10 Octombrie, 2025, 01:26:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubirea-mai exista ea ?  (Citit de 21799 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Martie, 2009, 03:20:16 p.m.
Răspuns #30

Escu

Global Moderator
Poftim? Cine te crezi tu sa ma numesti slaba? Sau sclava propriilor slabiciuni? Tu .. care habar nu ai nimic despre viata mea .. Cum de te crezi in masura sa imi spui ca imi merit soarta? Tu? Un simplu figurant pe scena vietii ..

Am vorbit la modul general. Fiecare din noi avem slabiciuni si suntem scavii lor. Mi-am spus parerea, daca te-am jignit cu ceva imi cer scuze.
Ti-as putea spune acelasi lucru "Cine esti tu ca sa ne spui" sa lasam "cartea cu povesti si basme" dar cred ca fiecare cum isi asterne (alege) asa doarme.
« Ultima Modificare: 31 Martie, 2009, 03:23:55 p.m. de Sweeney Todd »
Let's put a smile on that face!

02 Aprilie, 2009, 07:34:08 p.m.
Răspuns #31

Strumfita

Sweeney Todd .. eu mi-am spus parerea inca de la inceput si mi-am cerut scuzele de rigoare in cazul in care as fi jignit pe cineva, dar tu nu te-ai putut opri aici .. nu te-ai putut multumi cu atat.
Acesta e un forum unde ne putem exprima liberi pareriile despre subiectul discutat la o anumita tema. Nu sunt de acord ca tu sa imi interzici acest lucru si sa ma lovesti cu subtilitati de genul.

P.S. Nu ma lua cu "fiecare cum isi asterne asa doarme" avand in vedere ca nu stii despre ce vorbesti ... In felul asta ne putem contrazice la nesfarsit, dar eu chiar nu am degand sa prelungesc discutia asta nefondata.

Daca cummva am jignit si pe altcineva, fiind exclus Sweeney Todd, imi cer inca o data scuze, de acum inainte imi voi pastra parerile si ideile pentru mine, cu toate ca de multi ani acesta a fost singurul loc in care imi puteam descarca sufletul.

Va salut!

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

02 Aprilie, 2009, 08:04:31 p.m.
Răspuns #32

Escu

Global Moderator
imi cer scuze pentru faptul ca nu mi-am cerut scuze la inceput. trebuia sa procedez ca tine. nu-ti interzice nimeni nimic, stai linistita.
Let's put a smile on that face!

02 Aprilie, 2009, 10:00:43 p.m.
Răspuns #33

Diana Nistor

Daca puteti sa ii reprosati acestei scrieri banalitatea, nu puteti, cu siguranta, sa o condamnati pentru lipsa ei de adevar.
Desigur, se poate spune ca nu toata lumea isi reprezinta realitatea la fel ca mine. Totdeauna vor exista oameni care vor gandi ca viziunea unuia sau altuia asupra realitatii este, de fapt, ireala sau peste realitate (suprarealista). Si eu resping felul acesta de realism care nu are de ex. decat una, doua dimensiuni din trei, patru sau "n" dimensiuni.
    Ce valoare de adevar e acela care uita sa recunoasca realitatile oamenilor cele mai profunde: dragostea, moartea, mirarea, suferinta si visele inimilor noastre?
Sigur, nu am intentia sa dezbat in public aceste probleme. Acestea inseamna viata si se pot intoarce impotriva mea. Astfel de idei, de multe ori, nu pot incapea in conceptia altuia, nu trebuie sa intervina, ci sa lasam pe altii sa traiasca, sa-si elibereze singuri obsesiile, fantasmele, universul.
Omul cred ca trebuie lasat sa se nasca singur, sa prinda forma, sa existe.

Sper sa fi raspuns unor intrebari care nu s-au pus. Daca vreti sa stiti mai multe despre aceste lucruri, scrieti criticilor mei (de ex. Escu  ;)). E meseria lor sa explice. Le dau intreaga libertate si nu voi face nimic altceva decat sa ma supun.
« Ultima Modificare: 02 Aprilie, 2009, 10:02:35 p.m. de Diana Nistor »
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."