10 Octombrie, 2025, 11:51:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declinul Lovetime-ului  (Citit de 22052 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Septembrie, 2005, 10:42:50 p.m.
Răspuns #60

Robert.

Vizitator
Yeeeeee!!! :D Prospaturi, fratilor, prospaturi! 8)
Faceti focul la castel, stergeti praful, ascundeti dulapul, intindeti mesele si treceti zilnic pe aici. O sa avem treaba.

S-a terminat cu lovetime-out! ;D

23 Septembrie, 2005, 06:53:58 p.m.
Răspuns #61

HERRA

Vizitator

Am citit in urma cu ceva timp ceea ce scrisese Robert , Robert sa stii ca a trecut mult timp decand am citit aici multe lucruri care m-au dernajat, am lasat sa treaca timpul ( asa cum sfatuiai tu lumea) dar, se pare ca nu are sens!
 Acest titul m-a jignit pana suficient, am dar dreptate lumii apoi ca deobicei cand cineva este jenat de persoana mea iau o mica pauza si ma intorc zambind!
 Cert este ca ma bucur, ca acest castel a devenit ceea ce va doreati voi, ca e asa cum a fost candva si ca toate probleme voastre s-au rezolvat odata cu aducerea la tacere a celor care ca deobicei, deranjau....nu ma refer doar la mine! Ma bucur ca este castelul plin de viata, ca ati venit cu ideei noi si intereseante....ca nu mai exista chestii de genul 'noapte buna' si ca intr-adevar calitatatea conteaza , nu cantitatea....caci sincer e multa caliatate intr-o propozitite!
 Sper sa ma scuzati, sa va distrati mereu asa ca si acum! Eu, si nu sunt unica, nu vom mai indrazni sa va deranjam...sa jignim geniile....noi fraierii de rand! Si multumirile noastre...pentru intelegerea pe care a-ti avut-o cu noi...

23 Septembrie, 2005, 07:05:49 p.m.
Răspuns #62

Lorelei

Hera,

imin pare foarte rau de felul in care ai ales tu sa vezi lucrurile. Ceea ce sugera Diana, din cate-mi amintesc eu, nu Robert, era faptul ca lucrurile pareau sa se invarta invariabil spre o aceeasi tema. Nu a fost intentia nimanui (cel putin a mea cu siguranta nu) sa jigneasca pe cineva sau sa insulte inteligenta cuiva. S-a gasit o solutie la castel, vom vedea cat de fericita, aceea de a se scrie o poveste noua, in care dew face oficii de gazda si in care fiecare are rolul lui. Evident, inclusiv tu. In caz ca nu ai citit povestea acolo, ti-am facut copy/paste cu povestea despre tine:

"In sfarsit terminaseram masa. Ne-am inapoiat in salon. Se pare ca astazi s-a dus vestea-n lume ca la castel portile sunt deschise. Iata inca o aparitie neasteptata. Dupa vreo trei batai rare si seci in usa, Ariana deschide si soate-un “ah !” aproape inperceptibil. Mi-am dat imediat seama. Ariana avea frica de trei printese, doar trei printese o inspaimantau. Cu ele-n castel, nu avea pic de odihna.

-Dumnezeule, mi-e ravasit parul. Ma simt nenorocita de soarta. Am dat 100 bani pe rochita aceasta catifelata si uite. Ierburile mirositoare, ARIANO, ca ma prapadesc! Dar unde-i Plangacioasa sa-mi aranjeze coafura? Mi-e rau. Arianoo !

Era clar. Faimosul trio. Printesa Anne Marie O’Hara (Herra),surioara ei Rebesine O’Hara (Rebecka) si unica, inconfundabila lor prietena, Melanie Rien (semiramis).

Toate trei pedante, purtand rochii scumpe, ultima moda a la Paris, cu o manichiura impecabila, cu privirile aliniate, ascutite, gata parca sa strapunga orice le-ar fi intrat in „vizor”.
           -Bun venit, dragele mele! - am indraznit sa le spun dupa cateva clipe de ratacire. Ce mult ma bucur ca va vad!
          -Bine te-am gasit iubita! Mi-a spus pe ton sever...una din ele...nu stiu care ca pana si vocile le erau aproape identice iar de privit...nu prea indrazneam si puneam asta pe seama rolului de gazda pe care il aveam. Apoi m-au pupat toate trei si parca incepuse sa imi curga din nou sangele in obraji."

In incercat sa nu uitam pe nimeni, pentru ca daca iar ramanem in 2-3 la castel ajungem de unde am plecat. Eu sper sa apari acolo cat de curand, mie una mi-e dor de mofturoasa care era sarea si piperul pe-acolo  ;D
Si inca ceva, Hera, nu te mai ascunde dupa deget, zi cu voce tare exact ce te-a deranjat, din postul lui X din data de, ia uite ce scrie! Daca iar ne ascundem si ne cocolosim nu rezolvam nimic, hai sa zicem cu voce tare tot ce avem de spus.
In speranta ca o voi revedea cat de curand pe mofturoasa,
Lorelei.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Septembrie, 2005, 07:20:25 p.m.
Răspuns #63

DIANA

Vizitator
Hera, cred ca Lorelei are dreptate: postul meu te-a deranjat de fapt.
Nu inteleg de ce te-ai suparat pana la urma, pentru ca masurile de corectie au fost aduse si cred ca au avut succes. Cred ca lumea se simte bine la castel, cel putin o idee mai bine ca inainte. Asa ca hai sa lasam orgoliile ranite candva, de dragul vremurilor de acum! Si, subliniez si eu ce spunea Lorelei: ti s-a creat si tie o poveste, deci nu am dorit sa te excludem din cercul nostru. Crezi ca meritam sa ne improsti cu noroi acum? Nu crezi ca efortul celor care au scris povestea merita si el putina consideratie? Era mai bine sa lasam totul cum incepuse sa fie?
Daca mai e cineva care simte la fel ca tine, poate ar fi bine sa nu se mai "ascunda dupa deget". De cele mai multe ori nu ajunge sa bagi capul in nisip cand ti se reproseaza ceva, ci sa incerci sa vezi singur unde ai gresit si sa incerci sa repari lucrurile.
Faci cum vrei sau "faceti cum vreti" ca inteleg sunteti mai multi. Dar snteti bineveniti alaturi de noi oricand, atata timp cat aveti gandul si inima curate! Cu prietenie!

