Mai, deci chestia care m-a deranjat cel mai mult a fost ca a zis ca ma suna! Pe mine ma
deranjeaza teribil de rau cand cineva spune ca face ceva si nu mai face...si in cazul de
fata nu pot sa-i gasesc vreo scuza pentru care nu m-a sunat (de genul n-a avut credit sau
mai stiu eu ce)! Nu ma deranja sa facem ca el, daca stabileam clar sa facem ca el! Da, de
cele mai multe ori se face dupa cum zic eu...pentru ca daca am face dupa cum zice el ar iesi
o zapaceala...eu sunt mai organizata de fel

Oricum, el de felul lui nu prea ia initiativa
si asta ajunge sa ma deranjeze uneori...in fine, deviem de la subiect. Ideea era ca nu
inteleg de ce n-a mai sunat! of! si ce m-a deranjat iara rau de tot, de fapt mai mult m-a
intristat au fost cuvintele: "asta este"...cu asta m-a terminat! Nu inteleg de ce din moment
ce el a venit cu propunerea sa ne vedem azi "macar putin", nu a dus-o al indeplinire! Incerc
sa-mi dau seama cum gandeste si pur si simplu nu reusesc!
( Dupa ce i-am zis pa, mi-a trimis doua mesaje, la interval de 5 minute, in care zicea ca ii
pare rau, ca ma iubeste si ca o sa se revanseze. si sa nu ma simt exclusa!...mda... - nu am
mentionat asta de la inceput, pentru ca vreau in primul rand sa priviti situatia care a fost
si sa incercati sa ma luminati si pe mine in privinta ei

...Oricum, mesajele alea nu au
reusit sa ma scoata decat putin din starea in care m-a adus...poate exagerez nu stiu, dar
sunt lucruri care ma deranjeaza foarte tare...si el stie asta.. )
Tear, Andrei stie foarte bine cat timp am, si cat nu am...eu ii spusesem clar ieri la telefon ca pot sa vin sa stau si eu cu ei dupa meditatii. Dar fiecare facuse un alt plan si ramasese in cele din urma ca ma suna si vorbim la telefon sa stabilim concret!
E alaturi de mine, nu asta era problema discutata aici...n-am pus la indoiala chestia asta...eu nu i-am inteles atitudinea!