11 Octombrie, 2025, 06:30:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Stiti care va este misiunea?  (Citit de 11233 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Octombrie, 2005, 09:40:39 p.m.
Citit de 11233 ori

Evangeline

Se spune ca fiecare om are misiunea lui pe pamant. Credeti in asa ceva sau stiti cum va puteti afla misiunea aici?
Eu una cred ca fiecare are de indeplinit o misiune in lumea asta. Dupa parera mea e cam greu de aflat, dar eu simt ca deja stiu ce trebuie sa duc la indeplinire aici. ;)

Astept parerile voastre! :-*
Never, never quit!

23 Octombrie, 2005, 01:04:29 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Hmm.. foarte grea intrebarea.

Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Ion, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba:
- Ce faci, Ioane? Nu vezi ca vin apele peste noi?!? Fugi, salveaza-te!
- Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu...
Zis si facut. Vin suvoaiele peste sat. Ion, se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare.
- Ce faci, Ioane, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci!
- Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva!
- Treaba ta!
Mai sta ce mai sta, trece si cea de-a doua barca pe langa el.
- Hai, Ioane, sari in barca si salveaza-te!
- Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva!
- Ma, Ioane, esti nebun, hai odata, ca te ia apa!
- Nu!
Pleaca si a doua barca. La cea de a treia barca, povestea se repeta.
Apoi, Ion moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului, furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.
- Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine... iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!?
- Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu.
- Ion.
Cauta Dumnezeu in registru si gaseste numele lui Ion.
- Mai, Ioane, nu stiu cum sa-ti spun... dar la mine aici apare ca am trimis trei barci dupa tine.

Ce vreau sa zic este ca omului ii este dificil sa faca diferenta intre propriile prejudecati, si Adevar. Poti fi foarte usor convins ca una trebuie sa se intample, si de fapt sa fie cu totul altceva - iar misiunea de exemplu sa fie sa-ti dai seama de aceasta gresala.

Abodarea mea este sa vad ce probleme am acum (dependente, prejudecati, frustrari, etc...) si sa incerc sa le rezolv. Oricum nu as fi apt de misiune daca nu le-as rezolva...
« Ultima Modificare: 23 Octombrie, 2005, 01:06:14 a.m. de viulian »

23 Octombrie, 2005, 12:19:10 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
cred ca fiecare avem cate un rol in viata noastra sau in a altora. de multe ori nu stim sa gasim calea catre scopul pe care trebuie sa-l indeplinim. in "alchimistul" putem gasi un astfel de exemplu.
stii, fiecare isi duce intr-un final menirea...ea poate fi prelungita pe durata unei vieti sau poate fi constituita din flash-uri. un profesor poate si-a gasit scopul in a invata pe altii ceea ce stie el, un alt om poate, cu un sfat bun sa intoarca viata altui om...
oricum e clar ca orice se intampla, se intampla cu un motiv...ideea e sa putem avea capacitatea sa vedem acel motiv si taria sa-l acceptam.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Octombrie, 2005, 05:00:33 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Se spune ca fiecare om are misiunea lui pe pamant. Credeti in asa ceva sau stiti cum va puteti afla misiunea aici?
Eu una cred ca fiecare are de indeplinit o misiune in lumea asta. Dupa parera mea e cam greu de aflat, dar eu simt ca deja stiu ce trebuie sa duc la indeplinire aici.

Menirea mea este de a face umbra pamantului.
Nu vad acuma o alta menire pentru mine.
Desi simt ca as putea face o gramada de lucruri frumoase si interesante, as avea tarie, si potential sa zic, dar nu gasesc acel 'ceva" care sa imi dea putere, tarie, motivatie...
Am nevoie de iubire.... pur si simplu....

De iubire...
In momentul in care se va gasi o femeie, o fata, care sa ma accepte , in acel moment sunt convins ca imi voi si gasi menirea .

Citat
Abodarea mea este sa vad ce probleme am acum (dependente, prejudecati, frustrari, etc...) si sa incerc sa le rezolv. Oricum nu as fi apt de misiune daca nu le-as rezolva...

Asa-i, Iuliane...
Mai intai , trebuie sa pregatim terenul.... ;)

Nu putem sa plecam la un drum in viata atata vreme cat nu avem linistea sufleteasca in noi, liniste necesara indeplinirii telului...

24 Octombrie, 2005, 02:25:34 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Citat
Ce vreau sa zic este ca omului ii este dificil sa faca diferenta intre propriile prejudecati, si Adevar. Poti fi foarte usor convins ca una trebuie sa se intample, si de fapt sa fie cu totul altceva - iar misiunea de exemplu sa fie sa-ti dai seama de aceasta gresala.

Sunt de acord cu tine ;)

Citat
un alt om poate, cu un sfat bun sa intoarca viata altui om...

