10 Octombrie, 2025, 06:01:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am nevoie de un sfat...  (Citit de 6532 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2005, 07:36:03 p.m.
Citit de 6532 ori

Nicole

Am apelat la voi sperand sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am 16 ani si sunt o persoana ce nu agreaza usor anumite persoane si de aceea nu am avut un prieten pana acum. Anul acesta scolar am  facut cunostinta cu un baiat(17 ani)de care am fost impresionata;era linistit, nu prea iesea cu prietenii in oras sau chiar in pauze pe coridoarele scolii sau in curtea scolii, iar cand ne intalneam in pauze, nu ma saluta si nu am mai insistat sa mai vorbim deoarece mi s-a parut un gest urat din partea lui. Dupa terminarea anului scolar am discutat acest lucru cu niste prieteni de-ai mei din clasa lui care mi-au spus ca el cam invarte fetele pe degete (se intalneste cu ele in oras, la scoala, dar dupa aceea se plictiseste de ele si le paraseste).De curand unul din acesti preteni mi-a facut complimenti si m-am tot gandit daca nu cumva voia sa-mi faca rau. Nu mai pot avea incredere in cineva care ne cunoaste pe amandoi pentru ca mi-e frica:"cel mai bun prieten este cel mai mare dusman". Eu as vrea sa nu renunt la cel pe care il plac, dar nu cred ca pot daca asa-zisul meu prieten darama tot ce am construit eu. Ce m-ati sfatui sa fac in acest caz?

« Ultima Modificare: 28 August, 2005, 08:12:17 p.m. de Nicole »

28 August, 2005, 09:31:18 p.m.
Răspuns #1

desdemona

in primul rand vreau sa iti urez bine ai venit,inca o data ;D.
te cred ca esti cam confuza,dar problema ta poate avea solutii.In primul rand ar trebui sa ne mai dai niste indicatii,nu este prea clar:spuneai ca l-ai cunoscut,dar nu te saluta.Cum l-ai cunoscut?ati discutat?fii un pic mai explicita si promit ca revin imediat cu sfatul meu ;)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 August, 2005, 06:09:49 p.m.
Răspuns #2

lonelyness

Da Nicole...putin mai multe detalii ar fi necesare sa incercam sa te ajutam...aici sa stii ca esti printre prieteni...bine ai venit.te pup.ai grija de tine
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

31 August, 2005, 09:19:00 p.m.
Răspuns #3

Nicole

noi am facut cunostinta printr-un prieten de-al colegei mele de banca, care, ulterior s-a dovedit ca ma placea si el ... deci nu pot avea incredere in cei care ne cunosc pe amandoi!dar eu as vrea sa ma inteleg si cu prietenii mei si sa ma bage in seama si el. Ce pot sa fac?

01 Septembrie, 2005, 01:50:41 p.m.
Răspuns #4

desdemona

ai facut ceva ce la derajat de nu te mai saluta?poate ca te-a vazut cu un baiat si a devenit gelos..orice e posibil.Nu ar trebui sa asculti ce spun ceilalti,mai ales daca sunt un fel de rivali cu baiatul pe care il placi.Solutia cea mai sigura ar fi sa iti iei inma in dinti si sa discuti cu acest baiat deschis,stiu ca este  greu,iti trebuie ceva curaj si totul va fi bine.Asa te vei lamuri ce e cu el.
aa..si inainte intereseazate mai bine despre el,de la alti colegi, prieteni sa vezi..e chiar asa cum spune acest prieten comun?
sa-mi spui ce decizie iei
pup
cu simpatie,desiree
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 03:16:56 p.m.
Răspuns #5

lonelyness

Sunt de acord cu desiree...trebuie sa te interesezi si de la alte persoane...lumea e rea si iti poate face rau mintindu-te...si te asigur ca puteti fi impreuna si in acelasi timp sa te intelegi si cu prietenii tai...daca intr-adevar iti sunt prieteni o sa il accepte pe el asa cum e...si eu astept decizia ta...te pup

