E greva....hmmm...cred ca nu am vazut bine ce srie...stai sa mai scriu inca o data sa vada toti: E GREVAAA!

ce bine e!desi nu am nici o nota,nu dau doi bani.o sa ma asculte la o groaza de materii,dar nu-mi pasa.De ce?? nu stiu...pur si simplu.Am atatea lucruri de facut,si atata timp...parca as fi in vacanta! (apropo,mai sunt 42 de zile panala vacanta de iarna

,minus weekendu-rile,mai raman 30 de zile de scoala) ce minte de copil pot sa am uneori...sunt un copil. Totusi stiu ca trebuie sa inveti pentru a merge la facultate,pentru a ajunge ceva in viata,ideea e sa ajungi sa ai bani.eu sunt fericita daca voi ajunge sa am unde sa stau,un loc pe care il pot numi "acasa"(ce familiar suna!),sa am persoana pe care o iubesc alaturi si sa am din ce trai.Nu-mi doresc vile,masini,bani din belsug (desi daca se intampla sa am noroc,de ce nu?

glumeam..),vreau doar sa am din ce trai si sa fiu fericita. Ati putea spune ca "ha!inca o adolescenta care isi cauta modelul in viata si care a auzit si ea de 'mai bine sarac si fericit decat bogat si trist'",dar nu-mi pasa

.
Ce melodie draguta (Tom Boxer&Marina-nopti de mai)!ma bine-dispune.mereu mi-a facut placere sa o ascult...mereu...
Hmmm...trebuie sa ma gandesc cum pot face rost de bani pentru a-mi incarca si eu cartela...si dupa ce o incarc sa vorbesc cu PRIETENII mei de la Curtea de Arges.de fiecare data,numai asa imi consum creditul.ce stresant e ca nu pot sa ma abtin sa nu-i sun.ii sun eu,ma suna si ei...mi-e dor de toti!! dar lasa ca vine vacanta si atunci sa vezi distractie!!!Curtea de Arges...un oras mic si linistit,un orasel in care locuiesc oamenii ce apartin clasei de mijloc.Imi face o deosebita placere sa ma plimb singura si linistita pe stradutele acelea calme.E singurul loc din lume in care ador sa ma plimb fara cineva alaturi.Ma simt relaxata cand vad verdele acela special primavara,si zapada alba si pura,iarna...De fiecare data cand ajung acolo,mai intai ma duc sa cumpar o revista de la un chiosc de ziare,apoi imi cumpar o gogoasa Yamy

vestita gogoasa delicioasa Yamy... Ratacesc fara sa dau prea mare atentie oamenilor care trec pe langa mine,dar care isi vad de treaba lor fara sa-ti arunce priviri pline de dispret sau de ura...Ajung intr-un parculet,ma pun pe o bancuta libera si citesc revista...Si nu ma ridic niciodata pana nu o citesc de la inceput pana la sfarsit.Curtea de Arges reprezinta pentru mine un loc special unde ma pot regasi...
Azi e GREVA (dupa cum am precizat mai sus

) si nu am ce face...ma gandeam sa scriu la mate...sa dansez prin casa ca o nebuna...sa scriu poezii(chiar daca nu prea ma pricep eu...macar fac eforturi,nu?)...sa ma dau cu barca pe net...neah!!!vad eu...
Si acum mi-am amintit de o discutie destul de interesanta pe care am avut-o cu un baiat acum 2 zile.De fapt discutia nu e atat de interesanta,doar ca nu ma asteptam sa o am cu acel baiat...in fine... eu nu am deloc incredere in mine...nu-mi place cum arat...nu-mi place ce vad in oglinda...singura chestie frumoasa la mine (cred eu) sunt ochii si atat.a incercat sa ma faca sa-mi schimb parerea despre mine,dar la cat de incapatanata sunt nu a reusit.ce simplu mi se pare cand vad alte fete cum se duc la un baiat si il invita la dans,sau ceva asemanator,si ce greu mi se pare sa fac eu chestia asta...in fine...
Aaaa!nu stiu daca v-am spus,dar azi E GREVA!!!!

eu am mai lipsit si 3 saptamani inainte sa inceapa greva pentru ca am fost bolnavioara,deci cam 5 saptamani nu am facut scoala...mai lunga decat vacanta de iarna...nu-mi vine sa cred...si daca ingheata anul scolar e super-bine.atunci as avea si eu varsta pe care ar trebui sa o am in functie de clasa in care sunt.plus ca as avea la vacanta........
Am citit acum cateva zile unele povestiri din acest colt de jurnal...si am ramas impresionata...cate locuri frumoase ati vizitat...cat de minunate...mi-as dori ca intr-o buna zi sa pot ajunge si eu sa vad acele locuri total straine pentru mine...Ma bucur pentru voi ca ati avut o astfel de ocazie..
Acum cred ca ma duc sa mananc.yap!asta fac!

De acum incolo,aici o sa-mi scriu un jurnal...sper sa nu va deranjeze prea mult...si mai sper sa nu speriati de acele schimbari bruste din povestirea mea (de la visatoare,la copilaroasa)