10 Octombrie, 2025, 09:20:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Only u...  (Citit de 10299 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Ianuarie, 2006, 01:29:03 a.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

Nu l-ai ratat draga des...tu ai fost unul din motivele pentru care nu am plecat de aici,tu m-ai facut sa inteleg ca aici e locul meu...
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

09 Februarie, 2006, 03:59:56 p.m.
Răspuns #16

desdemona

cum sa nu fu fericita?cum sa nu ma atasez atat de mult de acest loc Lovetime cand aici " mi-am regasit " surioara..surioara mea scumpa  :-* :-* :-*
te puup dulce sa mai smulg un zambet de la tine draga mea
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 10:24:47 p.m.
Răspuns #17

ONLY DESIRE

Ne-am regasit,draga surioara...intr-adevar acest "loc" mi-a adus multa alinare...si chiar fericire pot spune;caci am avut ocazia sa te "regasesc" pe tine...si sa cunosc multe persoane deosebite!Se pare totusi ca aparitia Lui in viata mea a fost benefica...caci datorita lui am ajuns pe Lovetime. :-* :) :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Februarie, 2006, 04:41:49 p.m.
Răspuns #18

Diviana_girl

Dah dear ....si eu la fel ca si tine am slasuit in mine sentimente de ura....lucru care te poate distruge psihic.....iubirea niciodata nu trebuie subestimata....
Viata ma lovit de atatea ori...am invatzt din ale mele greseli.....si din ale altora...cei care mi-au fost "maestri supremi"...in invatzarea din greselile altora...au fost chiar parintii mei....desi as fi preferat sa nu fi trecut prin toate acele clipe de groaza din cauza lor.....
Am ajuns sa fiu...de neimblanzit...si cu un suflet rece....mi-am inchis sentimentele in mine,le-am pastrat doar pentru mine,....si m-am deschis in ai asculta pe ceilalti....
Iubirea mi-a incalzit sufletul,m-a readus la viatza,si am multumita iubitului meu,dany ;D,am simtit cum e sa simti viatza....si ii multumesc pentru toata iubirea ce mi-o ofera:D
Si chiar daca viata te loveste....nu alege sa cazi in depresie....nu fii lasa si te cufunda in durere...ridica-te singura chiar daca iti e greu la inceput....
In fine...poate suna destul de dur...dar as am supravietuit eu.... :-[ :)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

05 Iunie, 2006, 12:20:40 p.m.
Răspuns #19

ONLY DESIRE

M-am ridicat...in cele din urma,poate pentru a putea cadea din nou...dar m-am ridicat!si deocamdata ma bucur ...de inaltime! ;)

09 Iunie, 2006, 08:19:32 p.m.
Răspuns #20

black rose

stiam...pt ca  am incredere in tine...si ca prin ceea ce ai relatat...reiese ca esti un multe in fata tsunamelui...sub carapoacea cea fina si subtire se ascunde o fiinta dura...puternica...aceea esti tu...mergi inainte...Domnul va fi alaturi de tine...pupici din partea unui trandafir
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

09 Iunie, 2006, 10:19:52 p.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

esti o draguta black rose....mi-ar place atat de mult sa fiu asa cum spui tu,insa de un an am inceput sa cred ca puterea nu ma mai caracterizeaza!poate ca sunt puternica...atunci cand nu iubesc,insa iubirea imi descopera toate slabiciunile!pupici pentru un trandafiras moldovenesc! ;) :-*

11 Iunie, 2006, 04:21:38 p.m.
Răspuns #22

black rose

asa-i iubirea iti descopera totate slabiciunile dar iti da si forta si taria de a merge mai departe....te motiveaza...esti PUTERNICA si nu cred ca e parerea mea...am citit tot ce ai postat...esti mult mai mult de atat...tu esti persoana care poate si care va reusi.....pupici dulci...pt sora lui des
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

11 Iunie, 2006, 06:39:18 p.m.
Răspuns #23

ONLY DESIRE

he he he.....ce pot sa ami zic ?tac chitic...ca-mi place ce aud! ;D :-* :P