10 Octombrie, 2025, 06:01:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: @llex  (Citit de 4901 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Noiembrie, 2005, 12:54:45 p.m.
Citit de 4901 ori

lavigne

salut! ma numesc alex. sunt dintr-un mic oras de langa tg-jiu (bumbesti-jiu, mai precis) si ma bucur mult ca am descoperit acest site.

de ce? pentru ca de multe ori simteam nevoia sa povestesc cuiva intamplari din viata mea dar pur si simplu nimeni nu vroia sa asculte ce as fi avut eventual de spus, toti erau prea grabiti dar iata ca acum a rasarit o noua speranta pentru mine: acest site.  :)

despre mine? am 20 de ani, sunt student la o facultate de stiinte din petrosani, specializarea sociologie.

imi place sa vizionez filme, pe care de altfel le si colectionez. imi place sa ascult si muzica pentru ca imi distrage atentia de la propriile mele ganduri care m-ar face sa ma simt singur.

de ce se simte un om singur? pentru ca atunci trebuie sa se confrunte cu proprii lui trairi, nefiind altcineva la care sa se raporteze.

imi place muzica house... dar si pop.  sunt fan avril lavigne.
imi plac excursiile. demult n-am mai fost in una. imi amintesc cu atat de multa placere de ultima excursie, as vrea sa pot da timpul inapoi sa mai pasesc o data prin castelul peles, prin centrul brasovului, prin sibiu, si prin multe alte locatii care au ramas doar in mintea mea...

din punct de vedere spiritual, sunt de un calm iesit din comun, rareori ma enervez, uneori ma complic mai mult decat ar trebui si sunt poate prea comod   :-\

nu prea ma pricep la a folosi cuvinte mari pentru a ma descrie, tocmai de aceea nu stiu ce sa va mai spun despre mine.

o viata faina la toti !!!  ;)

17 Noiembrie, 2005, 02:50:04 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Salut Alex! Bine ai venit printre noi! Iti promit ca o sa gasesti pe aici o multime de prieteni buni! Asa ca atunci cand simti ca vrei sa spui ce ai pe inima, nu ezita si scrie!
O viata faina si tie! :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

17 Noiembrie, 2005, 04:03:59 p.m.
Răspuns #2

littleangel

Buna, Alex. Din punctul meu de vedere, te-ai descurcat foarte bine in a te descrie. Bine ai venit printre noi!
O viata faina si tie!!!
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

18 Noiembrie, 2005, 04:44:24 a.m.
Răspuns #3

Evangeline

Salut! Bine ai venit!
Aici vei gasi mereu pe cineva care sa te asculte si sa-ti dea un sfat ;) Esti printre prieteni ;)

:-*
Never, never quit!

18 Noiembrie, 2005, 08:32:34 a.m.
Răspuns #4

Strumfita

Buna @llex .. aici esti mereu binevenit .. asa cum a spus si kytty .. esti printre prieteni .  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

18 Noiembrie, 2005, 10:28:44 a.m.
Răspuns #5

lavigne

salutare!

ma bucur ca nu am trecut neobservat, multumesc pentru urarile de bun venit.

chiar aveam nevoie de niste prieteni adevarati, fie ei virtuali sau nu.

numai bine!

18 Noiembrie, 2005, 09:12:04 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
salutare si bun venit. ce-i drept cam tarzie urarea mea...
dragule, esti la inceput de drum...toate se rezolva si isi gasesc locul in linistea universala...
virtuali sau nu, in spatele cuvintelor suntem oameni, mai mult sau mai putin buni...sper sa-ti fie ok cu noi.

ps. imi place piata centrala din targu jiu. (a propos, nu pot spune ca ar trebui sa am cele mai placute amintiri acolo pentru ca la intrarea mea - maiestuoasa ce-i drept - in oras mi-am luat cea mai mare amenda din viata mea, pentru depasirea vitezei legale cu aproximativ 73 de km/h. era sa bat politistul, cu radarul lui cu tot, am facut circ, a venit tipul cu radarul de la 2 km departare sa-mi arate poza...dar de, ce sa fac am platit amenda)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Noiembrie, 2005, 12:59:08 p.m.
Răspuns #7

digitty

BINE AI VENIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!  :-* :-* :-*  :)
Sper sa te simti bine printre noi  ;)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.