11 Octombrie, 2025, 12:45:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declinul Lovetime-ului  (Citit de 22056 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2005, 08:25:18 p.m.
Răspuns #45

Lorelei

Vin cu o idee (nu e a mea, dar cred ca e buna):
o noua sectiune pe forum: "parinti si copii" in care sa se discute topicuri de genul: "ce simt pentru parintii mei", "ce am simtit atunci cand am fost insarcinata", "conflictul dintre generatii", "vreau/nu vreau sa am copii", "parinte sever, parinte relaxat", "ai mei n-or sa ma-nteleaga niciodata" etc etc.

Ce parere aveti?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 August, 2005, 08:52:14 p.m.
Răspuns #46

Guardian|Angel

tu intotdeauna vii cu idei bune draga lorelei.....asa ca eu votez pentru :P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 August, 2005, 08:56:53 p.m.
Răspuns #47

Daniela

Vizitator
Mi se pare o idee buna. Cred ca este un subiect destul de important incat sa faca o categorie aparte pe forum...la "zona libera" nu prea se incadreaza.

03 Septembrie, 2005, 04:55:52 a.m.
Răspuns #48

DIANA

Vizitator
Am tot evitat sa intru in Castel, incercand sa ma bucur de tonusul si veselia celor care posteaza aici. Dar am obosit sa tac sau sa pretind ca sunt multumita. Nu, nu vorbeste moderatoarea acestui forum ci...o prietena veche a lui, care indrazneste sa spuna ca a traversat alaturi de el momente de extaz si de agonie deopotriva.
Noi, cei mai vechi ducem dorul atmosferei de la Hanul Viilor. Cei care nu stiu cum era acolo, sa intre pe paginile lui. Intr-o masura destul de mare speram ca la Castel sa reinvie macar o parte din acea atmosfera, sa creem un basm cu cavaleri, craiese, printi si printese, cu rochii lungi, bufante, cu peruci carliontate dar mai ales cu suflete boeme. Dar s-a ajuns la aceeasi atmosfera de chat in care se schimba replici ieftine, in care se organizeaza chermeze la care lumea nu vine pentru ca nu se simte provocata sa vina. Si cum sa se simta cand ispititoare se vor a fi doar mancarurile (?!) si bautura la greu! "Hai sa bem", Bun, hai sa bem! Si apoi?! Apoi...puncte puncte! Prea multe puncte! Ca si cand nu suntem in stare sa legam doua propozitii coerente! No ofense! Si, la sfarsit, inca inainte de a incepe cheful cel adevarat, "Noapte buna!". Retragerea...tot din lipsa de idei! Pai de unde idei cand tot ceea ce se scrie e la varful degetelor, fara sa incite la ceva, la creatie, la o replica spirituala?!

Propun: mesajele de la castel sa aiba continuitate. Adica fara "eu ma retrag in camera mea, noapte buna" sau chestii d-astea. Si, daca sunteti de acord, sa nu se mai scrie decat in versuri! Astept parerea si propunerile voastre!

Pe de alta parte, in celelalte pagini ale forumului multe mesaje de revenire si bun  regasit,  multe mesaje personale de genul "Multumesc pentru sfat." si asa mai departe. Si...teme macabreeee...de facut piele de gaina! Am mai intrebat: care e rostul?! La ce ajuta sa ii facem pe ceilalti utilizatori sau cititori sa faca grimase cand parcurg un subiect sau altul? Plus ca, se vede clar tendinta "unora" (nu spun cine, sa nu se supere, dar sper sa se simta) de a scrie caaat mai mult, ca si cand ar vrea sa sparga un record intr-o perioada cat mai scurta. Nu sunt cea mai in masura sa vorbesc despre asta pentru ca am cel mai mare numar de mesaje postate, insa va dau cuvantul meu de onoare, nu am urmarit niciodata sa bat un asemenea record!
Exista "Cafeneaua Hera" acolo unde se vorbesc vrute si nevrute. Cred ca ajunge un asemenea loc! In rest. cred ca un pic de seriozitate chiar si in glumele pe care le facem si in veselia noastra, ar fi binevenite!
Am din nou semne din partea unor utilizatori ca vor sa se retraga. Maruturisesc, si pe mine ma bate gandul sa plec. Dar stiu si am inca forta sa lupt impotriva lui. Insa nu ma voi complace nici o alta clipa in situatia de acum!
Cu dragoste multa!
Diana

03 Septembrie, 2005, 08:49:52 a.m.
Răspuns #49

Lorelei

Diana,
trebuia si oarecum speram sa apara si dusul rece. E adevarat ce spui in parte, si eu am sperat altceva de la Castel, dar pana la urma cine vine aici sa scrie scrie ce vrea, nu ce trebuie nu stiu cum sa zic. Eu incerc sa fac pe toata lumea sa se simta bine, indiferent pentru ce a venit aici. Cred ca ar fi exclusivist sa se scrie numai in versuri, iti reamintesc ca si la han era o problema uneori, ca o parte din oameni il evitau pentru ca nu se simteau in stare (desi poate chiar erau) sa scrie cu rima si in timp record. Nu vom face din castel - sper - un loc elitist (pentru asta am propus candva un topic, Mila 8, in care propuneam sa se scrie despre orice, singura conditie fiind sa fie in versuri. N-a scris nimeni nimic niciodata.) Si da, mi-ar placea si mie sa ne strangem si pentru altceva decat pentru "a bea". Sa stam de povesti ca altadata. Dar asta am putea face-o dand tonul noi, cei vechi, cei care am "crescut" la han. Ori daca tu nu postezi, Robert nu posteaza etc etc nu vad unde si cum ajungem. Este adevarat ca in ultimele doua zile ne-am adunat aici cumva ca sa ne omoram timpul impreuna, dar acum trei zile atmosfera a fost chiar faina, eu un am ras vorba lui Robert "tinandu-ma cu mainile de burta". Eu zic asa, daca tot am luat piatra in mana, sa nu aruncam cu ea, ci sa o punem la temelie sa putem construi impreuna.
Asa ca... te-asteptam la castel cu idei, cu propuneri, cu provocari, dar nu din exterior, ci chiar de-aici, dinauntru.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Septembrie, 2005, 01:12:18 p.m.
Răspuns #50

desdemona

eu sunt mai noua...am citit pagini din hanul viilor..mi-au placut.Acolo postau cei de ai casei care au ajuns sa se cunoasca destul de bine,si era o frecventa.Imi place atmosfera de acolo.Ar fi frumos sa o facem din nou,dar cum sa o facem daca nimeni nu intervine si nimeni nu spune  unora dintre noi care nu prea au experienta si nu au prins acele vremuri boeme cum sa facem.Chiar tu Diana spuneai ca ai vrut sa nu intervii,ma bucur ca ai facut-o acuma,dar multi dintre voi considera ca e mai bine sa nu intervina...aici este problema.Asa cum spunea si Lorelai,daac tot incercam sa facem ceva,hai sa il facem corect.
Avem nevoie de ajutorul vostru!voi cei care ati prins acele vremuri,ajutatine sa facem unele mai frumoase,mai bune,unde toata lumea sa se simta acsa..sa fie pe placul tuturor.
Despre faza din ultimile zile ai dreptate,lipsa de subiecte,dar si lenevia ne facem sa abordam chestii banale,sau chiar sa spunem 2 cuvinte de dragul de a scrie..multi gresesc.Eu vreau sa reusesc,cine mi se alatura? :D
« Ultima Modificare: 03 Septembrie, 2005, 02:55:52 p.m. de desiree »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Septembrie, 2005, 04:59:27 p.m.
Răspuns #51

DIANA

Vizitator
Imi pare rau, eu nu mai am idei! Nu stiu cum poate fi inlaturata monotonia discutiilor din aceasta sectiune. Am propus in mare parte tot ceea ce mi-a trecut prin minte si mi s-a parut util. Ok, nu neaparat versuri, dar nici "scălâmbăială".
Desiree, pe vremea Hanului, cei care scriau acolo se cunosteau la fel de bine cum ne cunoastem acum cei care scriem cu o oarecare consecventa, nu mai mult. Asa ca avem tot atatea motive sa ne implicam ca si voi.
Si tocmai de asta imi era teama: de lenevie! Multumesc pentru ca ai pus punctul pe i. Poate ca noi, cei mai vechi ne-am cam ramolit. Poate ca voi, cei mai noi, aveti idei noi. Oricum, repet, avem deopotriva motive sa cautam solutii.
« Ultima Modificare: 03 Septembrie, 2005, 05:28:48 p.m. de DIANA »

