10 Octombrie, 2025, 05:55:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salutare lume!,ma primiti si pe mine aici la voi ?  (Citit de 4860 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Ianuarie, 2006, 08:14:00 p.m.
Citit de 4860 ori

Mika

ma numesc Mihaela si am 25 de ani  ..sunt o fata vesela si cu simtul umorului bine dezvoltat,sunt din Basarabia..
va citesc de ceva timp si am hotarit sa ma inregistrez si eu
si sa va ofer shi umarul meu la cei care au nevoie...
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos...

04 Ianuarie, 2006, 08:42:14 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Draga mea...bine ai venit! Se pare ca eu iti fac primirea...desi si eu sunt printre ultimii veniti aici, dar stii ceva?...E tare frumos aici Mihaela...e frumos si bine! Sunt suflete minunate aici...oameni deosebiti, prieteni de nadejde...te vor primi cu multa caldura si entuziasm si te vor face sa vrei sa ramai cat mai mult timp... :).
Bine ai venit si...sper sa gasesti ceea ce ai cautat!

04 Ianuarie, 2006, 11:42:36 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

Bine ai venit!Si eu sunt relativ noua pe aici...dar ma simt ca printre vechi prieteni!E un loc foarte primitor si ai sa gasesti aici multi prieteni!Sper sa auzim cat mai curand de tine...sa-ti aflam povestea! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Ianuarie, 2006, 01:23:47 a.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
 :D vivat Veselia! Bun venit, Mihaela. Eu sunt hangita si ciocnesc o cupa de vin in cinstea Domniei tale. De veselie e nevoie mereu  ;)

05 Ianuarie, 2006, 11:26:44 a.m.
Răspuns #4

Mika

Oau..ce draguti sunteti,imi pare bine sa va citesc din nou mesajele.Le-as citile la nesfirshit...
Va multumesc pentru primire si incurajare  :-*
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos...

05 Ianuarie, 2006, 01:51:28 p.m.
Răspuns #5

Strumfita

Bun venit Mihaela .. ne bucuram ca ai luat decizia sa te inregistrezi si tu .
   Te pup  :-*

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

05 Ianuarie, 2006, 04:28:08 p.m.
Răspuns #6

Laudinha

Vizitator

05 Ianuarie, 2006, 07:54:33 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

Da, da, da... bun venit! si spor la scris!  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Ianuarie, 2006, 11:11:55 a.m.
Răspuns #8

desdemona

Bun venit!si ca si Lorelai spor la scris,ca de abia asteptam  :D sa te citim :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

06 Ianuarie, 2006, 11:38:19 p.m.
Răspuns #9

Evangeline

Bun venit pe la noi :) Ma bucur ca intalnesc pe cineva din Basarabia :-* Am avut si eu o colega din Basarabia si ma intelegeam tare bine cu ea. Chiar mi-a spus ca ii pronunt numele cum il pronunta cei din Basarabia si ma simteam tare bine ca puteam sa ma consider de-a ei ;) In fine, ma bucur ca te-am intalnit :-* Sper sa ne intelegem de minune  ;)

:-*
Never, never quit!

10 Ianuarie, 2006, 09:20:52 p.m.
Răspuns #10

Mika

kytty17 sper shi eu intre noi sa se  ::) ::) nici nu stiu cum sa ma exprima..bine..sa se dezvolte o prietenie
Si cu toti cei de aici as vrea sase intimple la fel..sa mii fac prieteni..