Cati dintre noi a simtit ca misiunea lui e sa ajute pe altcineva? Adica nu neaparat sa faci ceva pentru tine ci sa faci ceva si pentru cei din jur.
De exemplu eu simt ca misiunea mea e sa fac mai mult pentru cei care au nevoie de ajutor si nu pentru a face cat mai multe pentru mine, iar pe ceilalti sa-i ignor. Simt asta puternic-trebuie sa ajut pe cei din jurul meu oricand si sa vad ca in final zambetul le apare pe buze. Atunci e cand ma simt implinita, simt ca fac ceea ce trebuie sa fac in aceasta lume. Poate ar trebui sa ma gandesc mai mult la problemele mele si sa-i las pe cei din jur sa strige dupa ajutor, dar nu pot. As putea sa gasesc atatea scuze (ca am si eu destule probleme) pentru a evita contactul cu diferite persoane, dar inima nu ma lasa. Prietenul meu mi-a spus ca sunt prea buna cu cei care nu merita si ca le acord multa atentie, dar nu pot sa-i las sa sufere sau sa nu le fac o bucurie cand am ocazia. Trebuie sa recunosc ca uneori ratez ocazia de a intinde o mana de ajutor, dar nu o fac pentru ca nu vreau, ci pentru ca uneori nu pot sa-i ajut. Inca lucrez la asta si sper ca in final imi voi indeplini misiunea.

Citat
Desi simt ca as putea face o gramada de lucruri frumoase si interesante, as avea tarie, si potential sa zic, dar nu gasesc acel 'ceva" care sa imi dea putere, tarie, motivatie...
Am nevoie de iubire.... pur si simplu....

Si asta e foarte adevarat, ai nevoie de acel ceva, de fapt de cineva. Cand o vei gasi, se vor schimba foarte multe si-ti vei da seama ca viata are sens ;). Sfatul meu este sa nu incetezi sa crezi  ;)

:-*
Never, never quit!

10 Iunie, 2006, 12:16:11 a.m.
Răspuns #5

valentina

Desigur ca fiecare are o misiune aici ,pe Pamant.Insa Dumnezeu a mai lasat si oameni meniti de a trece necunoscuti pe drumul vietii.Nu trebuie sa fii o personalitate ca sa sti ca ai un scop precis in viata.Poti sa fii un simplu OM ,dar OM in adevaratul sens al cuvantului.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

19 Iunie, 2006, 11:06:58 a.m.
Răspuns #6

serenity82

Fiecare avem o misiune aici pe pamant. eu inca nu stiu care este cu siguranta insa ceva in suflet imi spune ca este destul de importanta. oricum doar simplu fapt ca ne-am nascut ne arata ca vom influenta cursul istoriei mai mult sau mai putin. nu trebuie sa fii cunoscut ca sa ai o misiune importanta, daca ne gandim la un razboi nu presedintele, sau generalul care sta la masa tratativelor e important ci acel soldat care isi da viata pe campul de lupta. cred ca misiunea noastra tine foarte mult de lucrurile care ne plac si pe care le invatam. daca ceva nu ne face placere nu vom face deci e clar ca misiunea noastra tine de dorintele noastre.
ce pot sa va zic sigur e ca o parte din misiunea fiecaruia e constanta, suntem aici ca sa ne intemeiem o familie si sa perpetuam viata pe pamant. deja avem o misiune importanta nu credeti?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

08 Iulie, 2006, 09:15:19 a.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Viata se perpetueaza si fara noi :) adica cu orice individ X mai putin, ceilalti vor continua sa o duca mai departe.. Si poate râde vreun asteroid de noi si orice am construit vreodata se duce naibii.

Ce vreau sa zic, e ca misiunea mi se pare mai mult de natura spirituala - si cred ca doar asta poate fi deoarece lucrurile exterioare, concrete, practice, nu prea au "trainicie". Stiu cat de speriat am fost la ultimul cutremur mare, cand blocul (eu stand la etajul 6) se misca aproape de ziceai ca e din carton. Iluzia trainicii si betonului armat, dur, care tine sute de ani si in care esti de neatins, si de fapt...... vax albina.

08 Iulie, 2006, 10:19:46 a.m.
Răspuns #8

denyyy

Misiunea noastra este sa fim oameni.de foarte multe ori  imitam animalele.ne aducem scuze cum ca ne-am trage din bietele maimute pentru a ne prosti pe noi insine.
   Avem un mare ATU! sensibilitatea care-i o trasatura inascuta

25 Noiembrie, 2006, 04:41:59 p.m.
Răspuns #9

suflet

sa-i fac fericiti pe toti apropiatii  mei ... singura mea misiune in viata
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Decembrie, 2006, 10:21:54 p.m.
Răspuns #10

Luke

kytty17   care e misiunea ta pe acest pamant fara pic de stima ramas in el !?? ???
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

07 Decembrie, 2006, 10:22:52 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
scopul in viata....o viata plina de scopuri
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2006, 11:00:24 p.m.
Răspuns #12

Evangeline

Citat
kytty17   care e misiunea ta pe acest pamant fara pic de stima ramas in el !??

Dragul meu nu prea inteleg ce ma intrebi ::) Poti sa fii mai explicit ;D ca sunt cam grea de minte la ora asta ;D

:-*
Never, never quit!

08 Decembrie, 2006, 11:16:57 p.m.
Răspuns #13

andrada

Cred ca misiunea mea e aceea de a le reaminti oamenior ca au UN SUFLET...multi au uitat de el ..muncesc din zori pana noaptea tarziu..neavand timp de prieteni si uitand sa stranga amintiri...ele sunt singurele pe care le vom lua cu noi cand vom parasi aceasta lume..
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

09 Decembrie, 2006, 01:48:53 a.m.
Răspuns #14

diana_nistor

Vizitator
Bine ai venit, andrada! Mare misiune iti asumi! Iti doresc sa ti-o si indeplinesti! Vei fi, oare, dispusa sa si dai socoteala pentru misiunea asta?