03 Septembrie, 2005, 06:44:59 p.m.
Răspuns #52

dew

Vizitator
 Desiree:"Despre faza din ultimile zile ai dreptate,lipsa de subiecte,dar si lenevia ne facem sa abordam chestii banale,sau chiar sa spunem 2 cuvinte de dragul de a scrie..multi gresesc".M-a pus pe ganduri ceea ce ai scris mai sus,"lipsa de subiecte",intrucat esti nou venita pe acest site,nu ai apucat sa postezi in toate subiectele de discutie deschise si totusi te plangi de lipsa de subiecte.Nu aceasta este problema,subiecte sunt destule ,doar ca unii sunt foarte comozi si se multumesc sa posteze in topicurile ce apar acolo,la subsolul paginii,subiecte recente.
      Lenea e cucoana mare,dupa cum bine stiti ,dupa cum bine stim,dar ce-ar fi ca acei ce se gasesc intr-o astfel de stare sa incerce sa "TACA"?uneori e mai bine sa taci ,e bine sa taci atunci cand NU AI NIMIC DE SPUS.Cand iti este lene,tolaneste-te pe patut ,asculta muzica,vezi-ti de ale tale!
      "sau chiar sa spunem 2 cuvinte de dragul de a scrie..",dar sa nu se astepte acel ce scrie astfel sa fie luat in seama si mai ales sa fie considerat un MEMBRU SERIOS al COMUNITATII LOVETIME,acel membru sa nu astepte ca "munca lui " sa fie apreciata .

Nu,nici eu nu sunt de acord sa se posteze la Castel numai in versuri,dar propun sa o luam de la inceput,sa incepem un nou capitol ,o noua POVESTE,da,cu printi si printese.Sa se stabileasca de la inceput personajele si fiecare sa-si ia rolul in serios.Sa-si aleaga fiecare numele si cineva incepe povestioara (adica a noastra gazda),iar ceilalti continua.Se vor tese intrigi,vor fi petreceri,vor fi prieteni care se intalnesc in diferite locuri.Ma rog,las si pe altii sa mai contribuie.

Desiree:"dar multi dintre voi considera ca e mai bine sa nu intervina...aici este problema".Poate ca si eu ma numar printre aceia care au decis sa nu intervina si va spun si de ce.Sunt unele subiecte la care am postat si mi-am dat seama ca a fost inutil,incercarea mea de a ajuta,a fost desconsiderata si mai mult am fost acuzata ca sunt incapabila sa ma pun in situatia respectiva.Am spus OK,aici se pare ca este inutil sa incerc sa mai postez.
    Am deschis ,nu demult,un subiect nou:"Toata lumea iubeste?" si am considerat inutil sa mai intervin atunci cand voi ati inceput sa bateti campii.De ce inutil?pentru ca ,cel mai probabil,v-ati fi simtit prost atunci cand vi s-ar fi atras atentia ca ,totusi,nu suntem la o discutie libera ,pe chat,poate unii dintre voi v-ati fi suparat,m-ati fi considerat eu mai stiu cum...Asa ca am decis sa tac,sa vad pana unde se va merge.Asta este situatia.Fiecare face cum crede si ce crede.
    Imi pare rau daca ale mele cuvinte au suparat pe cineva,dar asta este,am spus ceea ce gandeam.Sa nu se traga o concluzie gresita ,nu ma consider ne mai pomenit de inteligenta sau superioara unora dintre voi,vreau doar ca fiecare sa vada ca aici incercam sa legam prietenii sincere si de durata,ca incercam sa fim corecti in ceea ce facem si nicidecum nu scriem din LIPSA DE OCUPATIE sau doar pentru ca ,dupa cum spunea un nou membru ,avem sa ne spunem oful (sau ceva de genul acesta).
    Sfat :Haideti sa mai citim de cateva ori regulamentul acestui site si sa incercam sa-l respectam .Cei care l-au pus acolo ,probabil,nu l-au pus doar pentru ca nu aveau altceva mai bun de facut!

