10 Octombrie, 2025, 08:47:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: suflet vs bani  (Citit de 7989 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Decembrie, 2005, 10:27:55 a.m.
Răspuns #15

sunshine

Banii se fac, lucrurile se refac, dar sufletul..... sufletul meu cine il reface? Cine il poate convinge ca poate exista si altceva decat tristete, cand el vede in continuu numai suferinta, nepasare, fuga dupa bani(atat de distrugatori!!!de suflete) .Categoric eu aleg sufletul.Nimeni, nicicand ,oricat de multi bani imi va oferi, nu va putea sterge lacrimile din sufletul meu, astept totusi, poate incepe sa se vindece de tristete, de lacrimi, de iubire.Si nu sunt lacrimi numai pt sufletul meu ci pt multe suflete incercate (despre care vorbiti voi) ,pe care le-am ajutat cum am putut si eu.Cred ca , daca ai pe cineva langa suflet, poti sa treci peste orice , mai usor si cu mai multa putere si incredere in viata.
   Sa fim recunoscatori ca avem suflete sa simtim , sa ajutam , sa fim alaturi de cei care nu mai spera nimic.Putin din sufletul fiecaruia poate invinge puterea banilor.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Decembrie, 2005, 09:06:07 p.m.
Răspuns #16

desdemona

ai multa drepatate sunshine banii sunt distrugatori de suflete.
zilele astea am auzit un caz...care  intr-n fel m-a lasat cu gust amar
Dupa revolutie,dupa cum stiu unii,multi s-au imbogatit.au existat multe sanse si multi au reusit.Asa s-a intamplat si cu o familie:BANI !!BANI!! ei aveau un fiu,si erau foarte ocupati cu afacerile,simtind ca-l neglijeaza ii dadeau multi bani,multi bani,ca sa compenseze intr-un fel una cu cealalta.Cum credeti ca se distra baiatul nostru?chema copii strazii intr-un loc cu noroi praf..arunca banii si privea cum se bat copii pt acei bani.aSTA ERA DRAGII MEI DISTRACTIA LUI,PLACEREA LUI,SI FACEA LUCRUL ACESTA DES.
ce parere aveti?eu am ramas fara cuvinte..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Ianuarie, 2006, 10:46:23 p.m.
Răspuns #17

charlie

.....Cum credeti ca se distra baiatul nostru?chema copii strazii intr-un loc cu noroi praf..arunca banii si privea cum se bat copii pt acei bani.aSTA ERA DRAGII MEI DISTRACTIA LUI,PLACEREA LUI,SI FACEA LUCRUL ACESTA DES.
ce parere aveti?eu am ramas fara cuvinte..

... un idiot. dar asta e numai parerea mea
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Ianuarie, 2006, 03:36:36 p.m.
Răspuns #18

digitty

eu pun sufletul inaintea banilor...dar nu stiu ce sa zic... poate pentru batranul acela,casa era de fapt un fel de amintire a celor dragi pe care poate i-a pierdut...toata viata lui..70de ani s-au dus... in schimb,daca pierzi o persoana draga,mai mult de 20 de ani nu cred ca suferi.Stiu ca se zice ca o dragoste adevarata dureaza o vesnicie,dar eu cred k dupa o lunga perioada de timp uiti perosana iubita.hai nu 20,poate 40 de ani...dar pana la 70 de ani mai sunt inca 30 de ani pe care ii mai ai de trait...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

28 Ianuarie, 2006, 03:45:36 p.m.
Răspuns #19

desdemona

este un subiect destul de delicat.In ciuda argumentelor aduse de voi,si cele aduse de mintea mea,nu pot sa-l uit pe batran,conditia lui;si ce este mai trist e ca nu este singurul.Poate par patetica,poate un raspuns mai taios ar spune si de ce nu-l ajuti daca tot iti este atat de mila de el,daca esti atat de revoltata.
Hai sa facem un mic joc...hai sa ne imaginam ca avem 70-80 de ani.Ce ne doare mai mult sa ramanem vaduvi sau sa stim ca am ramas pe drumuri?
« Ultima Modificare: 28 Ianuarie, 2006, 04:27:48 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

28 Ianuarie, 2006, 04:13:43 p.m.
Răspuns #20

digitty

pai...nu stiu ce sa zic...dupa 30 de ani de casatorie (presupunand ca m-am casatorit la 40 de ani) deja s-a stins acea scanteie  :D si mai bine raman cu casa,fara o povara pe cap  ;D ..glumeam!...
normal ca as prefera sa raman fara nimic,dar cu persoana iubita..dar nu ai precizat nimic de faptul ca acel batran ar fi avut pe cineva drag.Daca avea copii,nevasta sau alte rude,unde erau acestia in astfel de clipe triste?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.