Iubirea exista si va exista mereu, lumea nu o mai cauta pentru ca a devenit un fel de slabiciune pentru ei, daca iubesti suferi, si multi fug de suferinta, dar crede-ma ca nu scapi asa de usor, nici de suferinta, nici de iubire. Personal cunosc oameni care au fost cu mai multi partneri deodata, nu puneau suflet, totul era superficial, mai mult in joaca, dar cand cunosti persoana potrivita, sau pe cineva foarte aproape de ce consideri tu ca iti este potrivit tot te indragostesti. Personal am incercat sa nu iubesc, pot sa ma abtin fizic, sa nu mangai, sa nu sarut, etc, dar oare cu mintea mea ce fac? Ce fac cu sufletul meu? Pe el cum il mint? Crede-ma ca fiecare din noi iubeste in felul lui, unii nu stiu sa o arate, altii nu vor sa o arate, iar la restu` inca nu le-a venit vremea. Am mai spus intr-unul din mesajele mele, am cautat mult si l-am certat pe D-zeu ca nu imi da, am cerut un singur lucru, iubire, dar D-zeu nu a vrut sa imi dea, acum am realizat ca atunci nu era momentul potrivit, poate ca nici acum nu e, dar am primit si, desi sufer cateodata, dulce e suferinta din iubire si mult mai dulce impacarea de dupa.
Sunt convins ca iubirea exista! si va exista atata timp cat o sa existam noi.