03 Septembrie, 2005, 08:03:26 p.m.
Răspuns #53

viulian

Administrator
Oameni buni..

Se pretinde distractie, sunt dorite subiecte interesante, care sa electrizeze pe toata lumea, toti vor sa le fie stimulata inteligenta, capacitatea de creeare, toti asteapta si nici unul nu da..
Ei bine, in ritmul asta e clar ca nu se va ajunge nicaieri..

Forumul - forumul a patit ceva acum cateva luni (vreo 6 in urma). A fost sters de pe Google (nu se stie exact cum, am vorbit cu JS dar nu ne-am dat seama - insa voi avea grija sa nu se mai intample asta de acum incolo). Cum Google e pe departe cel mai des folosit motor de cautare, nimeni dornic sa discute despre iubire, credinta, etc, nu ne-a mai gasit. Am ramas cei care am fost, sau putini care au mai folosit yahoo, sau pagini romanesti pe care lovetime apare.

E ca un lac statut, un ecosistem in care toti se cunosc.
Plus, pentru cei noi, nu e usor sa treci peste inhibitii si sa vorbesti despre tine, sa-ti expui parerile, si unii care tin sa participe prefera sa vorbeasca despre cum si-ar dori ei sa fie, si nu despre cum sunt cu adevarat, si atunci iese ceva sec - ce nu e veridic si lumea citeste si nu ii misca nimica.

Pe scurt, nu forumul e in declin, ci satisfactia ce si-o obtin participantii. Asta e realitatea. Nimeni nu e constrans sa-si gaseasca satisfactia doar aici, caci o dependenta creeaza obsesii, nu ? Si frustrari. Daca fiecare ar intra doar cand vrea cu adevarat sa posteze, si nu asteptand sa gaseasca inspiratia care sa ii faca sa posteze, cred ca ar fi mult mai fain.. Eu de exemplu, postez rar, dar de fiecare data o fac cu pasiune - topicul cu Pustincul, de la Credinta, mi se pare foarte fain. Nici eu nici el nu ne zorim sa raspundem, e doar o placere (acum vorbesc si in numele lui, dar ma pot insela, evident). Insa ziceam asa..
Sincer nu mi se pare ca sunt dezinteresat, lucrez pentru forum, dar nu o sa devin clovn/jongleur/orator pentru ca sa amuz/incit pe toata lumea - si cred ca nimeni de fapt nu doreste asta. Deci iata asa zisul impas (asa vad eu lucrurile).

Apropos de Han. Ca fiecare are o nevoie de o realitate in care lucrurile sa mearga fain si sa fie totul perfect, amuzant, cald, continator, inteleg. Ca se creeaza zone, in care fiecare participa, se simte in comunitate intre prieteni, etc, e iar foarte usor de inteles. Dar e natural ca o realitate virtuala sa nu fie suficienta, sa nu se poate autointretine. E o iluzie la mijloc! Asta e, nu poti sa conservi aceiasi stare continuu. Pamantul nu e acum ce a fost acum 50 de ani, sau acum 5000 de ani, sau acum milioane de ani. Si nici ce a fost acum o secunda, nu mai e!
Lucrurile se schimba..

Ca se discuta despre lucruri triste, cand teoretic iubirea ar fi un lucru vesel, sensibil, tandru - e adevarat, Iubirea asa este. Dar pentru 99% din oameni, iubirea este confundata cu dependente, suferinte, etc. Foarte multi cand cred ca iubesc, se considera extatici, iar cand se despart, traiesc cele mai mari drame. Dar ce sa le facem ? Ii alungam ? Eu nu alung pe nimeni.. Incerc sa ii inteleg pe toti. Unii mai maturi, altii mai naivi, unii mai rationali, altii mai pasionali, unii mai rautaciosi altii prea sensibili. E un sistem.. nu putem sa cerem/impunem o norma, si sa obligam pe toti sa fie la fel intru binele forumului.

