10 Octombrie, 2025, 08:23:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: viata mea, alaturi de lovetime!!!  (Citit de 10210 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

07 Iunie, 2006, 09:06:06 p.m.
Răspuns #15

Miss M.

Imi vine sa mor de ras !!!
Parerea mea este ca cineva care se ocupa de acest forum ar trebui sa stearga anumite topicuri care nu mai sunt de actualitate , ca si cazul de fata :)
Am facut aici o ciorba de pareri ; Rebacka ma rog - a plecat , a revenit - ca nici nu mai stiu , a venit Hera si a agitat putin apele , iulian i-a zis cateva Herei , eu mi-am dat cu parerea despre plecarea Rebeckai , iulian a cam inteles ca zic de Hera , Hera s-a ofticat si a plecat si bine c-a venit Lorelei sa ne lumineze ....
Pana la urma rebecka a plecat dar s-a intors ca Guardian Angel in shimb a plecat Hera si eu m-am agitat degeaba ...
:) :) :)
:) :) :)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Iunie, 2006, 09:32:07 p.m.
Răspuns #16

viulian

Administrator
 ;D ;D

Topic inchis.

Update: Topic redeschis la cererea publicului!
« Ultima Modificare: 07 Iunie, 2006, 09:35:16 p.m. de viulian »

07 Iunie, 2006, 10:13:23 p.m.
Răspuns #17

Miss M.

Iuli cum e pana la urma inchis sau redeschis ? ...

Hai ca m-am amuzat copios cu topicul asta :)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Iunie, 2006, 11:42:46 p.m.
Răspuns #18

viulian

Administrator
Da, si eu am ramas surprins de atentia cu care lorelei a citit mesajul Herei, fiindca sincer eu n-am vazut decat acuze acolo ca daca nu oferim in schimb atentie o tona si nu ne straduim sa ne tinem prietenii aproape (ca si cand noi am avea ore intregi la dispozitie pentru buna dispozitie) atunci ea pleaca.

Un topic tragi-comic pana la urma ;D

(da, este redeschis)

25 Iunie, 2006, 10:25:04 p.m.
Răspuns #19

Guardian|Angel

ei bine draga lovergirl te invit sa mai ciesti odta topicul, si sa vezi la faza cu ridicatul manutei de ce am zis asta si la ce mn-am referit...nu imi interpreta spusele, dor ca sa imi arati ca ai citit ceea ce am postat eu....in final, nu ai facut altceva decat sa citesti, nu sa si intelegi...imi pare rau ptr tine...cat despre draga mea herra,...imi ?pare ingroyitor de rau ca a plecat, insa eu stiu ca se va reintoarce...traieste ca un fel de relatie cu noi lovetimistii....si stiti cum e ea...acum se aud tipetele, apoi....o sa fie bine...stie ca eu o iubesc...si daca se intoarc,promit sa ii trimit o sticla de ..limoncello!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

26 Iunie, 2006, 02:54:57 p.m.
Răspuns #20

desdemona

te-ai intors draga Rebe...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Iunie, 2006, 01:11:33 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

da, m-am intors...am lipsit din cauza unor probleme personale...nici acum nu sunt acasa in romania, insa....sunt mereu alaturi de voi..va imbratisez cu drag...al vostru inger pazitor!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"