10 Octombrie, 2025, 01:24:57 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

De cate ori v-ati mintit iubitul/iubita?

Niciodata
9 (36%)
1-2 ori
7 (28%)
3-5 ori
3 (12%)
nici nu mai stiu numarul
6 (24%)

Numărul total de membrii care au votat: 22

Autor Subiect: Minciuna intr-o relatie  (Citit de 24121 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Februarie, 2006, 11:00:45 p.m.
Răspuns #15

darky

E normal sa te simti in pericol atat timp cat cineva pare sa-ti fi "invadat" teritoriul.

Atata timp cat ea nu spune nimic, nu pare ca mi-a "invadat" teritoriul... mi-a fost "invadat" teritorul... nu cred ca este o intamplare lipsita de importanta faptul ca ea are sau a avut o intalnire cu un alt barbat... cred ca este dreptul celui pe care-l iubesti sa stie aceste lucruri...
Parerea mea...

19 Februarie, 2006, 11:36:07 p.m.
Răspuns #16

alexia

Nu poti sa stii tot, nu trebuie sa stii tot si niciodata nu vei stii tot.
            Increderea este foarte importanta si asta nu inseamna sa spui tot, ci sa fii sigur ca cel de langa tine nu ti-ar face rau. Tu de ce crezi ca nu ti-a spus nimic: nu avea ea incredere in tine sau nu aveai tu in ea? ( Se poate sa-ti raspunzi doar in gand la aceasta intrebare).
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

19 Februarie, 2006, 11:41:59 p.m.
Răspuns #17

darky

Alexia... citeste titlul thread-ului... este vorba despre "minciuna intr-o relatie"... nu este vorba despre a sti sau a nu sti daca iubita a baut apa sau a fost sa ia paine... din punctul meu de vedere este vorba de o minciuna mai grava... ceva mai adanca... care doare mai tare...

P.S. nici nu am pretentia sa stiu tot...
« Ultima Modificare: 19 Februarie, 2006, 11:44:33 p.m. de darky »
Parerea mea...

20 Februarie, 2006, 12:07:42 a.m.
Răspuns #18

alexia

Alexia... citeste titlul thread-ului... este vorba despre "minciuna intr-o relatie"...

Draga darky, stiu foarte bine unde si ce scriu. Vrei sa ma convingi ca daca nu ti-a spus ceva, inseamna ca te-a mintit. Eu nu sunt de acord cu tine. Cred ca ar trebui sa te intrebi de ce nu ti-a spus si sa nu fii convins ca te-a mintit.  ;)

20 Februarie, 2006, 12:15:40 a.m.
Răspuns #19

darky

Ok... deja o iau personal... eu am impresia ca prietena mea are pe altcineva... o simt ca ma minte in momentul in care o intreb daca este adevarat, ii demonstrez ca am dreptate si tu-mi spui ca daca nu mi-a spus ceva nu inseamna ca m-a mintit... m-a mintit in momentul in care mi=a spus ca nu are pe nimeni... imi spui ca nu trebuie sa stiu tot... nu crezi ca este dreptul meu sa stiu cand nu mai are sens sa ma zbat pentru o relatie? ma intrebi "nu avea ea incredere in tine sau nu aveai tu in ea"... din moment ce i-am demonstrat ca avea pe altcineva, din punctul tau de vedere ea nu ar mai fi trebuit sa aiba incredere in mine sau eu sa nu mai am incredere in ea?
Parerea mea...

20 Februarie, 2006, 12:19:59 a.m.
Răspuns #20

Lorelei

Ai impresia sau stii sigur? Ideea e ai impresia fiindca ai dovezi sau ai impresia fiindca simti ceva, doar banuiesti ceva? E importanta distinctia pentru discutia de fata.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Februarie, 2006, 12:23:08 a.m.
Răspuns #21

darky

in prima faza am impresia pentru ca simt asta... o intreb... imi spune ca nu este nimeni, iar apoi au aparut si dovezile... rasunsul ei: nu a fost nimic... doar am discutat...

cum poti sa mai ai incredere in partenerul tau dupa ce se intampla asa ceva? a fost sau nu minciuna?
Parerea mea...

20 Februarie, 2006, 12:26:23 a.m.
Răspuns #22

alexia

Darky, a fost o cafea sau a fost o relatie? Ce a spus ea si ce au spus "probele" tale?

20 Februarie, 2006, 12:27:19 a.m.
Răspuns #23

Lorelei

Depinde ce intelegi prin "dovezile". Dovezile ca s-a intalnit cu altul? Asta poate sa nu insemne nimic. Fetele au nebunia asta, de a vrea multi amici, au senzatia ca o prietenie cu un baiat e mai profunda, mai valoroasa decat cu o fata. Dar tu stii cel mai bine situatia. De multe ori simturile nu ne inseala, daca suntem oameni echilibrati in general.

