10 Octombrie, 2025, 08:16:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mai am o ultima dorinta...  (Citit de 8541 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2005, 12:57:07 p.m.
Răspuns #15

cv

Vizitator
 :D chiar si pestisorul indeplinea trei dorinte
asa ca imi doresc:

cartea de haikuuri corecte
trompeta lui miles davis
si inca 30 de ani ragaz ;)

daca se insista la una... sa zicem ultima ;D

08 Decembrie, 2005, 02:06:00 p.m.
Răspuns #16

un_suflet

Ultima dorinta...
sa mor impacata cu liniste in suflet
iar cei ce raman in urma mea, sa zambeasca la pomenirea numelui (nick-ului  ;) ) meu
nu vreau lacrimi si suspine.
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

22 Aprilie, 2006, 03:20:45 p.m.
Răspuns #17

furia ingerului

Vizitator
sa mor cu ea de mana...daca nu ar fi asa, mi s-ar parea si Raiul cel mai oribil loc din univers...fara ea acolo in el...

23 Aprilie, 2006, 06:23:47 p.m.
Răspuns #18

black rose

ufuf!!!  foarte greu,pt ca sunt atate lucruri pe care ai vrea sa le faci....ultima mea dorinta este sa mi se dea sansa de a-mi cere iertare de la toti si de a muri cu sufletul impacat....binenteles sa nu fiu uitata...mi-as dori sa raman in fiecare om pe care l-am cunoscut intr-un colt din inima lui
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Aprilie, 2006, 08:32:05 a.m.
Răspuns #19

littlerose

Vizitator
acest topic mi se pare tare apropiat de visele mele de "marire" in care ma aflu pe catafalc, si toti cei care vreodata m-au apreciat, dar mai ales au intrat cu bocancii in aria mea personala, vin sa imi ofere sarutul de pe urma.
1.ei bine, dorinta mea e sa ma trezesc din lumea celor de dincolo, sa ma ridic in bolta bisericii si sa le spun tot ce nu am fost in stare sa le spun in timpul vietii. nu stiu care ar fi impactul.
prima dorinta suna chiar si pt mine destul de sinistru
2.o dorinta mai umana si mai aproape de menirea mea pe pamantul acesta ar fi, ca oricat de singura mas afla in acel moment, sa mi ofere mantuirea singuratatii mele, mantuirea singuratatii unei persoane care a fost mereu inconjurata de indivizi, dar mai rar de oameni.
3. dorinta dorintelor, care este a treia si cea mai de dorit, desi ierarhic e pe pozitia 3, este sa nu inchid ochii inainte de a fi putut spune TE IUBESC si de a mi se raspunde, fara vorbe, printr-o imbratisare, si atat

18 Decembrie, 2006, 08:48:10 p.m.
Răspuns #20

pokemon

Mi-as dori sa pot lasa o lacrima sa curga pe obraz,in semn de imi pare rau pt tot ce am facut gresit,si pt tot ceea ce ar fi trebuit sa fac si n-am facut,si apoi mi-ar placea sa inchid ochii sa ma gandesc la ce a fost frumos,sa il strang in brate,sa il sarut si sa ii spun ca il iubesc si ca pentu el am trait
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

18 Decembrie, 2006, 09:03:18 p.m.
Răspuns #21

d3ad_ang3l

as vrea sa mor impacata cu mine si cu cei dragi! atat ::)
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<