10 Octombrie, 2025, 11:02:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am invatat sa pasesc, iar printre pasii sufletului m-am oprit aici...  (Citit de 14159 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Noiembrie, 2005, 01:42:53 a.m.
Citit de 14159 ori

Lady Allia

...demult pierduta de curand gasita...pierduta intre pete de culoare, intre alb-negru,  intre melodii fara ritm si tablouri fara esente...ca si cand viata ar fi facut o gluma cantand  pentru un om care nu aude si pictand pentru un om care nu vede...
..in tot drumul meu am cautat oameni...oamenii carora sa nu le fie teama sa rada, sa nu le fie teama sa planga, sa nu le fie teamasa se bucure, sa nu le fie teama sa fie tristi...oameni care sa stie ce inseamna sa viseze si sa nu le fie teama de vise si de momentele in care s-ar putea trezi...
...nu cred ca in viata asta ne defineste ceva mai frumos decat iubirea si sufletul...la urma urmei ele sunt tot ce conteaza...restul este...inconsistenta...fara gust, fara culoare, fara ritm...doar goala si absurda.
...imi place sa visez mereu...pierd clipe intregi cu ochii larg deschisi...si ma bucur ca stiu ca atunci cand inchid pleoapele pastrez inca visarea intr-o lacrima pe coltul sufletului...ma bucur ca mai stiu visa si mai cred in vise.
...imi plac oamenii...imi place sa cred ca nu exista rautate...imi place sa fac ingerasi in zapada si ma bucur ca un copil cand simt primii fulgi atingandu-mi obrazul...
...ador Craciunul...luminitele care palpaie jucaus pe bradulet, globurile in care imi place sa imi scald ochii, colinzile, focul care palpaie si daca as putea nu as lasa atmosfera de caldura, de liniste si iubire magica din serile de Craciun sa plece niciodata...le-as pastra mereu...
...imi place sa rad...imi place sa glumesc mult...imi place sa vad oameni fericiti...sa vad indragostiti pe banca sarutandu-se...imi place sa vad  batranei plimbandu-se de mana si privindu-se inca gales...imi place sa zambesc oamenilor...imi place sa ma agat de zambetul lor...imi place sa ma joc cu copii si sa ma murdaresc pana in varful urechilor daca asta ii incanta...
...imi place natura si iubesc muntele...escalada si brazii...varfurile semete si tipatul soimului....soarele pe care juri ca il atingi si luna care te mangaie in timp ce vantul se aude printre copaci...
...off...si as putea visa inca mult..., dar vreau doar spun ca aici...la voi m-a oprit ... IUBIREA... sentimentul prin care ea pluteste si se simte pulsand din versuri, din cuvinte, din voi..., iar asta mi-a incalzit sufletul si m-a facut sa ma opresc...
...sper sa raman cat mai mult si sper sa ma primiti in familia voastra caci tare mi-ar placea sa plang, sa rad, sa ma bucur si sa simt alaturi de voi...
......................................................................................

Ramona-Sandrina , 28 de ani, Oradea

25 Noiembrie, 2005, 11:27:26 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Bine ai venit printre noi!
Din moment ce faci parte dintre utilizatorii inregistrati si ai trecut peste "bariera" care o simt unii in a posta un mesaj nou, vreau sa iti spun ca DEJA faci parte din familia LoveTime!
Te asteptam sa manifesti in scris sentimentele de care vorbeai mai sus si sunt convins ca ai sa gasesti cel putin o persoana care sa le impartaseasca cu tine sau macar sa iti fie alaturi.

Sa fi iubita!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Noiembrie, 2005, 11:20:13 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Noiembrie, 2005, 11:23:49 p.m.
Răspuns #3

Robert.

Vizitator
 ;D ;D ;D Ha, ha, ha, semi ai prins chestia cu punctele de suspensie! ;D Misto, aproape genial! ;D

25 Noiembrie, 2005, 11:30:59 p.m.
Răspuns #4

cv

Vizitator
Prezentarea si textele tale sunt un tumult de culori ingemanate spre amurg de la rosul cel mai de sus pana la negrul pamantului... sau poate o simfonie imperfect de frumoasa venita de acolo de unde taria plamadeste seninul...
M-am bucurat sa citesc :)
Sa-ti fie pasul sigur!

25 Noiembrie, 2005, 11:32:15 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Misto, aproape genial!

Eu as fi zis:

Misto... aproape genial...

PS. Bine ai venit (asta ca sa nu fim off topic peste tot ;D ;D). Lady Allia, asta e prima tura de "zapacitii site-ului". O sa te obisnuiesti cu noi ca n-ai incotro.  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Noiembrie, 2005, 11:35:05 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
Robert draga, nu te-ai invatat inca cu "genialitatea" mea? cat timp o sa te mai uimesc?

