am poposit si eu aici.Din greseala?sau a fost destinul?bunul nostru destin...
am intrat in castelul bucuriilor,bunei dispozitii si al artistilor.Nu,e clar,nu ma pricep la cuvintele frumoase,dar incerc sa scriu cu inima.imi dati voie?
pasesc sfioasa...atatea camere,unele cu fericire,unele cu tristete,unele cu sfaturi,unele cu prietenie.Dar nu...am gresit astea sunt camere de mult,acum au un zavor,pe care nimeni nu vrea sa-l traga..sa intre in ele.Eu da!am izbutit.Am intat in camera hanului viilor.E mult praf...da,e foarte mult praf dar nimeni nu vrea sa il stearga.El acopera buna dispozitie de acolo.Mai este o camera...ea nu este plina de praf...aa..am descoperit si de ce.Incearca sa imite o alta camera,dar este frumoasa si aceasta.Vad oameni obositi,plictisiti!Off, dragii mei!
Acesta este castelul Lovetime...da asa se cheama.Coincidenta?poate..
m-am imbracat intr-o rochie speciala pentru voi.am multe camere pentru voi cei obositi si care vreti sa popositi aici.Aceste camere sunt aranjate cu sperante,iluzii,optimism,veselie,zambete..si ce este mai important cu poezie...
oare vor poposi printii si printesele,regii si reginele?sau raman doar cu nostalgia vremurilor demult apuse...