10 Octombrie, 2025, 11:44:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: despre mine...  (Citit de 10296 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Ianuarie, 2006, 10:22:01 p.m.
Răspuns #15

Strumfita

Sufletel .. asteptam cu sufletelul la gura parerile tale la topicuri  :P
   Te pup . Curaj  :-*  ::)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Ianuarie, 2006, 11:54:24 p.m.
Răspuns #16

sufletel

va multumesc pentru primirea asta asa de frumoasa si sper ca pe viitor sa ma mai implic si eu prin unele topicuri....nu promit...in ultima perioada nu prea ma tin de ele  :'(...sunt cu capul in nori...visez...uuuuu...visez la ingerul meu

11 Ianuarie, 2006, 08:13:27 a.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Vedeti fetelor ca daca ne coalizam toate reusim orice?  ;D ;D ;D... Fac cinste cu tot ce vreti la casuta...pentru ca suntem invincibile  :-* ;D :-* ! Sunt sigura sufletel ca si ingerul tau acuma s-a oprit o clipa sa iti sarute sufletul de bucurie...aripile ii sunt mai usoare si zambetul mai larg.

15 Ianuarie, 2006, 01:52:05 a.m.
Răspuns #18

un_suflet

Unde-s 2...puterea creste ;)
Bine ai venit! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

15 Ianuarie, 2006, 02:06:48 a.m.
Răspuns #19

Lady Allia

sa plang
uitand ca stiu plange
fara lacrimi si tipete
la granita dintre ieri si azi
eram o pata de existenta
tematoare si cruda
eram sarut otravitor
lasat pe buzele sufletului meu
........................................................

19 Ianuarie, 2006, 12:55:46 a.m.
Răspuns #20

Laudinha

Vizitator
Bine ai venit si tu!  :)

22 Ianuarie, 2007, 06:34:38 p.m.
Răspuns #21

Lady Allia

Dragostea mea... :) :-* :-* :-* :)...!
 Atunci nu am putut să te primesc decât cu noduri de plâns în gât..., cu fraze pline de subânţeles şi cu îmbrăţisări furate..., dar cât mi-aş fi dorit să pot să spun: "bine ai venit printre noi iubitule..."!
 Te-am cunoscut...într-un moment în care nimic nu mai avea rost şi inima mea a fost a ta înainte să te fii văzut...măcar o dată!
 Când ne-am întâlnit am ştiut că ... mi-ai intrat într-o clipă în suflet, dar a fost de ajuns să vreau să te păstrez o veşnicie!
 Ai vorbit de defecte, dar ceea ce tu numeşti defecte...eu iubesc! Te iubesc aşa cum eşti pentru că nu aş ştii altceva decât să...te iubesc!
 Te...tot dragostea mea!

cu multă dragoste,
 iubita ta...Rami tău!