10 Octombrie, 2025, 09:20:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AN NOU FERICIT !!!  (Citit de 17870 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

31 Decembrie, 2005, 05:01:25 p.m.
Citit de 17870 ori

Lady Allia

Si pentru ca Anul 2005 si-a facut intr-un fel sau altul datoria...ne-a adus bune si rele, lacrimi si fericire...il salutam, ii multumim ca a trecut pe la noi...ramanem cu regretul ca a plecat atat de repede, dar, e timpul sa ii deschidem usa, sa ii punem pe umeri hainutza groasa de iarna si...sa il petrecem asa cum se cuvine.

Pe micutul 2006...:), il asteptam mai bun pentru noi, mai plin de sperante realizate, pace pentru cei care sunt in razboaie, de sanatate pentru cei bolnavi, de zambet pentru cei tristi, de lipsa de saracie pentru cei care de abia traiesc de pe o zi pe alta, de batraneti frumoase si linistite pentru cei varstnici, de parinti pentru copii abandonati..., de iubire pentru toata lumea...indiferent de varsta, de religie, de nationalitate...!

Fie dragii mei ca 2006 sa va indrume pasii doar pe cai bune, pe aleei fara pietre, sa va aduca liniste in suflete, sa aveti parte de realizari profesioanle si sufletesti, sa va vedeti familiile fericite si lipsite de griji si probleme...fie ca fiecare dintre voi sa cunoasca iubirea adevarata, sa fie iubit, sa iubeasca, sa zambeasca si sa fie fericit din tot sufletul alaturi de fiinta draga!
Va doresc la fiecare cate o bucatica de ser senin deasupra sufletelor sa va incalzeasca clipele in care nu mai aveti nici o speranta si...sa va pastreze mereu o pata de bucurie in viata! Va doresc ... tot ceea ce va doriti fiecare sa aveti si....VA IUBESC, dragele si dragii mei ... fie ca in timp prieteniile sa se solidifice, iar iubirea sa straluceasca precum artificiile de la ora "0".

LA MULTI ANI..."LoveTime"...LA MULTI ANI...tuturor de aici !  :) :-* :)
« Ultima Modificare: 31 Decembrie, 2005, 06:32:44 p.m. de Lady Allia »

31 Decembrie, 2005, 07:34:37 p.m.
Răspuns #1

sunshine

LA MULTI ANI, draga mea ,sa ai gura aurita si sa te auda Dumnezeu!
    LA MULTI ANI LOVE TIME
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Decembrie, 2005, 09:47:07 p.m.
Răspuns #2

Laudinha

Vizitator
La Multi Ani si un Nou An Fericit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca in acest nou an care se apropie!

01 Ianuarie, 2006, 04:48:33 a.m.
Răspuns #3

Evangeline

Va doresc un An Nou mult mai bun decat cei care au trecut. M-am grabit sa va scriu si eu in 2005 (macar la mine) ;D Va pup dulce si va doresc sa sarbatoriti la ora 0 si pentru mine :'(

:-*
Never, never quit!

01 Ianuarie, 2006, 06:50:56 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Hello dragelor si dragilor... ;D!

ufff ca de abia acuma sunt un pic apta sa scriu...Doamne ce Revelion  :'(...ooff :), dar sa stiti ca am inchinat cu toata lumea de aici si...poate la un revelion ne adunam toti  ;) si o facem lata ... ce ziceti? :)
Eu pentru ca asa sunt eu... ;D, de abia astept celalalt Craciun...uuuu, de abia il astept!

30 Decembrie, 2006, 02:20:13 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

2006 tot împreună l-am aşteptat şi tot împreună l-am salutat! Mă bucur pentru că pe 2007 îl întâmpinăm din nou împreună...aici, în frumoasa noastră familie..., între prieteni!
 Dragii mei...pentru mine anul 2006 a fost cu siguranţă anul cel mai greu şi mai plin de schimbări...Am pierdut persoane dragi..., am plecat departe, am avut probleme financiare, nu am găsit încă un servici..., dar...tot 2006 mi-a dăruit zâmbetul, copilăria, fericirea, liniştea şi...iubirea...marea şi unica iubire a vieţii mele...îi mulţumesc!
 Mă bucur nespus că aţi fost alături de mine, că aţi ştiut să fiţi prieteni adevăraţi, sinceri şi aţi ştiut să fiţi un sprijin sufletesc real...vă mulţumesc!