23 Septembrie, 2005, 10:15:52 p.m.
Răspuns #64

Robert.

Vizitator
 :) Si-n tot timpul asta cineva a stat suparat pe mine!
Faptul ca-mi sunt atribuite "merite" in mod gratuit nu reprezinta o problema, ideea e alta. Hera, chiar daca si eu am fost unul din cei apostrofati in postul pomenit si nu mi-a picat tocmai bine (mie chiar imi placuse pe undeva nebunia aia :D), vreau sa spun ca nu am comentat in nici un fel lucrurile, fiindca sunt un tip maleabil. Daca pot sa ajut, bine, daca nu, mai bine tac! Si uite-ma scriind in continuare la han, fara sa pretind ca eu am fost tinta precisa a vreunui atac. Sunt convins ca am fost toti si nici unul anume. :) (Dar repet, mie tot mi-a placut! ;D)

Hera, nu mai stati suparate, tu si cine mai stii tu, ci ramaneti alaturi de noi. Totul e un joc, un rol intr-o poveste. Tu crezi ca eu sunt chiar ăla de acolo, tipul bagat pana in gat in aventuri si care mi-o caut mereu cu lumanarea? :) Dar ma adaptez, ce eu nu puteam sa fiu om la casa mea, casatorit cu Alba ca Zapada si avand vreo sapte pitici? 8) (totusi cand ma gandesc la ce soacra as fi avut....) Asa ca, vezi tu, poate ai luat lucrurile intr-un mod prea personal. Te asigur ca nu e cazul. Ti-o spun eu si Lorelei,  care suntem in aceeasi oala cu tine. :)

23 Septembrie, 2005, 10:18:58 p.m.
Răspuns #65

Robert.

Vizitator
Sau să-i spunem oliţă! ;D ;D ;D

23 Septembrie, 2005, 11:05:31 p.m.
Răspuns #66

|ngerMorT

Declin???Ce declin??Unde declin? :) Mai oameni buni! Forumul asta e ca o relatie intre indragostiti :)...nu doar doi, ci mai multi in cazul nostru! Si ganditi-va si voi...daca intr-o relatie intre doua persoane intervin momente de cearta, momente de plictis sau momente de indiferenta, pai intr-una de o sute de persoane ce sa mai zicem? :) Hai sa nu ne descurajam, sa nu ne suparam si sa nu ne ignoram, ci doar sa ne iubim in continuare la fel de mult! Pentru ca putem...s-a demonstrat de atatea ori! Dragostea invinge tot :D

Va iubesc mult, mi-a fost tare dor de voi, si va rog sa nu va suparati ca o sa mai lipsesc deseori, din motive de clasa a 12-a :D  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 Septembrie, 2005, 04:19:15 p.m.
Răspuns #67

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu cantam si "Prohodul" ?  ;D

23 Iunie, 2007, 01:38:32 a.m.
Răspuns #68

no_matter

Ca orice site, comunitate, ţară etc, etc, e firesc sa existe si perioade de declin.

Un exemplu:
..Cand am adus Chat-ul Gala in Romania, acum 2 ani, nu existau alte chat-uri pentru wap. Wap-ul era la moda si majoritatea erau entuziasmati de acest tip de serviciu.
In fine, eu plecasem de la un chat construit de altcineva pe fostul mcommunity.biz. Aveam cred ca vreo 20 useri online pe seara. Tipul asta nu prea statea pe chat. Eu aveam mai mult timp si i-am cerut parola de la site sa sterg din flood ca altfel nu puteam administra.
Intr-o zi m-am gandit sa caut pe google un chat pe care se pot bana userii. Si am gasit Gala. Am pus link-ul si userii nu aveau incotro. Trebuiau sa intre pe acea adresa dak vroia chat. Cu timpul administratorul aflase povestea romanilor instalati peste noapte in camera International, si a decis
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 01:49:14 a.m.
Răspuns #69

no_matter

punerea in functie a 2 moderatori romani cu drepturi maxime.
In fine, au existat certuri si inconveniente, dar dupa 2 luni camera International avea peste 400 de useri online. A fost perioada de glorie. Pana cand au aparut primele chat-uri wap pe banda, si userii s-au mutat. Din curiozitate, din plictiseala.. Doar ei stiu. Azi, Gala mai numara 70-80 useri online ziua si max 160 seara..

Concluzia: oricat de bine ai administra un site, el va fi mereu intr-o balanta de vremuri de declin sau de glorie..

Acest forum l-am intalnit cu toate optiunile actuale, nu stiu cum era la vremea declinului, dar azi il gasesc complet.

Mii de scuze ca am deschis un subiect poate inchis de mult timp..

23 Iunie, 2007, 01:56:12 a.m.
Răspuns #70

no_matter

Si o erata:

undeva la sfarsitul primului post:

"userii n-aveau incotro. Trebuia sa intre la acea adresa daca voiau chat" ..

Oi fi eu obosit dar limba română o stiu ca sunt roman. Nb suflete..