10 Octombrie, 2025, 09:38:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire interzisa ...  (Citit de 14242 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Septembrie, 2006, 07:46:57 p.m.
Răspuns #15

pokemon

Eu numesc iubire...sentimentul care leaga 2 oameni....cand iti sunt impartasite sentimentele...aceea cred eu ce este iubirea...nu cred ca putem iubi o persoana...la care doar visam...
Sa mi fie iertata parerea...si...sper sa nu ma judecati prea aspru  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Septembrie, 2006, 11:16:48 p.m.
Răspuns #16

burn_2_hell

Eu numesc iubire...sentimentul care leaga 2 oameni....cand iti sunt impartasite sentimentele...aceea cred eu ce este iubirea...nu cred ca putem iubi o persoana...la care doar visam...
Sa mi fie iertata parerea...si...sper sa nu ma judecati prea aspru  ;)
nu este chiar asa...daca sentimentul nu iti este impartasit inseamna ca nu iubesti?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

09 Septembrie, 2006, 09:03:19 a.m.
Răspuns #17

pokemon

Nu cred ca poti iubi o persoana pe care nu o cunosti...cu care nu ai nici un fel de relatie...si iubire interzisa...cred ca se refera la 2 oameni care se iubesc...dar dintr un motiv sau altul nu pot fi impreuna...nu cred ca o iubire interzisa este aceea in care una dintre persoane  iubeste...sau se simte atras de cealalta iar aceasta nici macar nu stie acest lucru...
S ar putea sa ma insel...dar..It*s my opinion...
« Ultima Modificare: 09 Septembrie, 2006, 11:05:17 a.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Mai, 2011, 02:33:24 p.m.
Răspuns #18

april77

Iubirea este una dintre cele mai puternice pasiuni pentru ca ataca in acelasi timp capul,inima si simpturile.