Lorelei ai multa, multa dreptate. Asa-i dragostea a devenit un troc. Asa-i normal si drept este sa iubesti fara granite, indiferent cum. Iubirea asteapta ce-i drept tot iubire dar, nu imediata asa ca pe un raspuns. Iubirea nu-i o scrisoare cu AR de primire,intr-un termen. Iubind, daruind iubire,primesti iubire. Iubirea asta confirmare este pe toata perioada vietii,altfel se poate transforma in ceva formal, pe perioada delimitata.
Fetelor dragi, eu iubesc si atunci cand am ,,nervisori''.Si acei nervisori ii am tot din dragoste, fara a sufoca, doar ca-s nitel prapastioasa si atunci gandesc anapoda. Sunt atat de grijulie si fac si prostioare. Eu sau noi in primii ani ai casniciei am fost impreuna, zi si noapte,... ne permite-am sa fim asa mai ,,aiuriti'', cand ,,gluma'' s-angrosat si aveam nevoie de ceva mai mult decat pupicuri, iesiri dese la masa in oras, plimbari sau vacante, am inceput sa luam alte hotarari, hotarari ce aveau sa ne tina familia unita si inchegata pentru tot restul vietii. Ce-i drept sunt grele despartirile, este greu ca 7 luni pe an sa stai singur, departe unul de celelalt, dar, toate acestea paraca ne tin si mai ,,sudati'' si mai iubitori, toleranti, iar mie ,,nervisorii''mi-au mai disparut, nu mai am timp, perioada-i prea scurta si pentru nervisori.
Daca si parerea mea este buna, va ajuta sau macar amuza placut, va doresc Succes! si multa iubire.