10 Octombrie, 2025, 05:11:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dragostea invinge totul...DUPA CE TE DISTUGE SI PE TINE  (Citit de 5888 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2005, 10:17:05 a.m.
Citit de 5888 ori

dark_snow

"Sufletul nu are nevoie de cuvinte pentru a intelege.Sufletul comunica direct cu lumea spirituala,cu lumea lumilor.Si doarspiritul este esenta,spiritul etern infinit ,cuprinzator a toate." ;)       Liviu Rebreanu
    Nu m-as pricepe niciodata sa fac introduceri nici sa ma caracterizez... ::) prefer sa raman doar dark_snow_girl...adica raluca hello! tuturor care iubesc literatura si nu sunt superficiali.
« Ultima Modificare: 11 Decembrie, 2005, 10:17:44 a.m. de Lorelei »

09 Decembrie, 2005, 10:25:27 a.m.
Răspuns #1

littleangel

Bine ai venit si sper sa te simti bine pe-aici.
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

09 Decembrie, 2005, 12:12:50 p.m.
Răspuns #2

un_suflet

Fundul prapastiei, este ca o trambulina. Cu cat cazi mai rau...cu atat mai repede te poti ridica...
Asa e si cu dragostea...dupa ce o pierzi... o pretuiesti, dar....ramane acolo in suflet...umbra ei, care intr-o zi...devine umbra ta. :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Decembrie, 2005, 06:29:51 p.m.
Răspuns #3

Evangeline

Hello Raluca! Bine ai venit si iti urez sedere cat mai lunga ;) Sper sa-ti placa pe la noi :)

:-*

Never, never quit!

09 Decembrie, 2005, 07:12:57 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Bun venit dark_snow_girl_raluca_hello  ;D ;D

Sa-ti fie bine printre noi si sa te citim cat mai curand!
« Ultima Modificare: 11 Decembrie, 2005, 10:18:00 a.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Decembrie, 2005, 09:33:16 a.m.
Răspuns #5

digitty

welcome!!!!!! sper sa te simti bine printre noi... :-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

23 Decembrie, 2005, 08:51:10 p.m.
Răspuns #6

desdemona

imi place mesajul tau de inceput.presimt ca te vei simti foarte bine.bine ai venit :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Decembrie, 2005, 08:54:52 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Bine ai venit .. sunt sigura ca ne vom intelege foarte bine  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Decembrie, 2005, 09:12:28 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

Bine ai venit draga mea...

introducerea ta este intr-adevar demna de acest loc frumos unde ne aflam...lovetime...si sunt sigura ca aici nu vei gasi superficialitate, iar literatura va stii sa emane suflet de peste tot...doar sa stii sa o asculti cum rade, cum plange...sa stii sa o vezi...si sa stii sa-i raspunzi...:)...

Oricum...eu cred ca te vei simti bine alaturi de noi...! Eu...nu am ajuns aici cu mult inaintea ta...de abia m-am instalat comod intr-un han...mi-am desertat sufletul de poezie si ninsori calde si...am stiut ca sunt..."acasa"...asa ca...iti doresc sedere placuta in mijlocul unei familii frumoase si adevarata!

05 Iunie, 2006, 10:31:14 p.m.
Răspuns #9

valentina

Bine ai venit!
   Dragostea nu distruge,ci noi oamenii,o facem sa para asa.Dragostea e frumoasa,doar cine nu stie sa ierte si sa treaca peste durere,crede ca "EA"ne distruge.Asa am crezut si eu,am trecut prin asa ceva,dar am avut puterea sa o iau de la capat...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 Iunie, 2006, 02:49:22 a.m.
Răspuns #10

Miss M.

Bun venit iti urez si eu , o putin mai veche veche nou-venita !...
Sunt convinsa ca vei gasi aici o lume sincera , frumoasa si sensibila . Eu am gasit-o langa acesti dragi prieteni virtuali ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

06 Iunie, 2006, 09:43:59 p.m.
Răspuns #11

Lena

bine ai venit cu toate ca eu am sosit de fapt dupa tine....superficialitate nu poate exista unde este dragoste....indiferent pe cine sau ce iubesti....dragostea nu distruge...neincrederea, tradarile, minciunile o fac...depinde de noi sa nu cadem in patima compromisurilor

07 Iunie, 2006, 04:02:43 p.m.
Răspuns #12

serenity82

ma bucur ca te cunosc si abia astept sa citesc cate ceva scris de tine :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Iunie, 2006, 08:15:33 p.m.
Răspuns #13

black rose

Bine ai venit dark_snow_girl...fii binevenita pe aceste taramuri de vis...superficiali...nu in nici un caz...dar mai bine te las pe tine sa descoperi...pupici si calatorie placuta pe aceste meleaguri...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!