20 Februarie, 2006, 12:29:25 a.m.
Răspuns #24

digitty

De cand ma stiu am fost mereu sincera 100%. Daca imi insel prietenul are dreptul sa stie.Daca el ma inseala pe mine,tot asa.Eu,personal,il pot ierta,atata timp cat a fost doar o aventura de-o seara,sa zic asa... Daca el nu ma iarta si nu apreciaza scuzele mele,si regretul pe care il simt (daca simt asa ceva ;D ),atunci mi-am facut-o cu mana mea si-mi asum consecintele-sufar-totusi pastrez speranta ca ma va ierta.

Daca cei doi se iubesc cu adevarat,nu cred ca minciuna are ce cauta intr-o relatie.

Darky,nu cred ca prietena ta este prea sincera.Tu ar trebui sa sti mai bine.Asta e: ai sau nu ai incredere in ea?
Daca ti-a demostrat ca te iubeste...cred ca ar fi bine sa ai...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

20 Februarie, 2006, 12:43:21 a.m.
Răspuns #25

darky

raspunsuri...

Alexia:

ea a zis ca a fost doar o discutie... probele mele zic ca ea i-a trimis un mesaj in care-i spune ca ii este dor de el, el ii trimite un mesaj in care ii trimite pupici printre fulgii de zapada.(cu acordul ei m-am uitat in telefon)

Lorelei:
cand am aparut la ea la birou pentru a=i face o surpriza de Valentine's Day, el a sunat-o, si ea a inceput s-o dea in barci, explicandu-i ca nu are timp. daca ar fi fost un simplu prieten(de ala cum le place fetelor sa aiba), ar fi putut sa-l prezinte. Dupa ce am plecat de la ea la birou sa servim masa, am itrebat-o daca are pe altcineva si a zis ca nu.

trinitty:

in momentul asta nu am incredere in ea cum aveam inainte... stiu sigur ca ma iubeste...

Parerea mea...

20 Februarie, 2006, 12:55:34 a.m.
Răspuns #26

Lorelei

Hmmmm, da, ce sa zic, smsuri de-astea cu "mi-e dor de tine"... foarte posibil sa fie ceva pur platonic, dar probabil ceva ceva exista acolo (sentimente, vreau sa zic). Daca te iubeste probabil din loialitate nu a facut nimic care sa te indreptateasca sa consiferi ca te-a inselat in vreun fel, totusi relatia cu respectivul prieten este probabil mai mult decat o relatie de pura amicitie. Posibil ca tipul sa-i ofere foarte multa atentie si sa gaseasca acolo ceva ce tu nu-i oferi sau nu-i mai oferi (cat de veche e relatia ta cu ea? cred ca e important). Oricum, ce stim noi sunt date partiale si conjuncturale, tu stii cel mai bine ce fel de relatie aveti si daca exista ceva care nu merge in ultima vreme... Solutia cea mai potrivita, fa-te ca ai inteles, treci peste, dar ramai "cu antenele sus", vei afla ce vrei sa afli (daca e ceva de aflat) sau te vei convinge ca ai devenit suspicios degeaba. (ex. cand primeste un sms fa-te ca nu are importanta, las-o sa-l citeasca fara sa intrebi nimic, dar cand pleaca din camera citeste fara sa lasi sa se vada ca ai facut-o. Chiar daca va fi foarte atenta la inceput si cu smsuri si cu telefoane etc, daca e ceva acolo la un moment dat nu va mai fi atenta).

20 Februarie, 2006, 01:06:43 a.m.
Răspuns #27

darky

nu am sa fac asa ceva...(sa-i caut in telefon) suntem impreuna de de 1 an... nu am nici o dovada ca s-a intamplat mai mult decat sa discute sau sa faca altceva... cred k voi afla ce trebuie, cand trebuie... deocamdata am incheiat acest subiect cu ea... vom vedea ce va fi... oricum in ceea ce ai scri regasesc si unele vorbe ale ei...
« Ultima Modificare: 20 Februarie, 2006, 01:14:51 a.m. de darky »
Parerea mea...

20 Februarie, 2006, 01:20:11 p.m.
Răspuns #28

Gabriel

daca exista minciuna inseamna ca nu exista relatie....minciuna se va descopri mai devreme sau mai tarziu ....

22 Februarie, 2006, 12:30:23 a.m.
Răspuns #29

nycgirl

N-am fost niciodata sincera 100% cu nimeni...Cateodata nici 10%. Pentru ca stiu ca, oricat ar pretinde oamenii ca vor sa stie adevarul...si ca vor sa fii absolut sincer...ceea ce vor de fapt este sa le spui ceea ce vor ei sa auda.
Rar intalnesti pe cineva care sa vrea sa fii cu adevarat sincer.
Si da, cred ca intr-o relatie, trebuie sa fii sincer in ceea ce conteaza cu adevarat. In privinta sentimentelor. Sa minti pe cineva facandu-l sa creada ca il iubesti, e mai rau decat a insela, dupa parerea mea.
Si daca mi-as insela iubitul nu i-as spune. Decat daca as simti ca asta schimba ceva intre noi...Ca sentimentele mele nu mai sunt aceleasi.
Keep your heart open to dreams, 'cause where there is a dream, there is hope; and where there's hope, there's joy in living