10 Octombrie, 2025, 03:59:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Esti sanatos?  (Citit de 5633 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Octombrie, 2005, 11:06:35 p.m.
Citit de 5633 ori

dew

Vizitator
 Stim ca SANATATE=bunastare fizica,psihica si sociala . Cele trei conditii trebuie indeplinite simultan.
   Eu recunosc,nu sunt o persoana sanatoasa pentru ca am probleme cu cei din jurul meu.Intampin dificultati in integrarea in societate,in mediul din imediata apropiere a mea .Nu ma prea inteleg cu ai mei colegi pentru ca imi este dificil sa comunic,sunt cam retrasa pentru ca am observat la cei din jurul meu tendinta de a ma respinge .Multe persoane nu ma au la suflet pentru ca din timiditate ,par increzuta.
  Poate ca acestea,insa,sunt probleme trecatoare si sper din suflet sa ma schimb.   
Esti o persoana sanatoasa?
« Ultima Modificare: 23 Octombrie, 2005, 11:09:06 p.m. de just_a_tear »

24 Octombrie, 2005, 02:26:10 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Pai.. daca definitia pentru sanatate este intocmai cum spui tu... in cazul asta trebuie sa ma declar bolnav! :) Ma intreb daca am sa fiu subventionat de stat..

Citat
Intampin dificultati in integrarea in societate
nu o sa iti vina sa crezi cati tineri au astfel de probleme! ..din pacate!

Citat
Poate ca acestea,insa,sunt probleme trecatoare si sper din suflet sa ma schimb.   
Descopera-ti adevarata personalitate si intareste-o!
Trecutul este trecut, prezentul este ceea-ce conteaza si viitorul este ceea-ce trebuie pregatit!
Invata din greselile trecutului si aplica corectiile pe viitor.

Esti asa cum alegi sa fii!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

24 Octombrie, 2005, 02:42:16 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
In acest caz, nu numai ca sunt bolnav.
Sunt de-a dreptul muribund !

Integrarea in societate ? Eu nici macar nu sunt in societate ? Iti vine sa crezi... uite...

Cunosc sentimentul de respingere... il intampin adeseori...
Mai ales din partea fetelor....
Nu discut cauzele, ca nu are rost.

Respingerea poate sa constea in aruncarea unor cuvinte dure, in disparitie, sau o respingere aparent-blanda, de genul "nu sunt demna de tine"....

Citat

Din pacate, toata lumea si-a facut o anumita idee despre tineret, idee indusa de mass-media... : tinerete = frumusete, iubire, pofta de viata, distractie, etc.

De tinerii aia prapaditi pe care nu ii vrea nimeni, care sunt neiubiti, respinsi sau evitati de catre pers. de sex opus, care in loc sa incerce sa impresioneze prin bravada si nebunie isi vad de viata lor incercand sa lase ceva in urma lor, sau sa isi croiasca un viitor in viata, de aia nu se aude mai nimica...

24 Octombrie, 2005, 08:26:13 p.m.
Răspuns #3

charlie

Stim ca SANATATE=bunastare fizica,psihica si sociala. Cele trei conditii trebuie indeplinite simultan.

daca e asa... sunt bolnav, foarte bolnav. care e tratamentul ?
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 09:34:02 a.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give

24 Octombrie, 2005, 11:33:59 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

Io ma simt destul de sanatoasa ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 Octombrie, 2005, 11:50:46 p.m.
Răspuns #5

Mr. Pheonix ...

Daca sunt sanatos ....NU......... doamne feri , sunt bolnav , cred ca sunt nebun da asta cred ca sunt,....... nici fizic nu o duc prea bine cica nu am creier ,ma duc cu motocicleta cu peste 200/h, fac de cate ori pot alpinism joc baschet pana la epuizare,din cand in cand mai trag si cate o bauta , mai scriu si pe net , mai si lucrez ma maii si combin cu cate o frumoasa  din cand in cand azi am multi prieteni maine nu prea mai am nici unul si mie nu imi pasa prea tare ,da ........ cred ca nu sunt normal cu siguranata dar eu cred ca sunt nebun fain................., si pana la urma asta e tot ce conteza , fratilor credeti in voi si nu lasati pe nimeni sa va joace ,eu cred ca ce e rau este nu ca nu te integrezi in societate ci ca vrei si crezi ca nu poti doriti mai putin si actionati mai mult veti vedea ca  cei care impart acelasi valori va vor cauta ei ...................... ;D ;)
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

