10 Octombrie, 2025, 07:36:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am invatat sa pasesc, iar printre pasii sufletului m-am oprit aici...  (Citit de 14153 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Martie, 2006, 09:54:43 a.m.
Răspuns #30

Diviana_girl

draga mea.....sincer sa stii ca m-am regasit in cuvintele tale.....cuvinte atingatoare si pline de speranta.....
am descperit un suflet si o persoana romantica.....care nu se teme sa rada..si poate atunci cand este trista...si se bucura de fiecare clipa...de frumusetea vietii...
lucrurile banale..precum un suras...o preche de batranei tinandu-se de mana....copii jucandu-se...toate aceste lucrui simple..dau frumusetea vietii...
cand treci prin viata ca un mort in viata incepi sa pretuiesti toate aceste lucruri simpliste...
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

19 Martie, 2006, 11:44:13 p.m.
Răspuns #31

Lady Allia

Multumesc pentru cuvintele tale draga mea...multumesc...si mereu iti voi dori sa iti pastrezi spiritul atat de frumos si de luptator...
In viata trebuie mereu sa stim ca putem invinge, dar...sa nu uitam niciodata cum vom face acest lucru...aste face diferenta intre cei care inving si cei care desi au castigat "concursul" au pierdut...intre cei care sunt oameni cu adevarat si cei care se cred oameni!
Eu incerc sa fac aceasta calatorie in viata...fiind aproape mereu de cei dragi, zambind celor care ma privesc, intinzand mana celor care au nevoie, gresind, cazand, ridicandu-ma....mergand mai departe...incerc sa trec prin viata incercand sa invat sa o traiesc frumos si bine atat pentru mine cat si pentru cei de langa mine...., incerc sa imi traiesc viata cat mai vie, dar gandindu-ma ca in orice moment pot sa urc in "ultima clipa" a acestei calatorii..., iar acest lucru ma face sa vad ca viata este intr-adevar frumoasa si daca stim sa o privim avem pentru ce sa traim...!