04 Noiembrie, 2025, 03:32:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: referitor la castelul sans soucis  (Citit de 16245 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Decembrie, 2005, 10:45:32 p.m.
Citit de 16245 ori

Semiramis

Global Moderator
ca de obicei, cand ceva nu se potriveste, din punctul meu de vedere, trag o postare cu ceva semne de exclamare. multe.
incep prin a anunta pe toti cei ce vor citi si/sau se vor simti lezati, sa nu o faca (adica sa nu se simta lezati). o sa incerc sa fiu cat mai obiectiva in ceea ce voi scrie si voi aduce argumentele necesare.
in continuare: am lipsit o vreme de pe site, intrand destul de rar nu am avut vreme sa citesc tot ce s-a scris in lipsa mea. povestea de la castel a fost inceputa de Lorelei. i-am secondat initiativa. dupa o vreme, apare o alta poveste...cine a cerut-o? pur si simplu apare alta poveste...alte nume ale acelorasi persoane...cine a cerut-o? cine a cerut permisiunea? din punctul meu de vedere: bulversare totala...le-am mai inghitit eu cum le-am inghitit cerand pastrarea numelui meu (de scena  :P). dar totul s-a oprit cand am aflat ca gazda mea draga a fost detronata...fratilor din 794 de posturi la castel, 204 sunt ale Lorelei-ei...???al ei e primul post...??? ceva nu merge...poveste schimbata, alta gazda. de ce nu s-a facut un topic nou unde eu eram Melanie nu stiu cum si alt decor si alt peste si altceva??? cu riscul de a se supara pe mine just a tear (cu care nu am personal absolut nimic, ca dovada raspunsurile mele la posturile ei...) trebuie sa spun ca ea la castel are 39 de posturi...fata de Lorelei, e o diferenta, nu? Lorelei intampina mareu pe cei ce vin...atunci, in noua poveste, care e rostul ei? pana si eu care am intrat mai rar la castel am 45 de posturi, Robert 108...
nu pun acest topic pentru a schimba ceva, mie mi-e ok, indiferent de gazda, poveste, personaj. e alegerea mea sa scriu sau nu...dar ideea e ca m-am intristat cand am vazut ca Lorelei nu mai este gazda, m-a frapat. poate este alegerea Lorelei-ei, nu stiu, insa pe mine m-a intristat rau. am spus.
inchei spunand inca o data ca mesajul meu nu este indreptat impotriva lui just a tear, spun asta ca sa nu imi sariti in cap (cu toate ca unii o veti face, dar asta e, imi asum riscul). cred ca mai normal este sa imi spun sincera parare, ca intotdeauna.
si pana la urma, cine e gazda la castel???
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Decembrie, 2005, 10:54:02 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

un singur comentariu: au fost mai multe semne de intrebare decat de exclamare!  ;D
« Ultima Modificare: 04 Decembrie, 2005, 11:00:45 p.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Decembrie, 2005, 10:56:30 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
prima fraza este "SEMNELE DE EXCLAMARE"...pentru cine are ochi sa vaza. ;D

ps: si pentru cine tot nu intelege, prima fraza, ea insasi este semnul de exclamare (semnalul de alarma) tras de mine....
« Ultima Modificare: 04 Decembrie, 2005, 10:59:14 p.m. de Semiramis »

04 Decembrie, 2005, 11:04:54 p.m.
Răspuns #3

dew

Vizitator
 Semiramis,citeste mesajele ce s-au postat in "DECLINUL LOVETIMEULUI"!
   Eu am scris acea povestioara si am postat-o cu acordul Lorelei-ei .Daca ai fi citit cu atentie acea "povestioara" ti-ai fi dat seama ca Lorelei a ramas gazda ,fiind sora mea .

04 Decembrie, 2005, 11:20:46 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
tot la opinia dintai am ramas...
daca parerea era ca se schimba replici ieftine aici la castel, solutia nu era rescrierea povestii. de exemplu, eu cand am revenit, am crezut ca nu s-a schimbat nimic, pana, ţop, nu stiu cine apare si-mi spune "melanie". aoleu, ce s-a intamplat? cine e "melanie". ma apuc de sapat...
asta era ideea. nu am inteles schimbarea...care a fost rostul ei? replicile ulterioare schimbarii au nuanta posturilor care au fost puse la inceput...unde e de fapt schimbarea? numele? ok...dar gazda? sora, nesora, toata lumea se refera la just a tear ca fiind gazda castelului...whatever...
in loc sa ne simtim bine si sa raspundem la topicuri interesante, schimbam povesti, care pana la urma, raman povesti.
evident, fiecare alege.
rautaciosi putem fi lesne, copilarosi, la fel. sa spunem lucrurilor pe nume e mai greu.
asta e...le impacam noi pe toate in vreun fel... ;)
« Ultima Modificare: 04 Decembrie, 2005, 11:27:02 p.m. de Semiramis »

04 Decembrie, 2005, 11:36:32 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Ce parere aveti de un mic vot ?

04 Decembrie, 2005, 11:41:02 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

Vot referitor la ce? :) la gazda sau ce?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Decembrie, 2005, 11:44:51 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Dap.