Pentru 2007...vă doresc multe împliniri, fericire, iubire şi căldură în mijlocul celor pe care îi iubiţi! Vă doresc să fie un an mai bun şi mai plin de zile minunate şi...dacă ar exista un cuvânt care să poată să reprezinte ceea ce simt eu pentru voi şi să vă dăruiască ceea ce mi-aş dori...ar fi bine, dar...nu există, iar asta pentru că sunteţi absolut...minunaţi, magici şi faceţi ca totul în jurul vostru să fie mai frumos, mai bun, mai curat...si eu nu pot decât să vă doresc numai bine..., ceea ce vă doriţi voi cel mai mult şi...

LA MULŢI ANI DRAGELE ŞI DRAGII MEI PRIETENI...! LA MULŢI ANI LOVETOIME!

30 Decembrie, 2006, 03:07:01 p.m.
Răspuns #6

catty

Anul acesta pot spune ca ma bucur ca s-a incheiat...nu mai vreu sa imi amintesc ce a fosr rau in el dar pot spune ca unul din putinele lucruri bune care mi s-au intamplat a fost sa va cunosc pe voi...si ma bucur enorm ca am avut prilejul si onoarea sa va cunosc familia voastra minunata in care imi doresc din ce in ce mai mult sa reusesc sa ma integrez...va multumesc pentru toate cuvintele frumoase si sentimentele minunate pe care am putut sa le vad cu ajutorul vostru...sunte-ti niste suflete deosebite si sper sa fiu printre voi cat mai mult timp...

Un an cat mai bun sa va astepte!!!!
Va doresc tot binele din lume voua si tuturor sufletelelor dragi voua!!!
Sper anul ce vine sa va intampine cu bucuri, sa va poarte prin impliniri, sa va insoteasca cu zambete, sa fie plin de iubire si afectiune si sa se incheie cu multe mltumiri si satisfctii!!!

La multi ani cat mai fericiti!!!!!!!!!!!!!
 :-* :-* :-*

30 Decembrie, 2006, 06:30:49 p.m.
Răspuns #7

Just

Pentru mine 2006 a fost un an plin ,plin de bucurii si fericire ,de vise implinite,schimbari ,dar si greutati pe care insa le-am depasit si pe care acum le-am inchis intr-o camaruta a sufletului meu ,iar cheia am aruncat-o  :). Ma bucur ca 2007 ma va prinde alaturi de voi .Va doresc un an nou fericit ,cu impliniri si bucurie.Sa aveti parte,dragilor, de multa iubire si sa va pastrati sufletele la fel de frumoase.La multi,multi ani !
                                                                                                                            Cu drag,Andreea.
« Ultima Modificare: 30 Decembrie, 2006, 06:38:20 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Decembrie, 2006, 06:34:40 p.m.
Răspuns #8

pokemon

Si pt mine anul 2006 a insemnat schimbare...O schimbare in bine! Am cunoscut iubirea si am renuntat la suferinta!
Sa fiti fericiti in noul an!ce va e drag sa va fie aproape,ce e bun sa fie numai pt voi si sa vi se indeplineasca dorintele!
Va pup dragii mei  :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

03 Ianuarie, 2007, 12:58:21 a.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

Va doresc ca anul acesta sa aduca cu el indeplinirea tuturor dorintelor,multa sanantate si sa petreceti cat mai mult pe lovetime...ca in vremurile bune!

era un topic de anul trecut,in care ne propuneam ca la sfarsitul fiecarui an sa ne spunem parerea despre anul ce tocmai se sfarsea.....ce ne-a adus,cu bune si cu rele..........dar nu il mai gasesc!ma paote ajuta cineva? multumesc anticipat
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

03 Ianuarie, 2007, 01:19:15 a.m.
Răspuns #10

Strumfita

La multi ani Lovetime!!!

A mai trecut un an, un an destul de greu pentru mine, dar peste care am trecut cu ajutorul vostru.Am invatat ca nu trebuie sa te dai batut, oricat de greu ar fi, ca viata nu imparte responsabilitatiile in functie de varsta si ca .. trebuie sa lupti, iar cu voi alaturi e mult mai usor sa lupti! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine, ca m-ati ascultat si m-ati ajutat, ca m-ati primit in marea voastra familie si pentru ca m-ati lasat sa raman. Sunteti deosebiti si fie ca noul an sa va aduca numai impliniri, bucurii si multa multa dragoste.
   Va pupic dulcic dulcic!  ;D  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Ianuarie, 2007, 10:31:59 a.m.
Răspuns #11

sunshine

LA MULTI ANI!  :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Ianuarie, 2007, 06:04:01 p.m.
Răspuns #12

Strumfita

draga sunshine .. de ce " :'(" ?
 :(  ???
 :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?