10 Octombrie, 2025, 09:02:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: In atentia proaspat absolventilor de liceu :)  (Citit de 2945 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Septembrie, 2005, 01:24:02 p.m.
Citit de 2945 ori

|ngerMorT

Vroiam sa si eu sa intreb printre voi, daca avati cumva prin casele vostre brosura scoasa de Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii...? sau daca stiti pe cineva care ar putea sa o aiba, va rog mult! Mersi frumos :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 Septembrie, 2005, 03:42:33 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Cred ca pot face eu rost, dar nu stiu cum sa atasez in e-mail sa ajunga la tine. :)
Presupunand ca am sa gasesc acea brosura, cum ti-o trimit?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

24 Septembrie, 2005, 05:14:57 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Hmmm...prin posta? :D Hmmm...nu stiu, nu m-am gandit la asta :P De fapt as fi propus persoanei respective sa ne inatalnim undeva...dar nu stiu daca ai timp. Eventual sa vin eu unde ti-e tie comod, nu stiu.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 Septembrie, 2005, 08:21:49 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Mie mi-ar fi comod in Noua Zeelanda.... :)
Sunt din Timisoara... Nu te teme, gasim noi o solutie, doar sa am cartea/borsura in mana. Revin cu o nota cand am sa o gasesc.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Octombrie, 2005, 03:20:13 a.m.
Răspuns #4

Iosif

Din pacate trebuie sa revin cu o nota negativa. Se pare ca persoana careia i-am dat borosura ce o aveam are nevoie de ea, asa ca.. nu am cum sa te ajut, din pacate. :(
Imi pare rau.

02 Octombrie, 2005, 08:09:45 p.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

hei! nu are de ce sa-ti para rau! eu nu vreau neaparat sa o am in mana :)...de fapt ce vroiam eu sa aflu in mod special sunt subiectele ce s-au dat anii trecuti la scris si oral! Crezi ca poti sa mi le dai si mie pe privat? mersi mult pentru ajutor