Lucrurile sunt ok sau nu in forma asta ? Semiramis vad ca nu-i convine situatia - si are dreptul sa protesteze fiindca a contribuit mult. Asa ca ma gandeam sa facem un mic vot sa vedem cine sa fie gazda ?

04 Decembrie, 2005, 11:47:38 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Pai Iuliane nor nu prea suntem de'ai castelului  ;D ...adica eu am postat de vreo 3-4 ori cred...doar atat :) Asa ca sa se vorbeasca intre ei colocatarii si sa stabileasca ceva  ;D

ps: pana un alta tu treci si compune-mi poezie  >:(

05 Decembrie, 2005, 12:01:31 a.m.
Răspuns #9

Lorelei

Da, cred ca se impune sa zic si eu doua vorbe. Ceea ce spune Semiramis este adevarat. Un sfert dintre posturi sunt ale mele. Si da, primul post tot al meu. La fel de adevarat este ca am fost gazda acolo intotdeauna, indiferent daca oficial sau nu. asta dintr-un motiv foarte simplu. Pentru ca stiu cum e sa vina cineva nou sa isi faca curaj sa scrie in ditamai topicul si sa nu i se raspunda. Eu vreau ca acest castel sa fie un loc in care sa ne simtim bine cu totii, si la un moment dat asa am si crezut ca se intampla. se pare insa ca nu toata lumea a gandit asa. Nu am vrut sa fiu moderator la castel, pentru ca intr-un anume fel am sperat sa nu fie nimeni niciodata, sa ne simtim cumva toti egali, si nu cumva sub domniatia unei autoritati, fie asa destul de putin formala. Pentru mine castelul este un topic care imi e foarte drag. Unde am scris mereu cu drag, cand mai in gluma, cand mai in serios, ba in versuri, ba in proza, am scris. Atunci cand a devenit just_a_tear moderatoare ideea mea cu toti suntem egali s-a dus un pic, dar am sperat sa fie totusi de bun augur. Si chiar sper in continuare ca asa sa fie. Nu vrea sa lezez sentimentele nimanui, ale lui semiramis cu atat mai putin, pentru ca ceea ce spune acolo este absolut corect. Mi-a fost drag si imi e drag in continuare sa fiu gazda la castel, in sensul ca abia astept sa apara cineva nou care vrea sa se simta bine alaturi de noi. Si intotdeauna voi fi acolo cu o vorba calda de bun venit. Credeti ca are importanta cine e moderator? Poate. Pentru mine nu prea are. Eu ma simt acasa acolo. Asta e cel mai important. Si daca reusim cumva sa gasim o solutie sa ne simtim cu totii acasa la castel cu atat mai bine. Daca totusi credeti ca este important cine este moderator spuneti-va parerea. :) Topicul asta risca sa devina o polemica si nu cred ca asta era scopul lui. IngerMort a postat mai devreme un topic care mi-e tare drag. Cred ca asta e cel mai important, ca suntem aici cu totii, impreuna. Hai sa facem locul asta placut pentru toata lumea.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

05 Decembrie, 2005, 01:25:52 a.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Da, primul post a fost a lui Lorelei, insa initiativa de a construi un alt cadru de poveste a fost a mea, Semiramis! Si acum, nu ca vreau sa imi revendic un drept, pentru ca, asa cum spune Lorelei, se urmareste crrearea unui loc in care TOTI sa se simta bine! Dar la o adica, cred ca merita sa fiu si eu intrebata ce si cum! Apoi, ideea rescrierii povestii a fost tot a mea. (Puteti sa ma trageti si pentru asta "de urechi"). De fapt, am vrut sa dam fiecaruia din cei care participa la discutiile de la Castel un rol, pentru a face oarecum diferenta intre cel/cea care scrie pe forumul LoveTime, si cel/cea care vine la Castel. Si asta cu atat mai mult cu cat se impunea o schimbare de atmosfera. Am mai spus-o, Castelul devenise un loc in care bautura era singurul laitmotiv, Ariana ajunsese un fel de "parasuta" si cei care mai cutezau sa intre pe acolo dadeau "buna ziua" si plecau din lipsa de subiecte de discutie si interlocutori. Tot pe vremea aia ceream tuturor celor interesati sa vina cu idei pentru Castel. Nu a venit nimeni cu nici un fel de propunere! ACUM apar nemultumiri?!

