Da, primul post a fost a lui Lorelei, insa initiativa de a construi un alt cadru de poveste a fost a mea, Semiramis! Si acum, nu ca vreau sa imi revendic un drept, pentru ca, asa cum spune Lorelei, se urmareste crrearea unui loc in care TOTI sa se simta bine! Dar la o adica, cred ca merita sa fiu si eu intrebata ce si cum! Apoi, ideea rescrierii povestii a fost tot a mea. (Puteti sa ma trageti si pentru asta "de urechi"). De fapt, am vrut sa dam fiecaruia din cei care participa la discutiile de la Castel un rol, pentru a face oarecum diferenta intre cel/cea care scrie pe forumul LoveTime, si cel/cea care vine la Castel. Si asta cu atat mai mult cu cat se impunea o schimbare de atmosfera. Am mai spus-o, Castelul devenise un loc in care bautura era singurul laitmotiv, Ariana ajunsese un fel de "parasuta" si cei care mai cutezau sa intre pe acolo dadeau "buna ziua" si plecau din lipsa de subiecte de discutie si interlocutori. Tot pe vremea aia ceream tuturor celor interesati sa vina cu idei pentru Castel. Nu a venit nimeni cu nici un fel de propunere! ACUM apar nemultumiri?! 
Postul de moderator se impunea intr-un fel. Poate nu stii, dar pe parcurs au mai aparut mici probleme care trebuiau rezolvate. Si vor mai apare probleme! E greu de tinut sub control un flux asa mare de oameni! Noilor veniti e bine sa li se explice cum stau lucrurile. Poate eu nu sunt intotdeauna pe faza si atunci e nevoie de un inlocuitor. Nimic nu e facut la voia intamplarii, si indelung analizat! Nimic nu tine de orgolii personale si nici nu e batut in cuie! Autoritatea sau rolul lui Lorelei nu sunt diminuate in nici un fel prin faptul ca nu e moderator! Sau ce?! Eu sunt importanta pe forum doar pentru ca am numele scris cu albastru si stelutele verzi?! Sau ne ridicam in grad in functie de numarul de posturi? 
Se pot face rectificari oricand si oriunde! Chiar si moderarea Castelului poate fi schimbata, desi nu cred sa fie cineva mai potrivit decat just_a_tear, care, ca tot veni vorba, a muncit deja destul de mult la Castel. Dar... daca cineva tanjeste dupa postul de moderator...e liber sa vina cu o "oferta" si la o adica ii cedez chiar locul meu! E drept, "mai trebuie sa vrea si chinezul sa vanda orezul!" 
 Pe de alta parte, loc de baut si veselit mai putin pretentios  a ramas topicul "Hai la hora!", loc care poate servi ca exemplu caci acolo au inceput destule chefuri la care nu au participat mai mult de 2-3 persoane. De ce? Buna intrebare! Asa ca... nu e nevoie de doua asemenea locuri pe forum.  Deci...nu va sfiiti! 

Pana una- alta, va invit sa ne simtim in continuare bine la Castel si eu cred ca orice observatie sau masura de corectie pertinenta merita si va fi luata in seama.