Lumea ameninta ca pleaca.. OK! Exista totdeauna prietenii, iubitii, televizorul, cartile, Dumnezeu. Toti gata sa va captiveze atentia. Nu stati cu forta, ca o sa fie mai multa frustrare. Priviti in jur, pe geam, sunt si alte lucruri in afara de monitor si tastatura.. Repet, daca lumea ar posta de drag, si nu impinsi de la spate, ar fi ceva.. O sa scot ratingul acela cu cine a postat mai mult. E mai bine calitate, decat cantitate..

Cam atat am avut de zis.. Sa nu mai dramatizam atata, este totusi doar un forum online! Adevaratele drame sunt acolo unde apele au inghitit case, unde foametea omoara oameni, problema banilor, etc.

(voi muta aceste topicuri la Declinul Lovetime-ului, in curand)
« Ultima Modificare: 03 Septembrie, 2005, 08:12:17 p.m. de viulian »

03 Septembrie, 2005, 08:28:15 p.m.
Răspuns #54

DIANA

Vizitator
viulian, da-mi voie sa te contrazic putin: nu toata lumea isi doreste aceleasi lucruri de la LoveTime. Unii isi doresc, intr-adevar, provocare, incitatie, sa le fie stimulata inteligenta, creativitatea. Unii, in schimb, se multumesc in a gasi un loc prietenos, caldut, lejer. In plus, nu dramele iubirii sunt cele care deranjeaza, ci dramele imprumutate, cele in care vinovatii si victimele sunt intr-un exterior care nici nu merita pomenit. Si nu au nici o legatura cu iubirea decat daca facem analogii "la greu". :)
Ok, gata cu galceava! Eu ma gandesc serios la CAstel. Sper sa imi vina si inspiratia la un moment dat si sa incerc sa va incit cu o noua atmosfera, mai ampla. Pana atunci, nu stati pe tusa! Haideti sa ne stimulam reciproc! (viulian, nu te mai gandi la prostii!  ::) ;D )

03 Septembrie, 2005, 09:24:49 p.m.
Răspuns #55

desdemona

sa stii ca dew ai dreptate,este buna ideea cu castelul.Hai sa o luam de la inceput..cred ca asa este cel mai bine.Si draga mea dew,nimeni nu te-a criticat,si daca ti s-a parut ca eu asta am facut imi cer scuze,chiar nu am vrut sa dau de inteles ca te critic ca vrei sa ajuti,chiar deloc.imi cer scuze din nou,am prostul obocei de a m a exprima gresit uneori :-[
Ma bucur ca sunt persoane care vor sa faca ceva,si eu as vrea sa ma numar printre ele reusind.Eu cred ca cel mai greu este construiesti ceea ce a fost,pt ca nu mai sunt acei oamnei cu care s-a construit.Poate cel mai bine e sa constrim de la inceput..cum e si cu castelul...chiar din moentul asta..cand va decide gazda,sa aiba un nou inceput,nu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Septembrie, 2005, 10:33:58 p.m.
Răspuns #56

Maria

Vizitator
   Parerea mea... Am citit primele pagini din acest topic si ma simteam ca-ntr-un castel. Cu regret ca nu stiu a compune, dar din scrierile voastre eu am putut trai o perioada medievala. Uf! acum totul s-a schimbat ce-i drept in birt si iuhuuri!, in noapte buna si alte cateva replici. Voi toti cei care poatati in acest topic face-ti o schimbare, recititi cele publicate in primele parti si apucati-va de lucru, sunt dornica sa gust veselia. Imi dau cuvantul de onoare ca in primele pagini postate de voi am trait atmosfera.
        Imi cer scuze ca schimb nitel macazul dar vreau a spune ca in nici un alt topic femeia nu-i ,,lasata la nivel mediocru ca-n acest topic''. Din nou cu scuze, ,, suntem egale cu barbatul, ca doara impartim paharul si batuta''. Stau si ma gandesc cum mai putem posta in topicurile unde se vorbeste de eleganta, pretentiile noastre vis-a-vis de barbatul elegant, sarmant si cu miros de sapun daca noi mirosim a sprit.
       Din nou cu scuze, ,,se cere respect fata de graiul romanesc si corectitudinea in scris'' dar noi nu stim sa respectam persoana, vorbitorul, auditoriul, scriitorul. Pai la ce-mi foloseste respectul fata de-o litera, virgula sau liniuta,...respect tipografia, editura?
        Nu cred ca-i nevoie d'un buluc de oameni, oare noi suntem ramoliti? voi ce-i vechi doar atat puteti sa atrageti? Cum ramane cu creierul care nu-si foloseste decat un graunte in toata viata, daca voi ce-i ,,fauritori'' clacati dupa cateva luni bunicele(bune nu-mi permit a spune) :-*
         Nu vreau sa necajesc, revin la ce-am mai spus ca cititul fara aplicatiune este nul.Nu stiinta ne-a facut pe noi ci noi stiinta. Cuvintele pompoase, melodioase se digera mai greu, nu numai in literatura si-n viata,...simplitatea gadila auzul si sufletul si face sa fie gustat si retinut. Mai nou se parta si moda literara,...ca-i buna sau nu-i buna trebuie citita, nu esti in pas cu moda daca nu citesti Alchimistul sau mai stiu eu ce carte. Oameni buni, fete si baieti, scriitori si privitori este un sait al iubirii, este un timp al iubirii. Ganditi liber, asa ca-n familie, cu sortul de bucatarie la brau, cu moate-n cap, cu cartea-n brate, cu iubita sau iubitul la piept, cu ofuri si scapari, cu refulari, bucurie sau lacrimi.