Postul de moderator se impunea intr-un fel. Poate nu stii, dar pe parcurs au mai aparut mici probleme care trebuiau rezolvate. Si vor mai apare probleme! E greu de tinut sub control un flux asa mare de oameni! Noilor veniti e bine sa li se explice cum stau lucrurile. Poate eu nu sunt intotdeauna pe faza si atunci e nevoie de un inlocuitor. Nimic nu e facut la voia intamplarii, si indelung analizat! Nimic nu tine de orgolii personale si nici nu e batut in cuie! Autoritatea sau rolul lui Lorelei nu sunt diminuate in nici un fel prin faptul ca nu e moderator! Sau ce?! Eu sunt importanta pe forum doar pentru ca am numele scris cu albastru si stelutele verzi?! Sau ne ridicam in grad in functie de numarul de posturi?
Se pot face rectificari oricand si oriunde! Chiar si moderarea Castelului poate fi schimbata, desi nu cred sa fie cineva mai potrivit decat just_a_tear, care, ca tot veni vorba, a muncit deja destul de mult la Castel. Dar... daca cineva tanjeste dupa postul de moderator...e liber sa vina cu o "oferta" si la o adica ii cedez chiar locul meu! E drept, "mai trebuie sa vrea si chinezul sa vanda orezul!" ;)
Pe de alta parte, loc de baut si veselit mai putin pretentios  a ramas topicul "Hai la hora!", loc care poate servi ca exemplu caci acolo au inceput destule chefuri la care nu au participat mai mult de 2-3 persoane. De ce? Buna intrebare! Asa ca... nu e nevoie de doua asemenea locuri pe forum.  Deci...nu va sfiiti! :)
Pana una- alta, va invit sa ne simtim in continuare bine la Castel si eu cred ca orice observatie sau masura de corectie pertinenta merita si va fi luata in seama.
« Ultima Modificare: 05 Decembrie, 2005, 04:27:34 a.m. de DIANA »

05 Decembrie, 2005, 04:18:15 a.m.
Răspuns #11

Robert.

Vizitator
Cu toata sinceritatea o spun, eu pe just o simpatizez foarte mult si ii apreciez prestatia tot mai buna odata cu trecerea timpului. Am ras de multe ori la replicile ei istete si as avea multe lucruri bune de remarcat. Stie de asemenea ca intotdeauna s-a putut baza pe prietenia mea sincera.

Dar merituoasa in toata povestea de aici, pana la urma, mi se pare Lorelei, care a aratat ca poate sa treaca usor peste orgolii. Prestatia ei mi se pare laudabila si un bun exemplu pentru toti, de viata. Neimpotrivindu-se celor care i-au retras pozitia de frunte ce i se cuvenea, a iesit de fapt, prin aceasta, principala castigatoare.

Prin urmare, numai de bine despre amandoua!

05 Decembrie, 2005, 09:39:30 p.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Nu a fost nici o confruntare, nici o competitie, concurs, asa ca nu inteleg de unde pana unde "castigator"  in povestea asta! Se pare ca altcineva are probleme de orgolii! ;)

05 Decembrie, 2005, 10:37:41 p.m.
Răspuns #13

Lorelei

o mica observatie:
"Castelul devenise un loc in care bautura era singurul laitmotiv, Ariana ajunsese un fel de "parasuta" si cei care mai cutezau sa intre pe acolo dadeau "buna ziua" si plecau din lipsa de subiecte de discutie si interlocutori."
Daca bine imi amintesc eu Ariana a aparut ca personaj abia in povestea noua. Asta asa, ca mic amanunt.

Da, Diana, stiu ca tu n-ai vazut de multe ori la castel mai mult decat o carciuma sau mai rau. Dar unii dintre noi am vazut mai mult acolo, chiar atunci cand se chefuia. Iti amintesc ca in perioada aia s-a scris cel mai mult la castel, dovada ca lumea se simtea bine. Dar reluam niste discutii interminabile si nu are rost.
Iti reamintesc totusi ca tu si just_a_tear ne-ati dat roluri de indragostiti mie si lui Robert si a fost ideea lui just_a_tear ca Ariana a fost furata si, suspect, Robert lipsea. Ce vreau sa spun este ca s-a simtit brusc nevoia unui moderator atunci cand "se impunea o schimbare de atmosfera" adica atunci cand modul in care ati condus voi discutiile nu v-a mai convenit. De acord cu tine, sa existe un moderator si cred ca just e potrivita, ca lucrurile sa nu iasa de sub control, numai ca ma doare sa vad ca faci din Castelul asta cel mai rau famat loc al forumului, ba carciuma, ba mai ai putin si zici ca a fost bordel. Mie imi e drag castelul asa cum e, asa cum a fost, asa cum poate fi. Replica asta e daca vrei o parere subiectiva a cuiva careia i-a pasat intotdeauna ce a acolo. Probabil iti va fi greu sa o iei ca atare, pentru ca stiu ca am fost printre protagonisti in momentele in care tie ti s-a parut ca lucrurile au deviat. Dar crede-ma, mie locul ala mi-e drag si nu-mi pica deloc bine sa vad ce incerci sa faci tu din ce s-a scris acolo.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

05 Decembrie, 2005, 11:13:45 p.m.
Răspuns #14

Robert.

Vizitator
Va las sa va racoriti intre voi, apoi o sa spun si eu ce am de spus.