05 Noiembrie, 2025, 10:03:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre mine  (Citit de 13830 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Octombrie, 2005, 12:23:46 p.m.
Citit de 13830 ori

gyulya_28

sunt un copil bezmetic care se joaca de-a femeia fatala
sunt dependenta de telefon,dulciuri si poezie
ador Guess,D&G,Dior si DmX
sunt fan Milka cu alune si stafide:D
imi plac barbatii care se imbraca chic si femeile constiente de senzualitatea lor
imi place sa am ultimul cuvant
imi place sa beau cappucino cu frisca
nu port sutien si cand port,port in rare cazuri
imi place lenjeria neagra
sunt distrata si imi trebuie intotdeauna o pauza ca sa-mi amintesc ce am facut cu o zi in urma
cu toate ca sunt foarte prompta in a spune ceva ce ma deranjeaza,nu stiu sa spun "NU!"
batai din picior si nu pot sta locului prea mult
consider ca nu mai exista si alte flori in afara de trandafiri
sunt esentialmente un om incapabil de ura si invidie,in schimb compenseaza gelozia neexagerata totusi
imi place mult  sa fac cadouri dar si  sa primesc:)
imi place sa fiu tinuta in brate cand dorm
intarzii sistematic,daca ajung la timp inseamna ca realmente imi pasa de tine
rad si plang in cantitati aproximativ egale
cand dansez,uit de mine ; vad ringul si aud muzica . nu imi place sa ma privesti insistent cand dansez.
ma bucur cand un prieten e fercit si plang cu el cand are probleme
imi plac la nebunie filmele indiene de dragoste comedii,mai putin cele de groaza
nu suport rock'ul
imi place sa calatoresc
imi  place sa fiu fotografiata
nu-mi place sa astept
 imi plac oamenii pesimisti,ma binedispun
nu suport sa fiu deranjata cand ma uit la film si cand citesc
imi iau campii cand primesc bipuri cu numar privat
urasc femeile invidioase
cel mai bine dorm la mine acasa, in dormitorul meu cu pereti si draperii rosii , in patul meu imens cu asternut rosu , cu ursuletul sanchi in brate
in fiecare noapte spun "Tatal nostru"
imi place sa mananc singura
am zile in care pur si simplu nu am chef sa vorbesc si ma enerveaza toti din jurul meu
imi plac foarte foarte mult rasele de caini Golden Retriever si Saint Bernad
cel mai mult urasc sa mi se spuna ca seman cu o papusa Barbie sau mai rau , cu Alexandra Dinu ; sunt flatata cand lumea zice ca seman cu Brigitte Bardot
cel mai mult pe lumea asta imi iubesc familia (pe mama,pe tata si pe fratii mei scumpi) si pe sanki
incerc sa dau sfaturi foarte bune in orice problema ; mai tin cont de sfaturile altora
cred in zodii si in horoscop dar nu exagerez
urasc mironositele , mitocanii , copiii obraznici , tupeistii , prefacutii , nespalatii
Mi-e sila de miliardarii de carton care fac mutre la Cucina cand le vine nota,care intreaba vanzatoarele la boss ce camasi sunt la reduceri .. Mi-e sila ma,ca sunteti mici...va dati juma de salariu pe telefon si va imprumutati de 200 000 ca sa lasati spaga chelnerului in Bamboo...va luati range rover in leasing si n-aveti bani de benzina...vorba alora de la parazitii..."voi si cand mergeti la curve vreti reduceri"...
mi-e sila de toate tarfele care atarna la o paine si se uda toate cand urca intr-o masina pe care nu scrie Dacia .. si poarta tot felul de fake-uri de prin Big sau Cocoru` .. mda,viata bate filmu (la cur..rau de tot..)
imi tocesc nervii persoanele care se lauda ca citesc "Alchimistul"
urasc persoanele care ma judeca inainte sa stea de vorba cu mine
am fost invatata de mica sa nu fiu egoista si sa nu mint . egoista nu sunt. adevarul il ascund doar cand stiu ca as putea sa intristez pe cineva.
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