05 Septembrie, 2005, 12:44:53 a.m.
Răspuns #57

alexia

Am citit cu rabdare tot ce ati scris la acest topic. Mi s-a parut firesc sa-mi exprim si eu parerea.
          Am descoperit acest site intamplator si mi-am facut cont pentru ca mi-a placut. Am postat acolo unde am considerat ca am ceva de spus, am scris de cate ori am vrut si, din punctul meu de vedere, nu e vorba de un declin.
          Si mie imi lipsesc unii oamenii de aici, dar asta nu inseamna ca nu pot merge mai departe. Eu i-am gasit si cred ca si cei ce vor veni (pt ca vor mai veni) trebuie sa gaseasca pe cineva aici. Fiecare a avut un motiv sa nu mai posteze insa nu asta trebuie sa discutam. Cei care suntem acum, inca mai scriem, mai mult sau mai putin.
         Scriu tot mai rar pentru ca nu imi permite timpul. Asta nu inseamna ca "lenevesc". Am ales sa scriu pentru ca imi place sa fac asta. Am scris despre ce m-am priceput iar unora chiar le-a placut. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu singuratatea, nostalgia, ploaia sau intreabarile mele. Unii s-au plictisit poate sau nu le mai place; unii poate nu au curaj sa o faca sau nu au timp. Ma simt intr-o masura vinovata de "lipsa" de pe site. Pot spune ca din respect pentru cei ce imi sunt dragi (oameni de pe LoveTime),voi incerca sa poposesc mai des pe aceste pagini. Sunt subiecte "uitate" unde imi voi gasi locul. Sunt subiecte la care am scris si voi continua sa o fac. Unele le simt ca fiind doar ale mele, la altele am postat incantata de atmosfera de acolo... Pot spune ca nu ma gandesc sa plec... Mai am ceva treaba!  :)
          Apoi, inca e vreme buna afara: unii "pierd" vremea intr-un alt mod. Eu recunosc ca iarna altfel stai la "un pahar de vorba", la caldurica, in casa.
          Si concluzionez: nu site-ul e in declin si nu cei "vechi" sunt de vina. Am inceput sa vedem cealalta jumatate a paharului, adica pe cea goala. Cred ca e doar o problema de atitudine!
                                  Cu dragoste,
                                            Alexia
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

06 Septembrie, 2005, 02:06:55 p.m.
Răspuns #58

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Pot spune ca nu ma gandesc sa plec... Mai am ceva treaba! 

Nici nu te gandi.Ai inca chiar foarte multa treaba (valabil pt toti)

20 Septembrie, 2005, 10:32:28 p.m.
Răspuns #59

viulian

Administrator
Ne-am intors pe Google :)

Criteriul de cautare pentru toate linkurile ce le are Google-le pe site este:

site:lovetime.ro

O sa dureze o vreme de cateva luni sa fim back in rating (probabil cateva luni) dar va fi bine. Sper sa creasca dinamica :)