Stau deseori si ma gandesc la ce a fost .. sau la ce ar fi trebuit sa fie ..
Ma intreb daca a fost vina noastra .. sau a fost pur si si simplu destinul? Ma intreb daca toti sunt la fel .. ma intreb daca mai pot avea sperante ca totul se va schimba? Ma intreb daca mai are rost sa lupt?
Ai fost in viata mea printul ce trebuia sa ma salveze de lumea rea .. printul care trebuia sa ma duca pe taramul fermecat, trebuia sa fi acea persoana minunata .
Se spune ca .. Dumnezeu ne-a dat o singura inima .. pentru ca pe cealalta sa o gasim noi, dar daca ma voi rataci in lume .. si nu o sa o gasesc niciodata?
Nu trebuia sa cred in acele clipe de vis, nu trebuia sa cred in tine .. nu trebuia sa cred in noi.
Te-am crezut altfel, dar m-am inselat , asa cum fac mereu.
Privesc la stele .. si te vad pe tine .. simt in adierea vantului fiecare imbratisare a ta ... simt` in fiecare lacrima scursa pe obraz .. sarutul tau ..
As vrea sa te uit .. sa uit tot .. dar nu pot. Ceva ma opreste , oare ce ?
As vrea sa te inteleg , dar nu pot . As vrea sa uit fiecare vorba spusa de tine , as vrea sa uit fiecare sarut, as vrea sa uit` fiecare imbratisare, dar nu pot.
Acum dormi in timp ce eu iti scriu si ma rog sa nu ma fi uitat , ma rog sa apar in visul tau, ma rog sa raman macar o umbra in viata ta .. asa cum ai ramas si vei ramane tu pentru totdeauna in viata mea .
E timpul sa las ce-a fost , e mai bine sa uit , incerc .. dar nu pot .
De-as putea sa fug, sa ma ascund in noapte .. sa ma ascund de toate amintirile .. sa ma ascund` de fiecare adiere de vant ce imi aminteste de tine .. sa ma ascund de fiecare stea.
Lucrurile care pana acum imi furau cate un zambet .. acum imi fura o lacrima .. pentru ca ma duc cu gandul departe .. ma duc cu gandul la tine.
Poate tu m-ai uitat , poate tu nu te mai gandesti la mine, la ce a fost , la ce ar fi trebuit sa fie daca vorbele tale ar fi fost adevarate, daca ceea ce mi-ai spus ar fi fost adevarat, daca rostind acele cuvinte te-ai fi gandit la mine .. nu la ea ..

Totusi, iti multumesc pentru acele cuvinte frumoase in care am crezut, iti multumesc pentru acele clipe care credeam ca vor dura o vesnicie, iti multumesc pentru povestea ce credeam ca va avea un final fericit si totusi te urasc pentru ca m-ai facut sa cred , sau oare ma uarsc pe mine insumi?
Oare nu cumva eu sunt cea vinovata pentru ca am crezut?
In ultimele randuri, imi iau ramas bun , si nu uita .. ca a fost candva .. cineva care a te-a iubit cu adevarat .. cineva care o sa te iubeasca la nesfarsit ..E aceea persoana careia i-ai frant inima ...