11 Octombrie, 2025, 12:05:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Religie in care medicamentele sunt interzise  (Citit de 10325 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Februarie, 2006, 10:33:08 p.m.
Răspuns #15

anda

Nu cred ca tu ai stat de vorba cu unul din acei parinti, nu neaparat in conditiile in care refuza sa ii dea copilului medicamente, ci poate in usa bisericii la care mergea. Cred ca te-ar fi convins ca nu e totul bolnav in credinta lui. ??? Ce credinta? Unde scrie in Biblie ca credinciosii au dreptul de viata si de moarte asupra semenilor? Acela care are credinta cat un bob de mustar nu se bate in piept cu ea!

24 Februarie, 2006, 10:05:42 a.m.
Răspuns #16

anda

De fapt, am intrat pentru ca sa va salut pe toti, si sa va felicit pentru discutiile interesante pe care le-ati avut si care m-au capacitat sa intru si eu in legatura cu voi. Pe Robert il felicit pentru mintea ascutita si judecata clara. Pe Diana pentru faptul de a cauta miezul bun al lucrurilor, pe Kitty pentru ca intreaba...
   Am si eu o intrebare pentru Diana: totusi cine e mai aproape de Dumnezeu, medicul Raed Arafat sau noi care inregimentam intr-un loc sau altul pe oricine care nu acorda cuvintelor Bibliei un sens absolut?

24 Februarie, 2006, 10:58:14 a.m.
Răspuns #17

Paul

Nu este o religie, este doar o secta "religia" despre care vorbesti. Ca in orice alta secta, indrumatorii spirituali cauta un aspect prin care sa diferentieze secta de restul sectelor. Asa si martorii lui Iehova. Ei se sprijina pe credinta ca Dumnezeu va extermina intreaga omenire cu exceptia unui numar de asazisi alesi. Ei se considera ca facand parte dintre aceia norocosi si putine. Ei spun ca atunci cand numarul celor alesi se va implini, va veni apocalipsa. In fine, transfuzia, transplantul, medicamentele si procedurile medicale sunt interzise complet adevaratilor martori.
Ce parere am despre aceasta? O parere nu prea buna. Sa nu uitam, ca Dumnezeu ne-a daruit pamantul spre a-l folosi pentru bunastarea noastra, adica includem aici: hrana, bautura, peisaje, medicamente. Daca ar fi o judecata sanatoasa, ar insemna ca si mancarea ne impinge spre pacatul de moarte, pentru ca este obtinuta prin eforturi umane, si pentru ca.... in mod normal omul tinde mereu sa moara si numai ajutorul lui Dumnezeu il poate salva.
Iubesc, deci exist.

24 Februarie, 2006, 09:35:25 p.m.
Răspuns #18

anda

Toate aceste conduite sunt extrase din Biblie. Aceasta a fost scrisa initial in aramaica, si a fost tradusa de n ori. Se afirma ca Iehova n-a lasat ca mesajul ei sa se altereze in timp, desi, la ora actuala exista versiuni care nu coincid intru totul. Cuvant cu cuvant. Martorii fiind o religie relativ noua, sunt mai siguri ca ei detin versiunea corecta. Inca putin si va sosi o religie care va detine adresa secreta de mail a vreunui Zeu.

25 Februarie, 2006, 10:20:36 a.m.
Răspuns #19

anda

Cu mentiunea ca Biblia este o culegere de texte adunate si selectate intr-o luuunga perioada de timp.