buna, adevarul e ca ai o problema destul de serioasa.eu zic sa nu astepti pana sa vina ea la tine, chiar daca te iubeste inca, ea te asteapta sa te intorci tu la ea, si daca tot asteptati unul pe altul se duce pe apa sambetei toti acesti ani de relatie.pot sa ma identific cu ea pt ca si relatia mea e copie la indigo: eu am 19 ani iar el 24, iar in iulie plec sa lucrez in america pe vas.dar sincer eu nu as vrea ca iubitul meu sa se poatre ca si tine! ce ti-a trebuit tie ma sa-i spargi mailu? asta demonstreaza ca nu ai avut incredere in ea, si daca ai inceput sa simti o oarecare raceala trebuia sa o intrebi si sa nu te multumesti cu scuze de genul ca lucreaza mult si ii obosita.
faza cu maicasa, mi se pare normal ca dupa atata timp petrecut cu ea acolo departe unde nu are pe nimeni inafara de ea, sa se inteleaga mai bine, si tu ai putea sa-ti imbunezi soacra dovedind ca esti om matur si nu prin ce ai facut pana acum cu fata ei.
Iti recomand sa-i cumperi un buchet mare din florile ei preferate, sa mergi la ea acasa adoua zi dupa ce vine si sa o saruti apasat, sa-i spui te iubesc si dupa sa stati si sa povestiti pe indelete fara crize de gelozie, fara secrete, si mai ales, fara regrete.daca ea vrea sa renunte la 2 ani de relatie, fie, dar daca nu, lupta frate.
Iti tin pumnii