01 Septembrie, 2005, 09:13:54 p.m.
Răspuns #6

Nicole

nu cred ca m-a vazut cu alt baiat, ci doar cu colega mea de banca, n-am stat deloc de vorba cu un alt baiat, dar el s-a afisat cu alta fata si lucrul asta m-a durut si m-a facut un pic geloasa, dar am crezut ca nu e nimic serios deoarece nu se tineau de mana si nici nu i-am mai vazut de-atunci. cred ca a iesit pur si simplu cu o colega pentru a face o tura de liceu. alti prieteni sau colegi apropiati de el nu mai cunosc... nu stiu ce sa fac. am aflat ID-ul de yahoo messenger prin asa-zisul meu prieten si daca-l bag in lista mea azi, maine dispare (nu stiu de ce, nu-mi apare mesajul ala cu "nu, multumesc, nu vreau sa fiu in lista ta",bineinteles scris in limba engleza!). si m-am gandit sa-i trimit un e-mail si sa vad daca imi raspunde!

01 Septembrie, 2005, 09:23:43 p.m.
Răspuns #7

lonelyness

Da,ideea cu e-mailul ar fi oarecum buna...dar esti sigura ca id-ul ala este chiar al lui si nu te-a mintit asa-zisul prieten?

02 Septembrie, 2005, 08:42:53 p.m.
Răspuns #8

Nicole

ai dreptate, e posibil sa nu fie a lui, dar totusi incerc! merita sa incerc, chiar daca "amicul" meu mi-a zis ca el intra rar pe internet...  8)

02 Septembrie, 2005, 08:54:01 p.m.
Răspuns #9

Guardian|Angel

de ce nu indraznesti sa ii ceri chiar lui id-ul de messenger sau adresa de e-mail??
Evita discutiile, vorbindu-i prieteneste, si argumenteaza ca ti-ar face o deosebita placere sa il cunosti mai bine...de ce sa creada ca il urmaresti si te interesezi de el la altii???
Daca nu faci tu primul pas, cine stie cat o mai dura... ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Septembrie, 2005, 06:02:34 p.m.
Răspuns #10

Nicole

ai dreptate, Rebecka! asa voi face! dar asta cand va incepe scoala. nu stiu sigur daca-mi va da adresa lui de e-mail, dar voi incerca. Merita sa incerc!

04 Septembrie, 2005, 07:32:14 p.m.
Răspuns #11

Guardian|Angel

Daca nu va vrea, nu insista...daca vede ca il placi , poate i se va trezi masculinitatea, si nu iti va da atentie..ii spui ca ati vrea sa discutati ca intre prieteni, nu pune prea multa pasiune in cuvinte...incearca sa pari cat mai indiferenta....nu vrea, ii zici ca nu e nimic, ca la urma urmei poti discuta si cu alte persoane daca nu stie sa vorbeasca,....sau poate ii e frica de ceva anume... ;)asta ca sa nu ai tu de suferit dupa aceea...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

27 Septembrie, 2005, 11:46:49 a.m.
Răspuns #12

Nicole

Sub presiunile facute de "bunii"mei prieteni, am renuntat la ideea de a mai vorbi cu el! multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in unul din momentele mele importante in viata.
La revedere!

27 Septembrie, 2005, 06:51:24 p.m.
Răspuns #13

ColdAsIce

Draga Nicole. Am citit povestea ta si iti spun ca am trecut si eu prin aceste situatii. Incearca sa eviti sa-l contactezi prin mail, sau alte cai indirecte. Majoritatea persoanelor apreciaza foarte mult curajul, asa ca vorbeste-i in fata. (si incearca sa fii sincera). Sunt sigur ca vei gasi o situatie in care puteti vorbi intre 4 ochi. Dupa aceasta discutie, poti decide daca sa renunti sau nu. Pana atunci nu te lua dupa vorbele altora. Crede-ma, asa am pierdut si eu, de cateva ori. Trebuie neaparat sa incerci si sa fii puternica ..  ;) Bafta multa
Doar viaţa ce o trăim pentru alţii este o viaţă ce merită să fie trăită. (A. Einstein)