29 Octombrie, 2005, 12:36:57 a.m.
Răspuns #6

Evangeline

Citat
Io ma simt destul de sanatoasa

E bine ca te simti sanatoasa. Dupa cate am vazut majoritatea care au postat nu sunt sanatosi ;D Ce e adevarat, e ca putini se considera sanatosi. Sa fiu sincera nici eu nu ma simt prea sanatoasa. Sunt si zile cand ma simt mai sanatoasa, din pacate sunt prea putine, dar stiti voi: bine ca sunt cateva decat deloc ;)

Citat

Asa e si ce e mai trist e ca nimeni nu face nimic pentru a imbunatati situatia. :(

Citat
Din pacate, toata lumea si-a facut o anumita idee despre tineret, idee indusa de mass-media... : tinerete = frumusete, iubire, pofta de viata, distractie, etc.

De tinerii aia prapaditi pe care nu ii vrea nimeni, care sunt neiubiti, respinsi sau evitati de catre pers. de sex opus, care in loc sa incerce sa impresioneze prin bravada si nebunie isi vad de viata lor incercand sa lase ceva in urma lor, sau sa isi croiasca un viitor in viata, de aia nu se aude mai nimica...

Ce pot sa spun e ca mereu vor exista astfel de probleme. Asa cum am spus si mai sus, nu se ia nici o masura. Macar sa se mai micsoreze numarul celor carora nu li se acorda atentie. Asta da, se poate realiza. Ma intreb daca se va lua vrea masura in viitorul apropiat?
Parerea mea e ca pana nu se va schimba conducerea si toate conceptiile de nimic nu se vor schimba multe, iar acel viitor nu e foarte apropiat.

Voi ce parerea aveti?

:-*
Never, never quit!

28 Iulie, 2006, 09:35:29 a.m.
Răspuns #7

charlie

Ce pot sa spun e ca mereu vor exista astfel de probleme. Asa cum am spus si mai sus, nu se ia nici o masura. Macar sa se mai micsoreze numarul celor carora nu li se acorda atentie. Asta da, se poate realiza. Ma intreb daca se va lua vrea masura in viitorul apropiat?

hai sa fim seriosi...

se face ceva bun la noi ?

14 August, 2006, 09:14:48 p.m.
Răspuns #8

charlie

mai bolnav ca acum... nu cred ca se poate...

16 Septembrie, 2006, 06:16:40 p.m.
Răspuns #9

Luke

hai sa fim lucizi !
eu sunt bolnav tun
sunt oleaca racit
la mana stanga in ultimile 2 sapt am avut 2 accidente--> unu cand mio intrat o sarma de armatura in palma , ----> cand am facut cunostinta  cu betonu de pe strada
cu psihicul cred ca stau pe zero
sociabilibatea e varza am fo la fac sa imi iau caminu si ce e acolo braderi mei ,tot felul de natiuni de rase si de caractere si de frizuri si de fitze

"Stim ca SANATATE=bunastare fizica,psihica si sociala. Cele trei conditii trebuie indeplinite simultan."
sunt nebun atunci dak e asa definitia la sanatate ! SUNT NEBUN DE LEGAT ! adik nu nebun ! BOLNAV in ultmul grad sa va asteptati la niste coliva sa imi da'ti adresele ! ;)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

16 Septembrie, 2006, 10:29:08 p.m.
Răspuns #10

B3b3

eu sunt cea mai sanatoasa  :-* cu eeg ;) am ceva probleme incurabile  :D   :D m din pacate nu glumesc  :-X
cunosc de trei ani o persoana care nu reuseste sa se integreze in nici un fel,mie personal mi se pare super ok dovada ca tinem legatura de atata timp ...insa oameni sunt f rautaciosi si respingatori, ii vb urat sau nu i vb deloc ,ii vb despre plecarea in week si nu l mai suna sa i dea detalii daca suna nu i raspunde nimeni etc ...
trist f trist dar  ::) nu suntem uniti ca sa putem schimba cumva situatia si din nefericire pe zi ce trece sunt tot mai multi retrasi si tristi ,oameni care se cred cu probleme doar pt ca cei cu adevarat bolnavi mintali cred ca lumea le apartine in totalitate
 m am suparat si  :'(
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

17 Septembrie, 2006, 11:48:35 a.m.
Răspuns #11

pokemon

Eu sunt sanatoasa... ;D Pana la un punct  :D :D :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.