Bineinteles ca nu depind de gura lumii ,dar totusi EI au o influenta asupra ta,vorbele lor te pot rani,ei te pot jigni ,injosi ,te pot face sa te simti inferior si nu este cazul sa mint ca sunt o persoana puternica ,nu,sunt o persoana sensibila si usor influentabila. Poate ca nu totdeauna arat celor din jur ca m-au umilit sau suparat,nu ,ma consum in mine insami.Nu plang in fata lor pentru a nu le da satisfactie,dar totusi vorbele lor ajung la sufletul meu. ASTA SUNT si nu mi-e rusine sa recunos sau nu am de ce sa ascund lucrul acesta si sa ma dau drept alta in fata voastra.
Conteaza calitatea .Sincera nu prea am inteles legatura,dar sa motivez raspunsul :asa cum stiu...So cand citesc o carte imi acord suficient timp pentru a putea medita asupra celor ce citesc ,pentru a putea intelege,nu ma grabesc...nu caut sa citesc multe,multe,multe carti.Vreau ca atunci cand termin sa pot spune :AM CITIT ,AM INTELES,AM RAMAS CU ACEASTA SI ACEASTA,AM INVATAT URMATOARELE.Conteaza calitatea, EVIDENT.
Sunt mandra ca mami este asa cum este.O admir ,o respect , o iubesc si nu ma intelegeti gresit.Nu ea ma face sa ma simt complexata ,cei din jurul nostru o fac.