Deci mi-am facut cont aici pentru a imi spune si eu parerea.Chestia cu aranjarea balului bobocilor este o aberatie.Ganditi-va si voi un pic,in ce sens aranjat?A dat bani,a vorbit cu profesorii si elevii care sunt membrii juriului?In mod exceptional jumatate din juriu putea fi influentat printr-o eventuala prietenie cu elevii din juriu si o eventuala relatie buna cu unii profesori,dar daca esti bun esti bun!tot timpul o sa se spuna ca Balul Bobocilor a fost pe nedrept dar nu e deloc asa.Eu sunt in clasa a 12-a si organizez balul.La randul meu,in clasa a 9-a am castigat balul si evident ca s-au scos povesti ca in fiecare an in care exista o pitzipoanca care era sigura ca va castiga si este foarte dezamagita cand vede ca nu e ea.Ce sa-i faci?trebuie sa fi tu insuti sa fi originala,asta-i tot ce conteaza

si in plus anul acesta ne-am gandit sa dam notele de fata cu participantii.adica dupa foecare proba juriul va ridica pancarda cu nota pt fiecare elev,astfel nemai existand suspiciuni.Asa ca eu spun ca toti ar trebui sa trecem printr-o astfel de experienta pt ca nu ne costa nimic si nu e decat FUN