Lady Allia, intr-adevar, n-ai incotro, o sa te obisnuiesti...oricum suntem superbi, crede-ma!

25 Noiembrie, 2005, 11:39:34 p.m.
Răspuns #7

cv

Vizitator
Superbi de frumosi si modesti. Bonus devreme acasa.
(era caracterizarea voastra... fac exceptie)

25 Noiembrie, 2005, 11:40:56 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
just. devreme acasa poate voi ca eu una am luat-o razna... ;D
m-a apucat bantuitul la batranete...

25 Noiembrie, 2005, 11:54:27 p.m.
Răspuns #9

Robert.

Vizitator
Da, da, Ramona, te vei obisnui, dar atunci vei avea vreo 29 de ani si cateva fire de par albe deja! ;D ;D ;D Dar vei fi tot din Oradea! :D

PS: Superbii site-ului te saluta! Bine ai venit intre noi, iar daca nu ti-o place aici, sa nu-mi spui mie "cel frumos"! ;D ;D

25 Noiembrie, 2005, 11:59:13 p.m.
Răspuns #10

alexia

Salutare! Bine ati (re)venit cu totii!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

26 Noiembrie, 2005, 04:56:17 p.m.
Răspuns #11

Strumfita

Hopa .. cine e din oradea sa zica .. ca si eu sunt tot din oradea  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Noiembrie, 2005, 06:13:39 p.m.
Răspuns #12

Lady Allia

Vă mulţumesc tuturor pentru felul în care fiecare dintre voi a ştiut să mă primească şi vă mulţumesc pentru felul în care deasemeni ,m-aţi primit cu toţii !
Dragii mei nu ştiu dacă mă voi ridica mereu la nivelul aşteptărilor şi deasemenea nu ştiu dacă există un astfel de nivel, deoarece am înţeles că suntem între prieteni, dar vreau să ştiţi că mereu sunt prinsă între vis şi realitate, mereu voi fi melancolică şi nu cred să am vindecare vreodată, iar pentru că am văzut că îmi iubiţi punctele de suspensie  :) ;) :) să ştiţi că ele nu sunt altceva decât o "prelungire" în simboluri a faptului că visez mereu cu ochii larg deschişi.
Să fiţi iubiţi, iar iubirea să vă sărute mereu atât de adânc incât să o simţiţi în fiecare clipă şi să vă bucuraţi de ea!

Pe curând... :)

27 Noiembrie, 2005, 12:17:30 a.m.
Răspuns #13

Robert.

Vizitator
Draga Allia, iata-ne inca la stadiul de urari. :P Multumim frumos! Te-am adoptat, dupa cum ai putut vedea, asa ca nu te teme. Prietenii stiu de ce! Ne-am indragostit de punctele tale de suspensie si mai mult, vrem sa te ajutam sa o rupi total cu realitatea. In lumea viselor se intampla numai lucruri minunate. E o lume de basm, asa ca nu te mira daca intalnesti aici si pitici. La vreunii dintre noi, vreau sa zic! :D

Altfel, as fi curios cum vine treaba asta: "iubirea sa va sarute adanc"? ::) E ceea ce ma gandesc eu? ;D

Te asteptam la taifas pe ici colo.
Ventuze!

27 Noiembrie, 2005, 08:20:39 p.m.
Răspuns #14

Lady Allia

"E o lume de basm, asa ca nu te mira daca intalnesti aici si pitici."... :) :) :) :)....uite ce fericita m-ai facut  sa aflu acest lucru...deja m-am cufundat cu visul in padurea mea batrana unde de mica am stiut ca sunt un elf cam ciudat si visator, care alearga prin iarba moale si isi cufunda chipul in frunze si flori razand fericita ca le poate simti si mirosi....care stie sigur ca daca intinde mana din palma ei se vor adapa unicorni si dragoni...si buzele dulci ale unui inger drag  :).
Nu stiu la ce te-ai gandit tu Robert cand v-am urat "sa va sarute iubirea adanc", dar eu m-am gandit ca mi-as dori ca fiecare dintre voi cand va treziti primul lucru pe care sa il vedeti sa fiti voi insiva in sufletul cuiva...sa va simtiti acolo ca si cand ar fi locul cel mai sigur si mai cald...m-am gandit sa aveti parte de cel mai pur si minunat sarut care sa va faca sa simtiti ca sunteti fiinta cea mai iubita din lume..., iar dragostea sa va sarute in fiecare clipa pana in cel mai adanc ungher al sufletului....sa va faca sa plutiti fara sa va fie teama ca puteti cadea...!

Gata cu taifasul...mi-am terminta si cafeaua... :)..., dar poate imi veti da prilej de alt taifas si alta cafea un pic mai incolo...ce ziceti?

Sa fiti iubiti!