cu altcineva...prietenii imi spun ca e doar o faza...dar incep sa cred ca nu este asa...imi este frica ca voi incepe sa fiu indiferenta ...si sa ma despart de el..nu vreau sa il fac sa sufere...va rog ajutati-ma..nu mai stiu ce sa fac
:o :o exact asta mi se intampla si mie...sunt cu el de trei luni si jumatate..am inceput sa fiu rece..foarte rece..nu vreau sa sufere..dar la mine situatia sta altfel..m-am indragostit de prietenul lui ::)... :'(...si eu stau cu el mai mult din obligatie..ma simt datoare fata de el...a facut atatea pentru mine...ma iubeste foarte mult.. :'(...nici eu nu stiu ce sa fac....
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside