10 Octombrie, 2025, 04:14:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mai am o ultima dorinta...  (Citit de 8525 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Octombrie, 2005, 09:20:49 p.m.
Citit de 8525 ori

dew

Vizitator
   Care ar fi ultima ta dorinta inainte de a trece in lumea celor drepti?Ce ti-ai dori in ultimul moment.
      Mi-as dori sa ma poata plimba ,cel mai bun prieten ,cu un BMW ,la viteza maxima,sa inchid ochii si sa simt ca zbor.Aceasta ar fi ULTIMA MEA DORINTA.
                           A TA CARE ESTE?

21 Octombrie, 2005, 10:25:47 p.m.
Răspuns #1

charlie

o ultima dorinta?

nu m-am gandit niciodata care ar putea fi aceea.

dar sa zicem... a last kiss from the loved one
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Octombrie, 2005, 11:42:15 a.m.
Răspuns #2

littleangel

Eu as avea 2 dorinte; credeti ca se poate?
1. Sa am o bagheta magica sa fac astfel incat toti cei la care tin sa aiba tot ce i-ar putea face fericiti.
2. Un ultim dans si un ultim sarut cu si de la cel pe care il iubesc.
« Ultima Modificare: 22 Octombrie, 2005, 11:45:59 a.m. de littleangel »
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

22 Octombrie, 2005, 12:12:53 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Pai.. am si eu o ultima dorinta. Sa nu mor. :) Sau.. sa imi mai dea inca o mie de dorinte. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Octombrie, 2005, 03:08:19 p.m.
Răspuns #4

dew

Vizitator
   :) Mai! va amintesc ca nu a iesti in calea voastra nici un pestisor de aur  :) .Trebuie sa va puneti o dorinta pe care cei din jurul vostru sa o poata indeplini. Curios sa afli ce-si doresc persoanele in ultima clipa,dar cred ca nici unul dintre noi nu poate spune cu adevarat atata timp cat nu suntem in situatia respectiva.

22 Octombrie, 2005, 06:04:54 p.m.
Răspuns #5

Iosif

Da` de ce sa mor?! Eu nu vreau sa mor! :)

Citat
Trebuie sa va puneti o dorinta pe care cei din jurul vostru sa o poata indeplini.

hmm... pai decat pozitia de boceala de dupa, mai bine sa se roage de acum sa nu mor! :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Octombrie, 2005, 09:04:37 p.m.
Răspuns #6

desdemona

dorinta mea ar fi  sa nu fiu uitata niciodata....era o vorba frumoasa"ajungi in Rai pt ca cei dragi te pastreaza in inima"
as fi nemuritoare prin amintirea lor..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Octombrie, 2005, 09:09:12 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
  :) Dorinta ta poate fi cu siguranta implinita ,dar va trebui sa te apuci de pe acum de munca daca vrei sa nu fi uitata niciodata. Trebuie sa-ti propui ceva indraznet . ;) Poti sa scri un roman inedit sau eu mai stiu...  :P

23 Octombrie, 2005, 09:15:29 p.m.
Răspuns #8

desdemona

:D ::) foarte draguta ideea...dar trebuie sa ai si un talent...ca daca faci ceva castrofal, vei fi tinut in sens negativ,si eu nu asta vreau.Sa nu fiu uitata pt ceea ce am fost.era o metafora:sa mor cu multumirea de ceea ce am realizat,intelesi? ::) :D :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Octombrie, 2005, 10:42:37 p.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
Ultima dorinta inainte sa mor mi-ar fi sa stiu ca nu am trait degeaba..
Ca nu am lasat timpul sa se scurga alergand dupa maruntisuri, si pierzand din vedere adevarul. Ca nu m-am lasat orbit de social, si de pofte, si am cautat sa ma apropii mai mult de mine si de Adevar (acum ma oftic ca ma las prins de toate astea lumesti, dar ale naibii nu sunt usor de inteles si trecut peste).

Daca as sti asta, ca nu am trait degeaba, as muri mai linistit. Altfel, as fi destul de trist..

24 Octombrie, 2005, 02:45:32 p.m.
Răspuns #10

Lord_Saladin

Vizitator

Sa imi taie trupul...

o parte sa il ingroape intr-o groapa comunala....

o parte sa o ingroape sub zidurile Sarmizegetusei

o parte sa o dea de mancare pentru vulturii Carpatilor

o parte sa o arunce ofranda pestilor Marii Negre.

24 Octombrie, 2005, 11:35:17 p.m.
Răspuns #11

Mr. Pheonix ...

Hm......... ce topic fain ;D , frumos ....nu stiu........ o ULTIMA dorinta , cred ca sa vrea in primul rand sa nu fie ultima ;) , dar totusi daca plutonul  de executie este neindurator pluton care sper sa fie format din multi multi ani , as vrea sa pot privi in urma fara nici un regret sa pot privi cu privirea dreapta urmatorul pas , sa rad inca o data sa plang inca o data , si sa simt momentul la maxim , acum dac e vorba de dorinte materiale care "pot fi indeplinite de ceilati din jurul meu" , cred ca sa vrea sa fac dragoste si sa ma lase sa mor asa cum vreau eu ........................gata ;D :D :)

Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

29 Octombrie, 2005, 01:14:14 a.m.
Răspuns #12

Evangeline

Ultima mea dorinta e sa-l fac fericit pe cel care ma iubeste :)
Never, never quit!

29 Octombrie, 2005, 09:28:24 a.m.
Răspuns #13

Strumfita

Hmmm .. interesant .. si greu de raspuns ..  ;D
   As vrea sa nu fiu uitata .. sa privesc in urma si sa pot spun : Wow .. cate am realizat .. si nu ma refer in folosul meu .. ci in folos comun .
   Sa nu am nici un regret pentru trecut .. sa imi dau seama ca am fost iubita ( daca .. )
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 Decembrie, 2005, 11:07:08 a.m.
Răspuns #14

sunshine

Heloooo1 M-am trezit si eu si va spun ca ultima mea dorinta ar fi sa va intalnesc pe voi , undeva la mare, sa ma cunoasteti asa cum sunt ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\