05 Noiembrie, 2025, 10:04:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre mine  (Citit de 13834 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Decembrie, 2005, 04:50:35 p.m.
Răspuns #15

sunshine

Adica cum " doamne fereste"?  Eu am 36 de ani si tot bezmetica sunt (poate mai ceva ca tine ) , in ciuda tistetii din sufletul meu.Toata lumea imi face complimente de genul:  ce nebuna esti,  zaludo, sexoaso,  ::), zapacito etc,,  as tremura si eu in noaptea zaluda dar n-am cu cine si ma simt mai in floarea vietii decat tine ;D.
      Bine ai venit printre acesti frumosi nebuni si felicitari pentru prezentarea ta.Mi-as dori si eu ca baietii mei sa fie tot atat de bezmetici ca tine :-* ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Ianuarie, 2006, 11:25:12 a.m.
Răspuns #16

gyulya_28

Peii "doamne fereste" eu am doar 16 ani :) sunt inca in floarea vietii  cat despre maritis acolo pe la 20 de ani  ;D
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

25 Ianuarie, 2006, 11:48:19 a.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Daca esti asa...inseamna ca esti un "copil" frumos si plin de sinceritate..., de copilarie si veselie, de sentimente calde...! Aici vei gasi puterea sa te alimentezi si cu veselie si cu frumusete, vei putea insa si sa ne dai din veselia si frumusetea ta...bine ai venit gyulya_28...si iarta-mi intarzierea cu care am raspuns..., dar sunt cam intarziata in ultima perioada... :) :-* :)

25 Ianuarie, 2006, 12:18:09 p.m.
Răspuns #18

gyulya_28

uff...ai spus niste cuvinte tare frumoase si u trebuie sa fi un suflet curat care impastie cu boabe de iubire in jur :) :-* :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

25 Ianuarie, 2006, 12:19:53 p.m.
Răspuns #19

ONLY DESIRE

Cand ti-am citit prezentarea...am avut impresia ca cineva ma descrie pe mine...numai ca din pacate eu nu mai am 16 ani(am 20 ;D).Bine ai venit si sper sa ramai printre noi!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Ianuarie, 2006, 12:37:24 p.m.
Răspuns #20

gyulya_28

se pare ca avem cate ceva in comun daca te regasesti prin descrierea mea ;D Pei ma gandeam sa raman si sa hoinaresc printre paginile site-ului :)oricum  nu mai scapati de mine ;D

25 Ianuarie, 2006, 04:08:36 p.m.
Răspuns #21

sunshine

:oMaritis pe la 20 de ani?????DOAMNE FERESTE!!Mai asteapta un prefix si apoi poti sa te mariti. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Ianuarie, 2006, 04:17:20 p.m.
Răspuns #22

gyulya_28

kk asa am sa fac :-*

25 Ianuarie, 2006, 08:39:53 p.m.
Răspuns #23

desdemona

se pare ca si eu sunt intarziila ca si Lady a mea,si ca si draga de only ma regasesc in descriirea ta gyulia.Ce pot sa spun mai bine decat bine team gasit.Sper sa ramai in aceasta familie cat mai mult,iti garantez ca odata intrat nu mai iesi ;D
in rest numai de bine draga mea :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Ianuarie, 2006, 10:43:08 a.m.
Răspuns #24

gyulya_28

tocmai ca nici nu vreau sa mai ies de pe acest site ma bucur ca intamplarea a facut sa va gasesc e frumos aici si-mi place mult  :) 

26 Ianuarie, 2006, 11:15:24 a.m.
Răspuns #25

Strumfita

Cred ca eu sunt cea mai intarziata dintre toata. Bine ai venit gyulya .. sper sa te simti bine printre noi .. si noi ne bucuram ca esti aici.
   Te pup :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Ianuarie, 2006, 09:47:00 p.m.
Răspuns #26

gyulya_28

si eu ma bucur ca ma aflu aici :)

27 Ianuarie, 2006, 04:18:56 p.m.
Răspuns #27

un_suflet

hmmm dincolo de .."bine ai venit!"...m-ai uimit, shokat, bulversat... prin stilul prezentarii tale... Frumos...prea frumos pt a fi adevarat....la...16 ani  :o :o :o
Si eu am fost "precoce"...la maritish....dar aveam inca ciorapi trei sferturi si codite in cap pe atunci :)) Ce spui tu de lenjerie neagra...dormitor roshu....ce mai! m-ai dat pe spate... :-X
Ce viteza a luat secolu' vitezei dom'le.... ??? ??? ???
Sa mai spuna cineva de ardeleni ca sunt..."mai inceti la minte"... na! poftim dovada vie!
Totusi, in descrierea ta...ceva "nu se leaga". Iubirea cu ura....si felul tau de a gandi  la 16 ani, cu dorinta de a te marita la 20... ;)
Chiar daca fac pe  "sufletul carcotas" (pt ca ma oftic de mine, nu de tine) te primesc cu bratele deschise,cu zambetul in priviri si cu ochii in 4 sa nu cumva sa te mariti la 20 ani...
 :-*
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

27 Ianuarie, 2006, 10:34:52 p.m.
Răspuns #28

gyulya_28

ms dom'ne de aceasta primire atat de calda nu degeaba ai nicku "un suflet" bun as adauga eu :-*

28 Ianuarie, 2006, 11:23:25 a.m.
Răspuns #29

Guardian|Angel

Ultimii veniti vor fi cei dintai!
sac sac fratilor ca am ajuns ultima....ultima in a-i ura giuliei caldurosul si sincerul"werlcome"....unde4 va gandeati??
asa...draga giulia...stai cuminte cui maritisul, desi sufletica a zis-o mai bine, bravo ptr sinceritatea cu care ai facut descrierea, se cunoaste ca nu esti "de lepadat"...si ce mai...bine ai venit printre noi, sa dea Big Chief sa nu mai scapi!!! :P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"