10 Octombrie, 2025, 01:42:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire si razbunare  (Citit de 26700 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Decembrie, 2010, 03:07:14 a.m.
Răspuns #15

Kenan

Parerea mea: Nu.Nu consider normal ca razbunarea sa fie urmarea iubirii.

Eu sunt o fire razbunatoare.Am sange de musulman in mine...Iubesc razbunarea.Iubesc plata cu aceeasi moneda,si imi place sa dau restul la ceea ce mi s`a platit.Niciodata nu raman cu datorii,asta`i regula imperativa.
Dar in iubire nu exista asa ceva.Cand iubesc,las aceasta regula la o parte.De ce?Persoana aceea sta langa mine pentru ca asa vrea.Pentru ca se simte bine,pentru ca...poate...iubeste.E vointa proprie si personala a acelui cineva sa stea langa mine,si eu apreciez asta.Dar acel cineva e absolut liber sa plece cum vrea,cand vrea.:)
Dupa ce o relatie s`a terminat,si vrei sa te razbuni,e ca si cum ai fi spus in timpul relatiei "Daca pleci...fac nush-ce."...e pur si simplu un refuz al ideii de libertate a individului.Te`a parasit din N motive...si vrei sa te razbuni.Refuzi sa accepti ca asta a fost vointa acelei persoane,nu`i dai libertatea de a face asta,si actionezi ca atare.
Prin urmare,refuz total razbunarea dupa iubire.
Femeia: "Hai sa jucam v-ati ascunselea!"
Barbatul: "Hai.../:)"
Femeia: "Faci pariu ca nu ma gasesti?:>"
Barbatul: "Da` faci pariu ca nu te caut?:|"

18 Ianuarie, 2011, 10:49:25 a.m.
Răspuns #16

bel-marduk

ironia e ca daca iubesti vrei razbunare, daca esti indiferent atunci iti este indiferenta razbunarea.
e altceva: cit de bolnava este mintea ta...
totul e relativ, si relativul e relativ.

18 Ianuarie, 2011, 10:56:39 a.m.
Răspuns #17

bel-marduk

razbunare nu inseamna neaparat sa-i tai p...,
odata ce ai simtit in acel moment ca vrei sa te razbuni, deja este o dovada ca razbunarea exista.
cine este mai puternic decit acest sentiment nu se razbuna dar cine este mai slab decit "razbunarea care este doar o prostie", se razbuna. :police:
totul e relativ, si relativul e relativ.

19 Ianuarie, 2011, 09:22:40 p.m.
Răspuns #18

valentina

"Razbunarea ,arma prostului " indiferent de situatie .Lasati-o Dumnezeului de razbunare ca de regula se intoarce inmiit impotriva celui care o foloseste.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume