Intotdeauna am vrut sa arat apreciere celor care m-au impresionat intr-un fel sau altul. Nu e aceasta singura poezie unde reactionez, dar trebuie sa spun ca am vorbit cu toata seriozitatea cand am apreciat-o ca fiind cea mai reusita pana in acel moment. Am spus ca e parerea mea si totusi au intervenit si atii favorabil. Ce, i-am dus eu de nas?
Singurul regret, e ca apoi am schimbat cam prea multe replici vesele si asta a daunat poeziei. Am realizat asta mai tarziu. Poezia nu merita asta!
Mi s-a reprosat apoi ca i-as putea leza pe altii care scriu si ei poezii pe forum, ca nu sunt drept! Adica nu mai poate sa spuna omul nici frumosului frumos? Cica ce am facut eu aici e PROSTITUTIE!

Un cuvant foarte drag, Dianei, de altfel. La castel mai treaca mearga, dar si aici sa se gaseasca cineva sa vada imoralitate?
Ca sa ma prostituez, fie si intelectual, ar trebui sa ma vand, sa obtin ceva in schimb. Dar aici, "ce are sula cu prefectura"?
Lorelei, scuza-ma ca a trebuit sa auzi chestiile astea aici, dar am vrut sa arat felul in care gandesc unii. Se stiu ei (ea!!!!).