Iar ma pacaliti

eu raman ferm convins ca daca se ajunge la FOC este din cauza ca femeia isi doreste sa se intample lucrul asta.
Un barbat, daca nu intentioneaza sa faca amor cu o femeie, nu se va intalni cu ea mereu la o cafea, nu va iesi des cu ea in oras, etc. Eu n-am vazut barbati care doar stau acolo in sufletul femeii, sa lase femeia sa se indragosteasca el stiind ca nu va intra in relatie. Va afirma acest lucru raspicat de la incepu.
Pe cand o femeie va iesi cu un barbat, la filme, la teatru, la cafele, la discutii pana dimineata, chiar daca n-are nici cea mai mica intentie sa ofere mai mult sexual.
(evident, exista exceptii, dar in mare femeia mi se pare ca e mai inselatoare pentru un barbat neavizat). La un barbat e mai simplu sa te prinzi ca nu te vrea, pe cand femeia te suna, te cauta, vorbeste tot ce are pe suflet, te transforma intr-o foarte buna prietena a ei, si nici prin gand nu-i trece ca tu s-ar putea sa vrei mai multe din toata aceasta autenticitate flagranta a ei. Problema ta!
Ma gandesc ca apar schimbari si odata cu cresterea in varsta, atunci nemaifiind timp prea mult de jocuri.
Ma rog, revenind, mie mi se pare ca un foc bun incepe cu niste vreascuri uscate (adica tre sa fie o frustrare mare la mijloc, o asteptare intensa) si cu niste combustibil pe masura (gen mister sexual, erotism, intensitate a privirlor, rezonanta afectiva, samd). Iar cand celalalt e acolo de o gramada de vreme nu mai exista nici asteptarea nu mai exista nici intensitatea. Nici marea iubire pe care o intalnesti si totul de transforma, nu mai e.
E doar o comoditate, un soi de partener de pat, cu care ai ceva in comun, poate fi bine ceva vreme, dar pana la urma totul se stinge ca si cum n-a fost.