Am citit toate parerile si in matei cap.22/29Drept raspuns Isus le-a zis:,,Va rataciti ! Pentruca nu cunoasteti*nici scripturile,nici puterea lui Dumnezeu.
Acest verset ca toate versetele din Cuvantul lui Dumnezeu,este foarte adevarat.Bilia trebuie studiata continuu cu post planset bocet,marturisirea pacatelor multe si grele,cu rugaciune sincera si puternica,cugetand zi si noapte la Cuvantul Sau.Si pentruca am aplicat cele scrise mai sus mi s'au
dezlegat versetele cu privire la idolatrie,vi le scriu si mneavoastra.
Deutronom cap.32/17 Au adus jertfe*dracilor unor idoli care nu sant dumnezei.Unor dumnezei pe care nu-i cunosteau,Dumnezei noi,veniti de curand.De cari nu se temusera parintii vostri.Deci idoli sant draci,cine se inchina la ei se inchina la draci.Alt verset Apocalipsa 9/20Ceilalti oameni,cari n'au fost ucisi de aceste urgii,nu* s'au pocait de faptele mainilor lor,ca sa nu se inchine dracilor**si idolilor+de aur,de argint,de arama,de piatra si de lemn,
cari nu pot nici sa vada,nici sa auda,nici sa umble.Cititi va rog Isaia cap.44/9-20.eu am sa va scriu doar versetele 19si 20.Nicunul nu intra in sine*insusi
si n'are minte,nici pricepere sa-si zica:,,Am ars o parte din el in foc,am copt paine pe carbuni,am fript carne si am mancat-o;si sa fac din cealalalta parte o scarba?Sa ma inchin inaintea unei bucati de lemn?"20.El se hraneste cu
cenusa,inima*lui amagita Il duce in ratacire,ca sa nu-si mantuiasca sufletul,si sa nu zica:,,N'am oare o minciuna in mana?" Versete sant multe care ne lumineaza dar eu v'am scris cateva ca sa va luminati ce sant asa zisele,,sfinte
icoane" si sa va intoarce-ti la Dumnezeul Cel Adevarat ca sa aveti parte de mostenirea lasata prin testament ,,viata vesnica''fara bani si fara plata.