10 Octombrie, 2025, 08:55:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Lacatelul din dreptul postului meu  (Citit de 3736 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Decembrie, 2005, 02:26:29 a.m.
Citit de 3736 ori

ONLY DESIRE

Cu riscul de a pare ignoranta..trebuie sa ma lamuresc!ce inseamna lacatelul din dreptul topicului meu?...ca-l pot bloca....sau ce anume?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

23 Decembrie, 2005, 02:32:21 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Am nevoie de ceva mai multe detalii, ca nu inteleg..

Trimite-mi pls un email cu un screenshot unde apare lacatelul (Apesi Print Screen, faci Ctrl-V in Paint, acolo selectezi lacatelul si cu topicul, Ctrl-C, apoi New Image si iar Ctrl-V ca sa ai doar ceea ce ai selectat).

Oricum, o idee ar fi sa lasi mouse-ul putin peste lacatel, sa vezi ce tooltip apare (ar trebui sa fie explicativ).
« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2005, 02:35:29 a.m. de viulian »

23 Decembrie, 2005, 02:56:32 a.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

Intr-adevar scrie "lock topic".Asa cum banuiam...sa pot bloca topicul!Dar de ce imi apare aceasta optiune?pana astazi nu aparea.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

23 Decembrie, 2005, 03:10:39 a.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Ai dreptate. Se poate face lock la propriile topicuri cat si la propriile poll-uri.
Probabil lacatelul a fost mai dedemult acolo si poate nu l-ai sesizat tu ?
« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2005, 03:16:34 a.m. de viulian »

23 Decembrie, 2005, 01:01:33 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

S-ar putea totusi sa ai dreptate!M-am panicat initial...am crezut ca-mi veti bloca topicurile :o  Mersi ca m-ai lamurit!