26 Octombrie, 2005, 11:24:31 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

De ce nu suporti rockul?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

31 Octombrie, 2005, 10:09:54 p.m.
Răspuns #2

gyulya_28

mai bine manele decat rock >:(..parerea mea..nu-mi place genu'  si gata
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

31 Octombrie, 2005, 10:41:08 p.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

Poate ca nu ai stiut ce sa asculti. Ce iti inspira rockul? O muzica nervoasa, o chitara suparata, o voce groasa din care nu se intelege nimic?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 Noiembrie, 2005, 09:04:35 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Hmmm.. se putea sa nu urez un "bine ai venit" domnisoarei care seamana cu Brigitte Bardot? Nu se putea! Deci.. Bine ai venit!

Rock si manele? Mai degraba capra si vaza lui Robert! Varza e mancata de capra, iar capra de noi, deci.. vai de ei! :) Fiecare cu ce-i place!
In rest.. hai sanatate si felicitari pentru cea mai lunga introducere de pe site. Mi-a placut.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

01 Noiembrie, 2005, 09:58:58 p.m.
Răspuns #5

Robert.

Vizitator
"nu port sutien si cand port, port in rare cazuri
imi place lenjeria neagra
nu imi place sa ma privesti insistent cand dansez."

Ăăăă... ::)

:-[ Despre ce e vorbeam?

02 Noiembrie, 2005, 01:39:14 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

Despre rock :P

09 Noiembrie, 2005, 10:29:35 a.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
 Mai fratilor, am citi la viata mea destul, as zice ca sunt om cult cat de cat... dar NU MA VOI LASA DE MANELE NICIODATA  :D :D :D :P

09 Noiembrie, 2005, 12:38:27 p.m.
Răspuns #8

Iosif

Si totusi, cine zicea ca tre` sa te lasi? Fiecare cu ce ii place!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

11 Noiembrie, 2005, 12:07:46 p.m.
Răspuns #9

gyulya_28

Poate ca nu ai stiut ce sa asculti. Ce iti inspira rockul? O muzica nervoasa, o chitara suparata, o voce groasa din care nu se intelege nimic?

cam asa cva..imi place doar sunetul de chitara electronica nimic mai mult in fond ce mai conteaza ??? fiecare cu gustl si stilul pe care ii caracterizeaza si ms pt caldura cu care m-ati primit :-*

17 Noiembrie, 2005, 01:10:48 p.m.
Răspuns #10

lavigne

"ma bucur cand un prieten e fercit si plang cu el cand are probleme".

fraza aceasta chiar m-a impresionat, mereu mi-ar fi placut sa am si eu o prietena/amica dar asta-i destinul, unii au mai mult noroc, altii nu prea.

apropo, de unde esti?
             ai 28 de ani?
                      esti maritata?

17 Noiembrie, 2005, 01:14:54 p.m.
Răspuns #11

lavigne

am vrut sa spun ca mi-ar fi placut o prietena/amica care sa fie o la fel de buna ascultatoare ca si tine ...  ;)

18 Noiembrie, 2005, 08:13:27 a.m.
Răspuns #12

gyulya_28

da de unde...nu-s maritata doamne fereste  :o  nu am 28 de ani din pacate multi fac o asemenea confuzie -28 reprezinta ziua in care m-am nascut ;D aaaaaa si sunt din Cluj

18 Noiembrie, 2005, 09:05:18 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
citindu-ti "portretul" nu pot spune decat ca esti normala. ce-i drept am strambat din nas la replica cu "manelele preferabile rock-ului" dar de, fiecare om cu ale sale gusturi. nici eu nu ma omor dupa rock insa imi plac baladele lor...
ceea ce mai pot adauga e ca si labradorii sunt frumosi si exista si alte frori in afara trandafirilor...
aaa si-mi mai place ca esti fara perdea... ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Decembrie, 2005, 12:27:35 p.m.
Răspuns #14

gyulya_28

pai nu-mi place sa ma ascund de nimeni asta sunt,o fata bezmetica care adie in floare vietzii tremurand in racoarea noptii zalude sunt doar eu  ;D