10 Octombrie, 2025, 08:31:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ambitia poate intrece iubirea?  (Citit de 9128 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Decembrie, 2005, 12:22:46 a.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
Pana la urma stateam si ma gandeam daca nu cumva ar fi mai mult un confict de putere intre voi. Adica... cine cedeaza primu ? Cine da primul ce mai mica dovada de slabiciune ? Cine e cel mai slab si declara primul celuilalt ca iubeste din toata inima ? NICI UNUL.

Mmm ? S-ar putea sa fie ambitia amandorura... (adica ma rog, mie nu prea mi-e clar daca tu i-ai declarat ceva...).

Tu vrei ca el sa cedeze, el vrea ca tu sa cedezi... amandoi vreti sa dominati ?
« Ultima Modificare: 24 Decembrie, 2005, 12:25:06 a.m. de viulian »

24 Decembrie, 2005, 12:59:50 p.m.
Răspuns #16

ONLY DESIRE

Au fost si momente cand am crezut ca asa este:un conflict de putere!Si m-am decis sa fac eu primul pas ,sa las eu de la mine si sa vorbesc cu el!I-am spus ca-l plac si l-am intrebatce fel am vede el pe mie!Mi-a spus:"cu ochi foarte buni" dar ca nu se poate arunca cu capul inainte intr-o relatie serioasa si ca trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte!Cand am auzit ....mi s-a parut foarte clar a vrea sa scape de mine,dar nu doreste sa ma raneasca!Asa ca m-am hoarat sa bat in retragere...dar El nu!Deci pot spune ca eu am reusit sa trec peste ambitie pentru a ne fi bine...dar El.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."