10 Octombrie, 2025, 05:55:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Copii in pungi...  (Citit de 8978 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2005, 02:23:23 p.m.
Citit de 8978 ori

Lord_Saladin

Vizitator
 Am vazut la televizor, zilele trecute, un copil nou-nascut, abandonat intr-o groapa de gunoi, pus intr-o punga...
Cand vine "domnul" doctor, nu tu sa scoata copilul in punga, ci il duce la spital, cu punga cu tot...

Chiar ca suntem tara lui DRACUla...  :'(

01 Septembrie, 2005, 02:38:44 p.m.
Răspuns #1

lonelyness

Trebuie sa recunosc ca m-am ingrozit cand am vazut ce ai scris...cat de crud trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?ce fel de inima poti sa ai sa iti arunci propriul copil ca pe o hartie nefolositoare?un copil ar trebui sa fie o bucurie...o fericire...cum poti sa arunci un suflet intr-o groapa de gunoi?
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

01 Septembrie, 2005, 02:40:27 p.m.
Răspuns #2

desdemona

da!Am vazut si eu reportajul.M-am ingrozit,am ramas masca.Dupa ce ca a fost abandonat,nici macar nu l-a scos din punga....Doamne ai grija de noi!Lumineaza-ne!intunericul ne-a acoprit ochii si sufletul!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 04:52:13 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
  Mai, bine zicea Papa Ioan Paul al II-lea, ca nori negri se intrevad deasupra omenirii... Daca nici macar copii acestia mici nu sunt protejati, aparati... vai si-amar...

01 Septembrie, 2005, 08:26:42 p.m.
Răspuns #4

lonelyness

Doamne...cat mi-e de mila de ei...sunt asa micuti...sunt asa nevinovati...cu ce au gresit sa fie aruncati la groapa de gunoi?au trait atat de putin timp...

01 Septembrie, 2005, 08:35:21 p.m.
Răspuns #5

desdemona

stai linistita..nu a murit.Poate daca murea intelegeam de ce a luat doctorul copilul tot cu punga si nu l-a scos...dar asa?!Era viu,misca.Nu pot intelege de ce a facut asta?rautatea..indiferenta isi spun cuvantul
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 08:51:42 p.m.
Răspuns #6

lonelyness

E bine ca macar nu a murit...Dumnezeu l-a avut in paza...pacat ca sunt atatia copii care sunt abandonati...si multi dintre ei mor...ma doare atat de mult ca in fiecare zi vad tot mai multa rautate din partea oamenilor...incerc sa sper ca va fi bine,ca oamenii vor fi mai buni...dar e greu...

01 Septembrie, 2005, 08:56:10 p.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Brrrrr! Zau imi vine sa stau departe de forum cand se discuta asemenea cazuri! Fara suparare, chiar nu aveti ceva mai putin macabru de discutat?!

01 Septembrie, 2005, 09:00:14 p.m.
Răspuns #8

lonelyness

E intr-adevar macabru...si totusi cand am vazut postul lui lord nu am putut sa raman indiferenta...am simtit nevoia sa scriu...din pacate asta e realitatea...si doar noi nu o puteam schimba oricat am vrea...

01 Septembrie, 2005, 09:03:37 p.m.
Răspuns #9

DIANA

Vizitator
Pai daca tot nu o putem schimba, la ce ne ajuta sa ne umplem creierasii cu ele?! Ieri remarcam cu bucurie ca starea de spirit pe forum a crescut considerabil, au inceput distractiile, voie buna, iar azi discutam de oameni nebuni si sadici! Toate mesajele de la cheful de ieri au fost inlocuite de raspunsuri la unn subiect oripilant!  Praful s-a ales de buna dispozitie a celorlalti! Treaba voastra! Eu voi sta undeva pe margine pana cand va veti satura de atrocitati si veti simti nevoia sa discutati ceva mai placut! In fond, cred ca fiecare din noi are propriile probleme, nu e nevoie a le cautam in exteriorul nostru. Eu personal tin prea mult la armonia mea interioara ca sa ma apropii de asemenea subiecte!
« Ultima Modificare: 01 Septembrie, 2005, 09:07:43 p.m. de DIANA »

01 Septembrie, 2005, 09:20:38 p.m.
Răspuns #10

lonelyness

Ma bucur mult ca esti fericita si bine dispusa Diana...din pacate nu toti suntem asa...nu poti sa fii bine dispus atunci cand iti plange inima...si am mai zis-o asta e realitatea...daca as putea i-as ajuta pe bietii copilasi...dar nu imi ramane decat sa ii compatimesc...si oricat as incerca sa uit... in mintea mea inca dainuie imaginea unui copil aruncat intr-o groapa de gunoi...eu personal imi cer scuze daca te-an oripilat asa de tare cu subiectul asta...dar nu pot sa ma bucur de armonie cand stiu ca niste fiinte atat de mici si nevinovate patesc asta...

01 Septembrie, 2005, 09:40:13 p.m.
Răspuns #11

DIANA

Vizitator
N-am spus ca sunt fericita sau bine dispusa! Tocmai ca nu sunt! Dar, repet, imi ajung problemele mele, nu vreau sa ma incarc cu cele in care nu pot contribui cu nimic! Povestea asta cu copiii in pungi (pana si titlul e unul scarbos!) incepe dintr-o educatie morala si sexuala deficitara. Daca simtim ca putem ajuta la eliminarea unui asemenea fenomen, cred ca e mai bine sa analizam cauza si sa o eliminam, decat sa ne oprim atata asupra efectului!
loneliness, pana la urma, nu iti cere nimeni sa fii binedispusa, dar asa cum ii spuneam lui dew ca raspuns la un subiect cu tenta asemanatoare, daca ne iubesti, nu ne mai umple si pe noi de indispozitie! Nu ne foloseste la nimic!

28 Aprilie, 2006, 08:53:51 p.m.
Răspuns #12

valentina

Imi pare rau ca va voi contrazice pe multe dintre voi,dar nu numai din lipsa de educatie se fac asemenea lucruri,ci si din lipsa intelegerii de catre parinti.Fetele gresesc, dar parintii lor gresesc si mai mult,neacordandu-le atentia necesara.Pot sa-ti spun ca si fetele de bani gata gresesc astfel ...ce mai se produce totul ca in biblie.
Un caz  real,o prietena a iubit un ins si ea si-a spus ca facand un copil impreuna vor fi legati.Tanara mamica de numai 18 ani a lasat copilul,parintii ei nici nu stiau ca fata e gravida,doar cand a nascut au vazut ca fata lor a facut-o...

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

28 Aprilie, 2006, 09:01:52 p.m.
Răspuns #13

Rudy Valentino

Emotionanta chestia cu punga. Si eu as proceda la fel, daca una dintre fanele mele ar face tampenia sa conceapa vreun plod. 8) P.S:   Sper ca nu era o punga  de firma, alea costa mult! ;D

Marele Maestru Senzational
Rudy

28 Aprilie, 2006, 09:15:44 p.m.
Răspuns #14

ONLY DESIRE

Serios Rudy...chiar nu te-ai plictisit de tine?Caci noi ne-am plictisit de sarada asta....la inceput era cat de cat amuzant,insa acum chiar nu mai ai nici un haz!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."